زاکانی: بالارفتن مشارکت در انتخابات امکان ریشهکنی فساد و فقر را فراهم میکند
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، علیرضا زاکانی پس از انداختن رای خود در شعبه رای گیری حسینیه جماران در پاسخ به این پرسش که چرا بهخاطر رئیسی کنارهگیری کردید؟ گفت: به این خاطر کناره گیری کردم تا آنچه که امام عظیم الشان ماندنبال می کردند و ملت رشید ایران طلب می کردند در جامعه محقق شود.
وی با تاکید بر این که بودن یا نبودن ما موضوعیت ندارد، تصریح کرد: بودن یا نبودن راه امام موضوعیت دارد، بنابراین امام به سنتهای الهی پایبند بودند و اسلام را حداکثری می دانستند. امام حفظ نظام اسلامی را اوجب واجبات می دانستند و به هیچ وجه ضربه زدن به نظام اسلامی را جایز نمی دانستند.
زاکانی یادآور شد: امام تبعیت از ولی فقیه و امر ایشان را واجب الطاعه می دانستند، نه اینکه نظر ولی فقیه را یک نظر کارشناسی در کنار نظرات کارشناسی دیگران بنامد. امام مردم سالاری دینی را باور داشتند و می فرمودند من خادم مردم هستند و مقام معظم رهبری نیز می فرماید من نوکر مردم هستم. بنابراین برای مسئولین جایی برای آقایی و سروری باقی نمی گذارد بلکه همه مسئولان خاک پای مردم هستند.
رییس مرکز پژوهشهای مجلس ادامه داد: امام عظیم الشان ما یک موی کوخ نشینان را به همه کاخ نشینان نمی دادند، بنابراین آن روز که بخشی از مسئولان و جامعه که دچار اشرافی گری و فرهنگ کاخ نشینی شده خلاف فرمایشات امام عظیم الشان ما است. امام عظیم الشان ما انقلاب اسلامی را با همه ابعاد آن مقدمه ظهور می دانستند که ظهور کبری اتفاق بیفتد و ما همه مقدمه هستیم. این ویژگی های امام و پیروان او است و هر چیزی غیر از این بدلی است چه پیرو امام باشد چه نباشد ما کنار رفتیم تا این هفت ویژگی در کشور حاکم شود.
زاکانی تصریح کرد: اولین توصیه من به رییس جمهور منتخب این است به حسینیه جماران بیاید و از در و دیوار اینجا درس بگیرد و در حقیقت از سادگی، بی آلایشی و آنچه که عظمت امان را رقم زد درس بگیرد. یک روز در همین حسینیه حضرت آیت الله مشکینی از امام تعریف حداقلی کردند که امام به ایشان اعتراض کردند و فرمودند برو دعا کن آدم شویم. امروز اگر از برخی مسئولان تعریف نشود مسئولان بدشان می آید یعنی عملا ما راه بیراههای را طی کردیم و هر آنچه رهبر معظم انقلاب و امام می فرمودند در برخی از مسئولان ما اثر نداشته است.
وی همچنین گفت: مسئولان باید مثل مردم در مسیر رشد و تعالی قرار بگیرند و ان شاءالله رییس جمهور آینده هم با تمسک به اسلام و تکیه به رهبری و مردم بتواند ریشه فقر، فساد و تبعیض را در کشور بکند و راه را برای تحقق آزادی، استقلال و عدالت در کنار معنویت و پیشرفت محقق کند.
زاکانی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه در برخی از شعب رای نام جلیلی و شما در لیستها وجود دارد، گفت: فکر نکنم اما اگر چنین چیزی باشد حتما باید خط بزنند چون قانونا اشکال دارد.
وی در پاسخ به این پرسش که اگر کاندیدای مورد نظرتان رای بیاورد آیا با شما برای جایگاهی صحبت شده است یا خیر، گفت: این مسئله برای من موضوعیت ندارد چرا که از نظر من بهترین جا برای خدمت مرکز پژوهشهای مجلس است است و من در آنجا نوکری می کنم و این خیلی بد است که هر کسی هر جایی که دوست داشته باشد ول کند و جای دیگری برود.
زاکانی در پاسخ به این پرسش که گفته میشود به شما ما پیشنهاد وزارت داده شده، خاطر نشان کرد: خیر، بنده وزارت و رییس جمهوری را خیلی کمتر از این می بینم که بخواهم شان یک بچه بسیجی را پاس وزارت خورد کنم.
وی در پاسخ به این پرسش که اگر شما وزارت و ریاست جمهوری را در شأن بچه بسیجی نمیبینی پس چرا کاندیدا شدید، گفت: اینجا اجرایی نیست، بلکه محل فکر و کانون اندیشه مجلس شورای اسلامی است. بنده نامزد شدم چون ریاست جمهوری جایی است که با انتخاب آن تحولات بزرگی در کشور رقم می خورد و رییس جمهور بعد از رهبر معظم انقلاب دومین فرد و بالاترین رکن اجرایی کشور است و یکی از مشکلاتی که طی سالیان گذشته به خصوص این ۸ سال به ما تحمیل شده این است که کسانی بر سر کار آمدند که ویژگی هایی که برای پیروی از خط امام ذکر کردم را نداشتند و بی خودی اسم حضرت امام را نیز خراب می کنند. بنده آمدم که اگر در صورت استقبال مردم در صحنه حضور داشته باشند تا انتهای کار بروم و از ابتدا نیز گفته بودم جریان انقلاب مهم تر از افراد آن است، از هر پنج نفر ما مهم تر بودند.
این نماینده مجلس ادامه داد: بنابراین هر کسی که اقبال بیشتری داشته باشد ما حتما به او کمک می کنیم و آنانی که وعده آمدن و رفتنشان را محاسبه مادی و معاملاتی می کنند خسر الدنیا و آخرت هستند. ما به اینها نه نگاه داریم و نه یک منافع دنیا ارزش نگاه کردن ندارد. هر کسی رای بیاورد رییس جمهور محترم کشور ما است و ما از همان لحظه به او برای نوکری مردم و انقلاب کمک می کنیم.
وی در پایان گفت: مشارکت مردم تاثیر بالایی دارد و منشاء استحکام درونی انقلاب و انسجام ملی و مایه پشت گرمی رییس جمهوری است که می خواهد اقدامات قاطع و اصلاحگرایانه را در دستور خود قرار دهد. هر چقدر رای مردم بالاتر برود امکان ریشه کنی فساد و فقر و تبعیض از جامعه بیشتر می شود.
پایان خبر / تاریخ ما