عباس آخوندی با سیاست‌هایش تعداد مستاجران را چند برابر کرد

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر همایش «خصوصی‌سازی؛ نقطه سرخط» با حضور جمعی از کارشناسان اقتصادی و کارگران شرکت‌های هفت‌تپه، هپکوی اراک، پالایشگاه کرمانشاه و کنتورسازی قزوین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار تشکل های دانشگاهی خبرگزاری سرویس اخبار تاریخ ما، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر همایش بررسی مسائل و مشکلات خصوصی‌سازی نادرست با عنوان « خصوصی‌سازی؛ نقطه سرخط» با حضور جمعی از کارشناسان اقتصادی و کارگرانی از شرکت‌های هف تپه، هپکوی اراک،  پالایشگاه کرمانشاه و کنتورسازی قزوین برگزار شد.

* نحوه برخورد ما با اقتصاد خلاف شریعت ماست

محمد ماشین‌چیان فعال رسانه‌ای در این نشست گفت: وقتی قانون اساسی نوشته می‌شد به بخش خصوصی دقت نشد و در زمان مرحوم هاشمی رفسنجانی رویه شوروی به کار گرفته شد.

وی افزود: در ایران پس از اینکه شرکت‌های زیان‌ده شدند به سمت واگذاری رفتند.

ماشین‌چیان تصریح کرد: مادامی که مردم را مجبور می کنید خودرو را به قیمت بالا و بی‌کیفیت بخرند، مشکل داریم، این حوزه باید به صورت بازار آزاد اداره اداره شود. باید انحصار را بشکنیم، با این امر کارگر بیکار نمی‌شود و حتی حفظ کار و شغل هم هست.

وی تصریح کرد: ما اقتصاد را منحصر به دولت کردیم و کارآفرین را پس زده ایم و اینگونه مردم را به مجبور به مصرف جنس بی کیفیت کرده ایم.

ماشین‌چیان تاکید کرد: اسلام دین تجارت است و این نحوه برخورد ما با اقتصاد خلاف شریعت ماست و تجارت آزاد را محدود می کند در حالی که روی اسلام خلاف این است.

* آخوندی با سیاست‌های اقتصادی اش تعداد مستاجران را چند برابر کرد

امیر خراسانی، جامعه‌شناس هم در این نشست گفت: هیچ‌کس از اقتصاد دولتی صرف دفاع نکرده، لیبرال‌ها برچسب طرفدار اقتصاد دولتی را به غیر خود می زنند تا خودشان را از فکر برهانند.

وی افزود: شوروی سابق و ایالات متحده هر کدام نظام بهره کشی مختص خود را دارند. ما اکنون نیاز داریم به  این سوال پاسخ دهیم که ما به چه مدل اقتصادی نیاز داریم که بهره کشی در آن نباشد و این سود اضافه به چه کسی باید برسد.

خراسانی تاکید کرد: لیبرال‌ها کاهنان عصر جدیدند و با دانستن جزئی از فلسفه تاریخ و فلسفه علم خواهیم فهمید که اتفاقات تاریخی تکرار ناپذیرند ولی این کاهنان خواهان مشابهت سازی این اتفاقات عصر پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم هستند! این مغالطه فلسفی در تاریخ است از آن رو که وضعیت های تاریخی قیاس ناپذیرند.

وی گفت: داستان مسکن مهر هم همین است، آقای آخوندی که بت این جریان لیبرال است با سیاست‌های اقتصادی اش که علنا قانون زدایی از مسکن است تعداد مستاجران را چند برابر کرد.

خراسانی اظهار داشت: دفاع از نظم خودجوش بازار یعنی دفاع از فقر، اکثر مردم ثروتمند و طبقه جزء. اتفاقاً این جمع به  شدت طرفدار دولت هستند، یعنی جمع قلیلی.

* می‌خواهند آقازادگی را دینی جلوه جلوه دهند

سید مجید حسینی استاد دانشگاه تهران هم در این نشست افزود:  ۴ مفهوم داریم، یک واگذاری که حالا یک سری طرفدار دارد، دو خصوصی‌سازی که تبدیل امر عمومی به خصوصی است و سرمایه دارها طرفدار آن هستند، سه آزادسازی که همان ایده سرمایه داری است و حال یک بحثی هم هست به نام مردمی سازی که باید گفت همه اینها یکی است و اینها همه برای تقویت طبقه برنده است.

حسینی اظهار داشت: خصوصی‌سازی یک رگولیشن برنده است، درباره دین می‌گوید اگر قرآن ۵۰ درصد با فرعون مخالف است با قارون صددرصد مخالف است، می‌خواهند آقازادگی را دینی جلوه دهند ولی شیعه ضد این است. ظلم یعنی میدان بازی‌ای که برنده آن مشخص و بازنده آن مشخص است. 

این استاد دانشگاه تاکید کرد:  برای آینده خصوصی‌سازی دو سناریو وجود دارد، یکی تداوم است که لیبرالها می‌گویند باید اصلاح شود و اصطلاحاً آمپول زده شود، دیگری با آمریکا بستن است.

وی گفت: مشکل سرمایه دار ایرانی این است که می داند امنیت ندارد و ۷۰ – ۸۰ درصد مردم علیه آنها هستند که می‌خواهند با آمریکا ببندند.

وی گفت: به نظر من خصوصی‌سازی با این روند میدان بی آینده است و تنها راه ما برای حل نشدن در سلطه جهانی برقراری عدالت است.

ادامه دارد …

 


ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.