سرمربی تیم ملی تنیس: با صعود از گروه ۴ حال و هوای تنیس تغییر می کند/ در کمیته فنی حضور نداشتم
اکبر طاهری در گفتگو با خبرگزاری تاریخ ما درباره ی قبول مسئولیت تنیس در شرایطی که به دسته چهار آسیا سقوط کرده است، بیان کرد: توقع الان زیاد است و شاید فشار زیادی به من وارد شود برای اینکه از گروه چهار صعود کنیم و کار ساده ای نیست. امیدوارم با برنامه ریزی و سخت کوشی از پس آن برآییم. البته ممکن است در شرایطی هم قرار بگیریم که نتوانیم صعود کنیم و دسته چهار بمانیم اما حداکثر تلاش خود را میکنیم که این اتفاق نیفتد. پتانسیل ما بد نیست. اگر از همه پتانسیلی که داریم استفاده کنیم به نظرم تیم خوبی خواهیم داشت. البته من در سال ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ هم سرمربی تیم ملی بودم که از گروه سه به دو آمدیم. برای گروه دو هم پتانسیل ما پایین بود و هم فاصلهای بین تمرین و اردوها افتاد. همچنین عدم حضور در مسابقات خارجی باعث شد از گروه دو دوباره به گروه سه سقوط کنیم.
*زمان به اندازه کافی داریم
طاهری در پاسخ به این پرسش که با توجه به دیر انتخاب شدن سرمربی، زمان کافی برای اجرایی کردن برنامه هایش دارد یا خیر، تاکید کرد: فکر می کنم زمان کافی داشته باشیم. البته با توجه به شیوع ویروس کرونا تمرین و مسابقات تنیس بازان کم بوده است اما اگر برنامه ریزی خوبی داشته باشیم زمان به اندازه کافی داریم و انشاءالله بازیکنان هم نتایج خوبی می گیرند.
*قرار نیست با صعود نکردن کنار بروم
سرمربی تیم ملی تنیس در پاسخ به پرسش دیگری مبنی براینکه قولی برای صعود از گروه چهار آسیا داده است و نگران نیست در صورت عدم موفقیت برکنار شود، تصریح کرد: فکر نمی کنم قول دادن در ورزش صحیح باشد. به هر حال در زمین مشخص می شود چه کسی برنده است. ما بازیکنان خوبی داریم و اگر از تمام پتانسیل هایی که داریم، استفاده کنیم به نظرم تیم خوبی خواهیم داشت و امیدوارم با برنامه ریزی مناسب از گروه چهار آسیا صعود کنیم. به نظرم امکانش هست و امیدوارم نتیجه قابل قبولی بگیریم و حال و هوای تنیس تغییر کند.
او ادامه داد: قرار بر این نیست که با صعود نکردن کنار بروم. البته ممکن است این اتفاق هم بیفتد اما اکنون با امید به خدا جلو می روم و برنامه من بلند مدت و چند ساله است. من به دنبال این هستم به بازیکنان و خانواده ها القا کنم شرایط برای همه یکسان است و برای تمام کسانی که تلاش می کنند راه باز است تا وارد تیم ملی شوند و حداقل دخل و تصرف و سلیقه شخصی هم در انتخاب بازیکنان وجود ندارد. در واقع بهترین ها در تیم ملی حضور پیدا می کنند و در این صورت سطح تنیس نیز رشد چشم گیری خواهد داشت. من حتما برخلاف چند سال گذشته مسابقه انتخابی تیم ملی می گذارم و سعی ما بر انگیزه دادن بیشتر به کل جامعه تنیس است.
*عضو کمیته فنی نمی تواند کاندیدای سرمربیگری شود
سرمربی تیم ملی در مورد اینکه با توجه عضویت در کمیته فنی نگران نیست این شائبه پیش بیاید که با پارتی بازی به عنوان سرمربی انتخاب شده است، گفت: کسی که عضو کمیته فنی است نمی تواند جزو کاندیداهای سرمربیگری باشد. حکم من هم برای عضویت در کمیته فنی صادر شد اما حضور فیزیکی در کمیته فنی نداشتم بنابراین رزومه و برنامه هایم را ارائه کردم.
*دوست دارم به جوان ترها فرصت بدهم
او در مورد اینکه رویکردش در تیم ملی استفاده از بازیکنان جوان است یا قدیمی نیز بیان کرد: دوره قبل که سرمربی بودم محسن حسین زاده و شاهین خالدان که ۱۹-۲۰ ساله بودند را در ترکیب تیم گذاشتم و خالدان خوش درخشید و از فرصت استفاده کرد. حسین زاده هم جزو نفرات برتر ایران شد. من اعتقاد به تلاش، تمرین و سخت کوشی دارم. حالا تجربه هم کنارش باشد بهتر است اما خیلی دوست دارم به جوان ترها فرصت بدهم. با توجه به شرایط نفرات و تیم، تصمیم گیری می شود که چه کسانی جزو نفرات اصلی باشند و وارد زمین شوند. من برای سال های آینده هم برنامه ریزی می کنم که جوان تر ها پرورش پیدا کنند و این طور نباشد که منتظر یک نفر باشیم که وارد زمین شود و خوب بازی کند، بلکه باید نفرات بیشتری داشته باشیم که برای تیم ملی افتخار آفرینی کنند.
*برای زمین باید دنبال راهکار باشیم
سرمربی تیم ملی در مورد اینکه زمین نداشتن فدراسیون و حضور کم رنگ ایران در مسابقات بین المللی نگرانش نمی کند، تاکید کرد: نگران نمی کند اما باید به دنبال راه حل باشیم. امیدوارم فدراسیون بتواند برای هر کدام راهکاری داشته باشد.
*آوردن اسپانسر الزام نیست
او در پاسخ به این پرسش که آیا در زمان ارائه رزومه به او گفته شد که باید اسپانسر هم داشته باشد؟ تصریح کرد: چنین چیزی یادم نمی آید و قاعدتا سرمربی باید تجربه، تخصص و بار فنی داشته باشد تا اینکه اسپانسر بیاورد. البته اگر کسی کنارش اسپانسر هم داشته باشد امتیازی برای فدراسیون است اما الزامی نیست.
پایان خبر / تاریخ ما