علیپور: نامزدها حرفهای واقعی و شدنی بزنند/ مردم هر وعدهای را به آسانی نپذیرند
محمد علیپور در گفتوگو با خبرگزاری تاریخ ما، با اشاره به وعدههای اقتصادی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: مردم این وعدهها را میشنوند گاهی آن را باور میکنند و تحت تاثیر قرار میگیرند و نهایتا انتخاب خواهند کرد اما به هرحال باید این وعدهها را ارزیابی کرد که چقدر اینها امکان پذیر است و میتواند تحقق پیدا کند و اساسا شدنی است یا نه.
وی اضافه کرد: کاندیداها میدانند که مردم مشکلات اقتصادی دارند لذا برای جلب آرای مردم وعدهها و شعارهایی میدهند همچنان هم که در گذشته افرادی این وعدهها را داده بودند که مثلا مشکلات اقتصادی را در کوتاه مدت حل میکنیم ولی در عمل این اتفاق نیفتاده و این وعده محقق نشده بود.
نماینده مردم ماکو در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: من به عنوان یک کارشناس اقتصادی میگویم اگرچه شعار افزایش مبلغ یارانهها جاذبه ظاهری دارد اما اگر کسانی میگویند در مدت بسیار کم مشکلات اقتصادی را حل میکنند و یا عدد و رقمی برای افزایش مبلغ یارانه مطرح میکنند این در عمل اتفاق نمیافتد و شاید صرفا یک وعده انتخاباتی باشد شاید هم نشان دهنده این باشد که اطلاعات اقتصادی آن کاندیدا از وضع کشور کامل نیست و احاطهای به وضع کشور ندارد.
علیپور با بیان اینکه مردم شعارها و وعدههای همه کاندیداها را میشنوند و نهایتا بهترین را انتخاب میکنند در عین حال گفت: طبیعتا کاندیداها با دادن وعدهها میخواهند آرا را به سمت خود جلب کنند اما مردم نباید صرفا تحت تاثیر شعارها قرار بگیرند مگر اینکه کاندیدایی به صورت مستمر صحبت کند و اگر وعدهای میدهد بگوید که اعتبارش را از کجا میخواهد تامین کند در این صورت این شرایط منطقی است ضمن اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری هم برای ما و همه کاندیداها نصبالعین باشد.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: توصیه من به کاندیداها این است که واقعیتهای موجود جامعه را به مردم بگویند به هرحال شرایط اقتصادی ما شرایط مناسبی نیست و با توجه به ظرفیتهایی که کشور دارد میشود با کار جهادی و برنامه مشخص کارشناسی تلاش و سیاستهای اقتصادی درست در یک افق چند ساله این شرایط را بهبود بخشید، اما اینکه کسی یک شبه با نشستن بر مسند ریاست جمهوری معجزه کند شدنی نیست. لذا از آنها انتظار میرود حرفهای واقعی و شدنی بزنند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: مردم هم به دقت حرفهای کاندیداها را بررسی کنند و هر برنامهای که شدنی و امکان پذیر است را قبول کنند و سعی کنند هر وعدهای را به آسانی نپذیرند.
پایان خبر / تاریخ ما