انتقال دانش و تجربیات مشترک میان صندوق احیا و «WSP»انگلستان
به گزارش تاریخ ما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی صندوق احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی(صابتا)، در دیدار دوجانبه مدیر عامل صندوق احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی و شرکت مهندسین مشاور « WSP»انگلستان بر گسترش همکاری ها، انتقال دانش و تجربیات مشترک میان دو طرف تأکید شد.
در ابتدای این دیدار، مدیرعامل و رییس هیئت مدیره صندوق احیاء، ضمن تشریح جایگاه و ظرفیت های منحصر به فرد قانونی این صندوق برای طرف انگلیسی، تصریح کرد: شرایط پساتحریم، امنیت پایدار و ویژگی های فرهنگی و هویتی ملت ایران دست به دست هم داده تا امروز ایران به عنوان یکی از مقاصد مهم گردشگران مورد اتفاق نظر همه سازمان های جهانی فعال در این حوزه قرار گیرد.
محمدرضا پوینده با اشاره به ورود بیش از ۵میلیون گردشگر در سال ۲۰۱۵ به ایران افزود: بناهایی که توسط صندوق احیاء برای بهره برداری واگذار شده پس از احیاء و مرمت و ورود به چرخه بهره وری مورد توجه بسیاری از گردشگران به عنوان مقاصد گردشگری قرار گرفته است.
وی در ادامه گفت: کاربری های تعریف شده برای بناهای تاریخی و فرهنگی که قرار است برای بهره برداری واگذار شوند، کاربری های متعددی نظیر مجموعه اقامتی و پذیرایی، مجتمع های فرهنگی و نظایر آن در نظر گرفته شده که با دقت مورد کارشناسی قرار می گیرند تا با کالبد حاکم بر بنا منطبق باشد.
در ادامه مدیر شرکت مهندسین مشاور « WSP»انگلستان، با تأکید بر اینکه ایران بویژه تهران را یک شهر پویا دیده است، گفت: بر خلاف آنچه در برخی کشور ها در بر علیه ایران تبلیغ می شود، این کشور اقتصاد و مردم زنده ای دارد.
پرست لند با ابراز آمادگی برای همکاری های مشترک با صندوق احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی ایران، افزود: هم اکنون ۱۳۰ مهندس ایرانی در شرکت«WSP» مشغول فعالیت هستند و این شرکت با ۵۰۰ شرکت در ۴۰ کشور دنیا همکاری های مشترک دارد که با توجه به ظرفیت های اثربخش صندوق احیاء تعامل با این مجموعه می تواند عاملی برای ارتقاء هر چه بیشتر طرفین شود.
وی با تأکید بر اینکه حفظ، نگهداری و مرمت بناهای تاریخی تخصص ویژه شرکت متبوعش است که با بیش از ۳۵ هزار کارمند مشغول فعالیت است، افزود: پارلمان لندن با قدمت بیش از دو قرن یکی از مجموعه هایی است که این شرکت در مورد حفظ و بهره برداری از آن فعال است.