پایان لیگ برتر والیبال زنان/ معصومه ابتکار مهمان مراسم اختتامیه
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، لیگ برتر والیبال زنان امروز(پنجشنبه) با برگزاری دو دیدار به پایان رسید و مراسم اختتامیه آن برگزار شد.
در اولین دیدار ذوبآهن سه بر صفر شهرداری قزوین را شکست داد و نایب قهرمان شد. تیمهای سایپا و پیکان نیز دومین مسابقه را برگزار کردند که طی آن سایپا سه بر یک پیروز شد. این تیم در ستها اول، دوم و چهارم به ترتیب ۲۵ بر ۱۵، ۲۵ بر ۱۶ و ۲۵ بر ۱۲ برنده شد و پیکان نیز ست سوم را ۲۵ بر ۲۳ از آن خود کرد.
ردهبندی نهایی تیمهای لیگ برتر به شرح زیر است:
۱- سایپا تهران
۲- ذوبآهن اصفهان
۳- پیکان تهران
۴- شهرداری قزوین
۵- سروقامتان بابل
۶- اکسون تهران
۷- خجسته اسلامشهر
۸- ستارگان فارس
مراسم اختتامیه مسابقات نیز با حضور معصومه ابتکار(معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده)، طاهره طاهریان(نایب رئیس کمیته ملی المپیک)، فریبا محمدیان( نایب رئیس زنان فدراسیون والیبال) و دیگر مسئولان فدراسیون برگزار شد.
ابتکار در پایان این مراسم در مورد توجه خود به والیبال گفت: در دوره دبیرستان و تا حدی در دانشگاه اهل والیبال بودم و این ورزش را خیلی دوست دارم. پیگیر این رشته هستم و قهرمانیهای تیم مردان در عرصههای بینالمللی افتخارآفرین بود. میدانم تیم زنانمان هم خیلی تلاش کرده و نمونهاش را در لیگ والیبال دیدیم.
او افزود: زنان والیبالیست ما بسیار پرتوان، موفق و حرفهای عمل می کنند. ضمن اینکه امروز دیدم که از فناوریهای روز دنیا در این بخش بهره گرفته و در ارزیابی ورزشکاران از شاخصهای معتبر و استانداردهای جهانی استفاده شده است.از آقای داورزنی و خانم محمدیان(رئیس و نایب رئیس زنان فدراسیون والیبال) تشکر میکنم که این نگاه تخصصی را در والیبال زنان به وجود آوردهاند و امیدورام توسعه و ارتقاء پیدا کند.
ابتکار با اشاره به تلاش مربیان و داوران در لیگ والیبال زنان، ادامه داد: تیمها هم در این مسابقات فوقالعاده بودند و خوشحالم که در مراسم اختتامیه لیگ شرکت کردم، امیدوارم که همواره همه دوستداران ورزش در کشور ما این توفیق را داشته باشند که در عرصههای مورد علاقه خود حضور پیدا کنند و استعدادهای خود را به ظهور برسانند.
عدالت جنسیتی یک تکلیف قانونی است
ابتکار با بیان اینکه عدالت جنسیتی یکی از برنامههای مورد توجه دولت دوازدهم است، تصریح کرد: عدالت جنسیتی یک تکلیف قانونی است و برای آن شاخصهایی را در هشت فصل تعریف کردیم که یکی از این فصول ورزش است. وقتی از عدالت جنسیتی صحبت میکنیم به این معنی است که زنان باید فرصتهای برابر برای رشد استعدادهای خدادادی داشته باشند.
او افزود: ورزش یک عنصر غیرقابل تفکیک از نشاط و سبک زندگی سالم است. به همین منظور سیاستهای عدالت جنسیتی را در برنامههای کشور، در برش استانی و در قالب برنامههای ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در 31 استان تصویب کردهایم. یک فصل از برنامه ارتقاء وضعیت زنان در هر استان به ورزش اختصاص پیدا کرده است و موضوع آن توجه دستگاههای اجرایی به امکاناتی است که باید در اختیار ورزش زنان قرار دهند و فضاهای ورزشی لازم را برای زنان در عرصه همگانی و قهرمانی فراهم کنیم.
ابتکار به همکاری ورزش کشور برای اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: خوشبختانه همکاری بسیار خوب وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک، فدراسیونهاو هیاتهای ورزشی استانی در این زمینه موثر بوده است، خیلی خوشحالم که شاهد پیشرفت ورزش زنان ایران در حوزه همگانی و قهرمانی هستیم اما هنوز کار زیادی باقی مانده است و باید راه زیادی طی کنیم تا به شاخصهای مد نظر برسیم.
او افزود:هر چه در این زمینه سرمایهگذاری کنیم در بخش سلامت، نشاط و بهبود شاخصهای مختلف مرتبط با سلامت زنان نتیجه میگیریم چون ورزش اهمیت بسیاری دارد و دولت هم این موضوع را درک میکند، بنابرین به طور کامل حامی این سیاستها هستیم و همه دستگاهها مخصوصا بخش خصوصی باید در این زمینه تلاش و کمک کنند.
سرمایهگذاران نگاه جنسیتی نداشته باشند
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با درخواست از سرمایهگذاران ورزشی برای ورود به بخش زنان گفت: از تمام بخشهای خصوصی که از تیمهای ورزشی و فدراسیونها حمایت می کنند، درخواست دارم که در کنار تیم مردان، یک تیم زنان هم تشکیل بدهند و به جنسیت نگاه نکنند. در واقع به تیمهای ورزشی زنان هم مثل مردان نگاه کنند چون این اهمیت زیادی در پیشرفت ورزش زنان دارد.
ابتکار خواستار حمایت رسانهها از ورزش زنان شد و بیان کرد: از رسانه هم تقاضا می کنم همپا با ورزش مردان به ورزش زنان هم توجه کنند. رسانه ملی در این زمینه باید کارهای زیادی انجام دهد. به هر حال تمام ورزشهای زنان امروزه با رعایت شئونات دینی و پروتکلهای مرتبط با کرونا انجام می شود واهمیت زیادی دارد که ما انعکاس خوبی را از این ورزش ها برای جامعه دشته باشیم چون تماشای ورزش هم نشاط آفرین است و هم از بسیاری از مشکلات اجتماعی و مسائلی که در اثر خمودگی، افسردگی و کم تحرکی برای جوامع پیش میآید، جلوگیری می کند.
پایان خبر / تاریخ ما