توجه ویژه به بودجه فرهنگی استانهای مرزی کشور
به گزارش خبرنگار «تاریخ ما»، سیدعباس صالحی امروز در بیت امام جمعه کرمانشاه، ضمن تقدیر از پیگیری های استاندار کرمانشاه در حادثه سخت و دلخراش زلزله اظهار داشت: اینکه مدیران ارشد استان و کشور همراه مردم و پیگیر مسائل در مقاطع سخت هستند جای خوشحالی است.
وی افزود: مشکلات در عرصه های مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و …در کشور کم نیست اما باید هم از باب توازن دادن به نگاه و هم توازن دادن به روحیه جنبه های ایجابی را که روی داده را ببینیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز داشت: اینکه از طرف رهبر معظم انقلاب تاکید شد که در فضای جامعه امید اجتماعی را گسترش دهیم نشان می دهد که با تحلیل درست این مطلب عنوان شده است.
وی تاکید کرد: امروز باید دستاوردها در کنار مباحث با هم دیده شوند و مثل کبک سرمان را زیر برف نکنیم.
صالحی خاطر نشان کرد: یکی از کارهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طرح های ملی پیمایش اجتماعی است که در استانها در حوزه مطالعات اجتماعی از زاویه فرهنگی و اجتماعی به آن نگاه می شود.
وی سرمایه های عظیم کشور را مدیون خون شهدا دانست و بیان داشت: باید نقاط قوت را در فضای اجتماعی ببینیم و سرمایه های خود را دست کم نگیریم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: اگر به نقاط مثبت استان کرمانشاه بخواهیم اشاره کنیم می بینیم که فهرست قابل توجهی از آنها از میانگین کشوری بالاتر است.
وی ادامه داد: در نظر سنجی که در شهر کرمانشاه در خصوص اینکه برای دفاع از کشور حاضرند چکار کنند دیدیم که حدود ۹۳ درصد مردم حاضر بودند که هرکاری برای دفاع از مملکت خود انجام دهند و این نشان می دهد که در استان هنوز فرهنگ ایثار و شهادت وجود دارد.
صالحی بیان داشت: همچنین حدود بیش از ۹۰ درصد مردم کرمانشاه به هویت ایرانی خود افتخار می کنند و این نشان می دهد که دارایی های ملی و منطقه ای در این شهرستانها کم نداریم.
این مسئول تاکید کرد: باید بدانیم دارایی های کشور چیست و در جهت تقویت آنها گام برداریم چرا که ترکیب دارلیی های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی و … نقشه راه برای حرکت هستند و سبب توسعه و میشرفت کشور خواهند شد.
وی شورای فرهنگ عمومی را دارای ظرفیت بالایی اعلام کرد و افزود: با این نگاه کارگرده آسیب شناسی فرهنگ عمومی را در سطح کشور تشکیل دادیم.
صالحی گریزی به مباحث بودجه و منابع اعتباری شورای فرهنگ عمومی زد و بیان داشت: در خصوص تخصیص بودجه برای این قسمت وعده اغراق آمیز نمی دهم باید پیگیری و تلاش کنم تا آنرا ارتقاء دهیم تا دبیر خانه های استانی فعال تر عمل کنند.
وی افزود: دوره جدیدی برای فرهنگ عمونی آغاز کردیم و نمایندگان ناظری برای آنها در نظر گرفتیم که در استان کرمانشاه آیت الله عراقی را مسئول این کار کردیم.
صالحی تصریح کرد: به فضای استانهای مرزی و بودجه فرهنگی آنها توجه خاصی شد و از این استانهای مرزی شروع به انعقاد توافقنامه بودجه فرهنگی کردیم تا در این استانها خطر تهاجم فرهنگی و خطرات تفکر داعشی را کم کنیم.
وی اذعان داشت: اسلامیت در کنار مردم سالاری دینی می تواند جوهره نظام را تقویت کند و امیدواریم با فرهنگ اصیل ایرانی و غیر مبتذل بتوانیم بابی از توسعه را در کشور باز کنیم.
گفتنی است؛ در حاشیه این نشست تفاهم نامه مشترک بین استانداری کرمانشاه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منعقد شد.
تازه ترین اخبار میراث فرهنگی ایران و جهان را در تاریخ ما دنبال کنید.
برچیده از سایت مهر