سیدحسن خمینی: نسبت به جوانان سرزمین مان امیدوار باشیم
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از جماران، حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در ابتدای سخنان خود در دیدار با جمعی از اهالی ورزش و جوانان کشور که صبح امروز در حرم امام برگزار شد، یادور شد: کرونا باعث شده بسیاری از جلسات از حالت قبل خارج شود و شکل دیگری به خود بگیرد. ان شاءالله که این ضایعه مولمه جهانی هم بگذرد تا به نوع دیگری در خدمت دوستان باشیم.
وی افزود: در مورد بحث جوان که البته آرام آرام کشورمان دارد از سن جوانی عبور می کند و میانگین سنی اش مقداری بالاتر می رود، باید گفت که کماکان بار اصلی و توان اصلی کشور روی دوش جوانانی است که کم یا زیاد سرمایه های اصلی کشور هستند؛ ورزش نیز علقه مشترک بسیاری است و یکی از نشاط های جدی جامعه ماست. ورزش باعث غرور ملی و عزت مردم است و یکی از عوامل مهم در شادی آفرینی است و پیر و جوان و زن و مرد را به خودش به درستی مشغول می دارد.
یادگار امام ادامه داد: از اشتغالات سالم برای زندگی مردم چه در حیث ورزشکاری چه ورزش دوستی، بحث ورزش و مسائل مربوط به اوست.
سیدحسن خمینی افزود: واقعیت این است که جامعه ما در هر دوره ای که به نیروی جوانی اتکا کرده، پیشرفت داشته است. اصل انقلاب و دفاع مقدس به دوش جوانان بوده است. اما نکته بسیار مهم این بوده که خط کش برای جدا کردن گروهی، فردی، بخشی از جامعه نباید گذاشت.
او بیان کرد: جوان هر چه باشد، جوان ایرانی است. جوان ایرانی مالک این خاک و کشور است. جوان کسی است که می تواند فردای این کشور را بسازد و اگر به اشتباه به آن بی توجه شود می تواند کوچ کند و یک سرمایه بزرگی از این کشور را از دست ببرد. باید چتر نگاهمان را، وسعت سینه هایمان را به اندازه ای بدانیم که همه مشغول توجه باشند. البته جوانان باید به ما توجه کنند. بعضی از دوستان حرفی می زنند و سخن درستی هم هست که اگر جوانان را مشغول یا مرعوب و یا دلباخته آن حوزه ای قرار دهیم که آن را از آنها سلب کرده ایم، توهین به جوانان است. جوانان بزرگترین سرمایه ساز کشور هستند و صرفا اگر موانعی را که خودمان ایجاد کرده ایم، برداریم خودشان این مملکت را خواهند ساخت. پتانسیلی که آنها دارند، فکرشان و فهمشان همین امر را گواه می دهد. دوستان در حوزه ورزش این را بهتر از هرکس دیگری می فهمند که جوان چه مقدار ارزش دارد و جوانگرایی تا چه اندازه ورزش و یک تیم ملی را تغییر می دهد و احیانا توجه نکردن به جوانان چقدر می تواند یک بازه زمانی را مشکل مواجه کند.
سیدحسن خمینی با بیان اینکه باید نسبت به جوان ایرانی خاضع باشیم، گفت: نسبت به جوانان سرزمین مان اعم از دختران و پسرانش امیدوار باشیم. آینده مال آنهاست و این نگاه را داشته باشیم که آنها حتما بهتر از نسل های پیش از خود، کشور را خواهند ساخت و بهتر اداره خواهند کرد و ما بخواهیم یا نخواهیم این اتفاق خواهد افتاد.
وی با اشاره به موضوع ورزش گفت: بحمدالله دوره مدیریت آقای سلطانی فر دوره موفقی بود و ما در عرصه ورزش قهرمانی نتایج بسیار خوبی داشتیم. ایشان در سخنان آمارهای خوبی را دادند. در مورد چند اتفاق بزرگی هم که پیش رو داریم باید همت کنیم که از آنها با کسب افتخارات زیاد عبور کنیم. مهم ترین آن، المپیک است که تأخیری هم در آن افتاد و مقداری نیز از آمادگی تیم ها کاسته شد. به خصوص تیم های ما به سبب نبود مسابقات تدارکاتی و مشکلاتی که داشتند حتما از آن آمادگی سال گذشته برخوردار نیستند و اگر هم باشند با سختی آن را به دست آورده اند. البته این موضوع ممکن است در رابطه با خیلی از کشورهای دیگر هم صادق باشد، ولی در این مدت ۵۰ الی ۶۰ روزی که مانده، باید همت کنند. عرض کردم یکی از موارد بزرگ در روزگار ما برای کسب افتخار، کسب عزت و احساس بزرگی در یک ملت، پیروزی ورزشکارانش است.
او ادامه داد: وقتی پرچم یک کشور به اهتزاز در می آید و وقتی احساس قهرمانی به یک ملت دست می دهد، حتی در بازی های ساده، این امر می تواند قهرمانی را به حوزه های دیگر نیز تسرّی دهد و در حوزه های دیگر هم آن را نهادینه کند. المپیک حادثه بسیار بزرگی است که هر چهارسال یکبار در دنیا اتفاق می افتد که نقش بسیار بزرگی در زندگی مردم و ورزشکاران یک کشور دارد. انشاءالله بتوانید در این زمینه، زمینه ساز باشید تا یک اتفاق مبارک و میمون رقم بخورد.
سیدحسن خمینی با اشاره به شروع مجدد فعالیت تیم والیبال در روزهای اخیر و تمجید از جوانگرایی صورت گرفته در آن، گفت: موفقیت های اخیر معلول بازی های منظمی است که در لیگ کشور برگزار شد. اخیرا بازی های بسیار خوبی در رده های مختلف برگزار شد که از دل همان ها چند بازیکن برجسته بیرون آمد و باید گفت هیچ قابلیتی از بازیکنان قبلی کم ندارند و می توانند آینده ما را بسیار خوب تامین کنند.
یادگار امام اظهار داشت: در فوتبال نیز به خاطر نتایج نامناسبی که در قبل گرفتیم کار سختی در پیش داریم؛ ولی ان شاءالله آن را هم بتوانیم با عزم و همت و آمادگی خوبی که داریم، به سرانجام برسانیم.
وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: فکر می کنم اگر مجموعه مدیریت کشوری بخواهد امتیاز ویژه ای در اختیار مردم خود قرار دهد، بیش از پرداختن به ورزش و توجه به آن نمی تواند نشاطی را به صورتی وسیع و گسترده در درون جامعه پدید آورد. نکته دیگر آنکه، توجه به ورزش های عمومی، زائیده توجه به ورزش قهرمانی است. شما وقتی در یک رشته قهرمانی تربیت می کنید بسیاری از انسان ها را در روستاها و شهرها ترغیب می کنید که بروند در آن رشته تلاش کنند. باشگاه ها شکل می گیرند و خود مردم می روند در آنجا وسایل لازم را تأمین می کنند؛ جذب سرمایه صورت می گیرد و توان مالی ایجاد می کند و خودش روی پای خودش می ایستد. علاوه بر اینکه نشاط اجتماعی و فردی و پایین آمدن بزه و ناهنجاری و جرم را در بسیاری از موارد پدید می آورد.
سیدحسن خمینی در پایان گفت: آمارها نشان می دهد در بسیاری از کشورها که درگیر مسابقات ملی می شوند، در آن مقاطع بزه و جرم پایین می آید و مردم در خیابان ها نسبت به هم مهربان می شوند. احساس افتخار باعث می شود انسان ها به هم نزدیک تر شوند، همدل تر شوند و این یک سرمایه ای است که مجموعه ورزش کشور دارد؛ البته ورزش قهرمانی با ورزش آموزشگاه ها یک پیوند محکم دارد که این نقطه مغفولی است که کمتر به آن توجه شده است و در این راستا، چنانچه عزمی داشته باشیم توجه حرفه ای و رقابتی به ورزش آموزشگاه ها -که آن هم ریشه در ورزش محلات دارد- می تواند تأمین کننده بسیاری از آرمان هایمان باشد.
پایان خبر / تاریخ ما