فرهادیزاد: فضای عدالت جنسیتی فراهم شده است
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، مهین فرهادیزاد در نشست خبری درباره وضعیت رشتههای ورزشی زنان، گفت: در چند رشته لیگهای ما در حال برگزاری است. ورزشکارانی که سهمیه المپیک دارند در فدراسیونها هستند.
عباسعلی خوب است و به زودی تمرین میکند
فرهادی زاد در مورد وضعیت حمیده عباسعلی گفت: حمیده عباسعلی را دیدم، حالش خوب بود و به زودی تمرینات خود را شروع میکند. در برخی از رشتهها که امید به کسب سهمیه داریم مانند تنیس روی میز با رییس فدراسیون صحبت کردم. اردوها و تمرینات آنها به زودی آغاز میشود البته ورزشکاران در شهرهای خود تمرین میکنند. ندا شهسواری دو دوره در المپیک حضور داشته و از ورزشکاران فعال ماست.
او با اشاره افزود: به گفته رئیس فدراسیون، شیما صفایی به عنوان ورزشکار جوان حریف شهسواری است. در دوومیدانی همین هفته دیداری با مسئولان فدراسیون داشتم. کمیته زنان در این رشته فعال شده و در جمع ورزشکاران جوان حضور پیدا کردم. فصیحی برای انجام اردو و آمادگی برای کسب سهمیه به خارج از کشور اعزام شده است. او برای ۱۰۰ متر تلاش میکند و امیدواریم سهمیه را بگیرد.
از بدمینتون ناامید نیستیم
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان در مورد دوومیدانی گفت: دختران ما در دوومیدانی رکوردهای خوبی زدهاند که باید در آینده روی آن کار شود. در کمیته زنان روی این موضوع تمرکز شده و من هم قول دادم هر کمکی از دستم بر میآید انجام دهم. در رشته بدمینتون هم ناامید نیستیم. در تکواندو امید زیادی داریم تا در مسابقات کسب سهمیه نتیجه لازم را بگیرند.
فرهادیزاد در مورد تیراندازی بیان کرد: تیراندازی چهار سهمیه در بخش زنان کسب کرده است. الهام هاشمی با حمایت آقای دادگر برنامه خود را پیگیری میکند. امیدوارم با آرامش تمرینات را پیگیری کنند و به جای خوب برسند.
۴۰۰ نفر را برای جانشینپروری معرفی کردهایم
او در مورد استفاده از قهرمانان برای کمیتههای مختلف گفت: در سازمان ورزشی افراد توانمندی داریم که به آموزش کافی نیاز دارند تا زمانی که به عنوان مسئول انتخاب شدند، بتوانند به تصمیمگیریها کمک کنند. نیاز داشتیم روی افراد کار کنیم بنابراین شاخصها را تعیین کردیم که ۴۰۰ نفر از فدراسیونها به ما معرفی شدند. مثلا اگر نایبرئیس بازنشسته شد ما دیگر درگیر انتخاب نفر جدید نخواهیم بود و میتوانیم از همین افراد استفاده کنیم.
فرهادیزاد با اشاره به جانشینپروری افزود: امروز دیگر نمیتوانیم بگوییم در رشتههای ورزشی مثل تیراندازی، تکواندو و … جایگزین نداریم. با آکادمی ملی المپیک هم صحبتی داشتم و همه به آموزش زنان و جانشینپروری رای دادند. ما کرسیهای بینالمللی و مربیان لژیونری داریم که فعال هستند و داورانی که در سطح بینالملل قضاوت میکنند، اینها بسیار مهم است.
او افزود: ۵۴ ساعت کلاس آموزشی داریم که در مورد جنبش المپیک، مدیریت زنان و چگونگی اداره فضای کار صحبت میشود. از ۴۰۰ نفری که معرفی شدهاند با آزمونی که برگزار شد و با شاخصهایی که داشتیم ۱۵۰ نفر معرفی شدهاند. کلاسها هم در یه دوره ۵۰ نفره به صورت حضوری برگزار میشود.
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان درباره انتخاب مدرسان این دوره گفت: مدرسان براساس عناوین کلاسها معرفی میشوند که بهترین مدرسان مدیران در بخش بانوان را انتخاب کردهایم. مثلا در بحث اخلاق به دنبال اساتیدی هستیم که در این زمینه اطلاعات لازم را دارند. دهه اول دیماه قرار است شروع شود.
فضای عدالت جنسیتی فراهم شده است
فرهادی زاد درباره برابری جنسیتی بازیهای المپیک پاریس بیان کرد: باتوجه به ملاحظات فرهنگی، فضای عدالت جنسیتی فراهم شده و در این بحثها جلو هستیم. در بازیهای آسیایی جاکارتا دیدید درصد زنان افزایش پیدا کرد و این یعنی کار باید شروع میشد. در تفاهمنامه مالی هم نکاتی را تعیین کردیم. فدراسیونها هم به دنبال استفاده از ظرفیت زنان هستند. ارزیابی فعالیتهای سال ۹۸ نشان داد فدراسیونهایی که به سهمیه المپیک رسیدهاند، ظرفیت زنان را شناختهاند.
او درباره اینکه آیا ضمانتی وجود دارد در دولت بعدی هم این طرح ادامه یابد، گفت: در جلسات کارشناسی کسی که بیشترین آموزش را دیده، میتواند اظهارنظر کند. هیچ مسئولی دوست ندارد از افراد بی تجربه استفاده کند.
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان درباره اینکه نایبرئیس والیبال هنوز معرفی نشده، تصریح کرد: ما نظر روسای فدراسیونها را بررسی میکنیم. والیبال شرایط خوبی دارد، آکادمی دارد و فضا بسیار خوب است. اگر یک نایبرئیس معرفی شود میتواند در کنار دیگر افراد کار را پیش ببرد. شاددل به عنوان مشاور این رشته را حمایت میکند، با داورزنی که صحبت کردهایم اما هنوز به جمعبندی نرسیدهایم
پایان خبر / تاریخ ما