پربازدیدترین اخبار سیاسی ۱۲ اسفند ایسنا
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، اعتراض نماینده بافق و مهریز در مجلس به رییس مجلس در جریان جلسه علنی نوبت صبح امروز در صدر اخبار پرمخاطب قرار گرفت.
در جریان بررسی تبصره ای از لایحه بودجه در جلسه علنی مجلس، محمدرضا صباغیان که به عنوان مخالف پیشنهادی قصد صحبت داشت در ابتدا خواستار بیان تذکری شد اما محمدباقر قالیباف رییس مجلس به او گفت که این موضوع تبدیل به رویهای شده است که نمایندگان در ابتدای صحبتهای خود یک تذکر را بیان میکنند و از صباغیان خواست که توضیحاتش را در بیان مخالف پیشنهاد بیان کند.
در واکنش، صباغیان خطاب به قالیباف اظهار کرد: آقای قالیباف بگذارید حرفم را بزنم یک رویهای ایجاد کردهایم که پیشنهاد دهنده باید در جایگاه هیات رییسه حاضر شده و نامش را بنویسد و به شما بگوید تا اجازه طرح پیشنهاد را بدهید. این ذلت و خواری نمایندگان است که باید به شما التماس کنند. آقای قالیباف، مجلس پادگان نظامی نیست.
در ادامه دو تن از نمایندگان مجلس هم از اظهارات نماینده مهریز علیه رئیس و هیئت رئیسه مجلس انتقاد کرده و تاکید کردند که مجلس چشم و گوش مردم بوده و در مجلس فعلی آزادترین اظهارات انجام می شود.
هشدار سخنگوی دولت درباره فرصت روبه پایان برای آمریکا هم از اخبار پربازدید بود.
علی ربیعی در نشست خبری با تأکید بر اینکه که سیاست فشار حداکثری امروز شکست خورده و برای آمریکا راهی جز بازگشت به برجام نمانده است، اعلام کرد : اقدام خلاف انتظار ایران پنجره های فرصت را به سرعت می بندد.
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا هم در کنفرانس خبری روزانه اش مواضع این کشور را درباره مذاکرات احتمالی با ایران بیان کرد.
ند پرایس درباره مذاکرات احتمالی با ایران گفت: ما درباره شکل و چارچوب این مذاکرات سرسخت نیستیم. بر این عقیده ایم که دیپلماسی مهم ترین ابزار اطمینان یافتن از این است که به طور دائمی و به گونه ای که قابل راستی آزمایی باشد، از دست یابی ایران به یک سلاح هسته ای ممانعت شده است.
دیگر اخبار مرتبط را می توانید در لینک های زیر دنبال کنید.
***
خبر بعدی، تکلیف نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وزارت صنعت، معدن و تجارت بود مبنی براینکه از طریق شرکتهای خودروسازی و ایران خودرو و سایپا نسبت به فروش اقساطی خودرو به جانبازان اقدام کند.
در جریان بررسی جزییات لایحه بودجه ۱۴۰۰ در بخش هزینهای، همچنین نمایندگان در مصوبه ای کلیه صاحبان حرف و مشاغل پزشکی، پیراپزشکی، داروسازی و دامپزشکی که مجوز آنها توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا سازمان نظام پزشکی ایران صادر میشود و کلیه اشخاص شاغل در کسب و کارهای حقوقی اعم از وکالت و مشاوره حقوقی و خانواده، در چارچوب آئین نامه تبصره (۲) ماده (۱۶۹) قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۱۳۶۶.۱۲.۳ با اصلاحات و الحاقات بعدی مکلفند از پایانه فروشگاهی استفاده کنند.
گزارش کامل خبرگزاری تاریخ ما از جلسه علنی نوبت صبح امروز مجلس و بررسی جزییات لایحه بودجه ۱۴۰۰ در بخش هزینه ای توسط نمایندگان را هم می توانید بخوانید.
اظهارت رئیس جمهور درباره «کولبری» و «سوخت بری» هم از اخبار پربازدید بود.
حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت با اشاره به اینکه تجارت مرزی با هدف ارتقای زندگی و معیشت مرزنشینان و در عین حال کمک به حوزه مبادلات تجاری با همسایگان شکل گرفت، تأکید کرد: پدیده هایی نظیر کولبری و سوخت بری، آسیب های جدی اقتصادی و اجتماعی دارد و به هیچ وجه در شان و منزلت مردم و کشور نیست و باید همه تلاش کنند این وضعیت ناهنجار سریعا سامان یابد.
گزارش خبرگزاری تاریخ ما با عنوان “کاندیداهای ۱۴۰۰؛ دو قطعی و یک لشگر احتمالی! ” پربازدیدترین خبر بامداد امروز بود.
در بخشی از این گزارش آمده است: کمتر از چهار ماه تا انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ باقی مانده، اما تاکنون تنها دو نفر به صورت قطعی آمادگی خود را برای نامزدی در این انتخابات اعلام کردهاند. انتخاباتی که در حالی که کمتر از چهار ماه به آن باقی مانده بر خلاف ادوار گذشته، فضای سردی بر آن حکمفرماست و بسیاری از شخصیتهای سیاسی هم تحت تاثیر این فضا، هنوز یخ احساس خدمتشان آب نشده است.
دیگر اخبار مرتبط با انتخابات ۱۴۰۰ را در لینک های زیر بخوانید.
***
رئیس امور توافق های بین المللی معاونت حقوقی ریاست جمهوری در یادداشتی ابراز عقیده کرده است که متاسفانه در دوسال اخیر رسانه ها به غلط اینطور وانمود کردند که مجلس و متعاقبا مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال تصمیم گیری در خصوص موضوع پذیرش ساز وکارهای FATF توسط جمهوری اسلامی ایران هستند درحالی که الحاق ایران به دو کنواسیون پالرمو (مقابله با جرائم سازمان یافته) و کنواسیون CFT (مقابله با تامین مالی تروریسم) به عنوان مقوله ای مستقل از FATF دارای اصالت است.
اظهارات زهرا فریور در این باره هم مورد توجه مخاطبان سرویس سیاسی خبرگزاری تاریخ ما بود.
تحلیل یک دیپلمات پیشین کشورمان درباره اهداف دولت بایدن از انتشار گزارش قتل” جمال خاشقجی ” هم از پرمخاطب ها بود.
مجتبی امانی اظهار کرد:با توجه به نوع رفتارهای ضدحقوق بشری سعودی از جمله در ارتباط با موضوع قتل خاشقجی ، محافل حقوق بشری در داخل و خارج از آمریکا انتقادهای زیادی را به نوع تعامل دولت واشنگتن با عربستان وارد می دانستند و نوع رفتار آمریکا را در مقابل رفتارهای ضد حقوق بشری این رژیم تقبیح می کردند .
پایان خبر / تاریخ ما