گرایش منجیان غریق به سمت مسافرکشی برای تامین درآمد!

حسین زارع در گفت و گو با خبرگزاری تاریخ ما، اظهار کرد: از زمان شیوع کرونا و با تعطیلی استخرها، منجیان غریق به دلیل بیکاری و  عدم درآمدزایی شرایط مالی خوبی ندارند و اکثر آنها به خاطر تامین هزینه خانواده های خود مجبورند در تاکسی اینترنتی، کارواش و حتی پیک موتوری کار کنند.

وی با بیان این که نجات غریق در ایران به عنوان یک شغل تعریف نشده است، گفت: نجات غریق در ایران هنوز به عنوان یک شغل رسمی به حساب نمی آید  و اکثر منجیان غریق بدون داشتن بیمه و یا عقد قرارداد قانونی در استخرها مشغول به فعالیت می شوند که متاسفانه با بروز مشکلات کنونی و با بسته شدن استخرها، حتی شرایط استفاده از بیمه بیکاری برای آنها وجود ندارد.

این پیشکسوت و مدرس نجات غریق و غواصی اضافه کرد: اکثر کسانی که در این رشته فعالیت می کنند چون دانشجو هستند و هزینه ی تحصیلی خود را از این طریق تامین می کنند با بسته شدن استخرها وضعیت نامشخصی دارند و برای درآمدزایی مجبورند در هر شغلی فعالیت کنند که این شرایط مناسبی برای منجیان غریق نیست.

زارع در پایان افزود: درست است در بعضی از مناطق کم خطر استخرها فعالیت خود را آغاز کرده اند اما چون استقبال بسیار ضعیف است، برای استخردارها از نظر اقتصادی صرف نمی کند تا از وجود منجیان بیشتری برخوردار شوند. به هر صورت مسوولان باید فکر اساسی در این زمینه داشته باشند تا کسانی که در این رشته فعالیت می کنند بیشتر از این آسیب نبینند.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.