۸۵ رئیس هیات ورزشی زن هستند
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما و به نقل از وزارت ورزش و جوانان، مهین فرهادیزاد، در نشست بررسی مسائل ورزش زنان و مطالبات بانوان ورزشکار با حضور فاطمه قاسم پور رییس فراکسیون زنان و نماینده مردم تهران گفت: تشکر ویژه از اعضای فراکسیون زنان بویژه دکتر قاسمپور دارم چرا که در این مدت به ورزش زنان توجه داشتند و در کمتر از یک ماه مجددا موضوعات را پیگیری کردند.
او در ادامه توضیحاتی را در خصوص اقدامات صورت گرفته برای توسعه ورزش بانوان ارائه کرد و افزود: پیش از پیروزی انقلاب، زنان در سه یا چهار رشته فعالیت داشتند به طوریکه مدال برنز تیم والیبال زنان در بازیهای آسیایی تهران تنها افتخار در این حوزه بود.
معاون وزیر ورزش و جوانان در ادامه افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و پس از دوره ای کوتاه مسکوت ماندن ورزش بانوان، ورزشکاران بانوی کشورمان با تلاش بسیار توانستند ورزش را به طور ویژه و به طور کاملا مستقل در مسیر توسعه در بخش های مختلف قرار دهند.
وی ادامه داد: انقلاب به ما آموخت ورزش عرصهای است که بانوان ما می توانند با حفظ ارزش ها و با تکیه بر توانمندی هایشان، خالق اتفاقات بزرگ باشند.
فرهادیزاد همچنین به رشد زنان در بخش های مختلف مدیریت ورزش اشاره کرد و یادآور شد: زنان ما در بحث مربیگری و داوری چیزهای زیادی یاد گرفتهاند و ما حتی در المپیک نیز یک بانوی داور ایرانی داریم و این کارکردهای بالای ورزش زنان را نشان میدهد.
معاون بانوان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به حضور زنان در میادین ورزشی بین المللی از جمله وایلد کارت به المپیک در اوایل انقلاب اظهار داشت: زنان ما تلاش کردند و امروز با تکیه بر پتانسیلهای شخصی در بخش بانوان توانستند علاوه برکسب سهمیه المپیک، کرسیهای بین المللی خوبی را به دست بیاورند.
وی در ادامه با اشاره به حضور زنان در هیئتهای استانی گفت: در حال حاضر فدراسیون ما توسط بانوان اداره میشود و ریاست هشتاد و پنج هیئت استانی نیز برعهده زنان است.
فرهادیزاد افزود: در بحث توسعه ورزش بانوان اعتبارات خوبی وجود دارد اما در بحث همگانی و قهرمانی در موضوع اعتبارات باید سهم بانوان مد نظر قرار گیرد.
وی در پایان گفت: در همین راستا از ابتدای امسال در تفاهمنامه با فدراسیونهای ورزشی به تفکیک ورزش زنان و مردان مورد توجه قرار گرفت.
پایان خبر / تاریخ ما