بهاروند بازنشسته نیست/ پرداخت باقی بدهی بودیمیر تا ۲ هفته آینده

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، مهدی علی نژاد امروز در نشستی خبری که به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در محل وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، اظهار کرد: ورزش در سال گذشته، درگیر با کرونا بود و نسبت به سایر بخش ها ورزش آسیب جدی تری را متحمل شد و با تشکیل ستاد مقابله با کرونا در ورزش سعی کردیم تا علاوه بر تامین سلامت ورزشکاران، بازگشایی و فعالیت مجدد ورزش را پس از اعمال تعطیلی ها، در دستور کار قرار دهیم.

او افزود: غیر از فوتبال، ١٨ لیگ ورزشی یا برگزار شده و یا در حال برگزاری هستند و این نشان دهنده زنده بودن ورزش ایران است.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزیر ورزش و جوانان با اشاره به این که تا قبل از تعویق المپیک، ٥١ سهمیه کسب کرده بودیم، خاطرنشان کرد: در المپیک ریو ٦٣ سهمیه کسب کردیم که بیش‌ترین سهمیه بود و به نظر می‌رسد که بتوانیم رکورد کسب سهیمه را در المپیک توکیو ارتقا دهیم.

علی‌نژاد با بیان این که تا کنون ١٠٠ میلیارد تومان کمک به فدراسیون های ورزشی پرداخت شده است، گفت: دو پرداخت دیگر به فدراسیون‌های ورزشی خواهیم داشت و باید اعلام کرد که بدهی سال ٩٧ به ورزشکاران پرداخت شده است و رقم مربوط به سال ٩٨ نیز، تا پایان سال جاری پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به این که ٤٧ فدراسیون ورزشی از وزارت ورزش و جوانان بودجه می‌گیرند، عنوان کرد: به صورت شفاف مطالبات وزارت ورزش به فدراسیون‌ها اعلام شده است و بر اساس این مطالبات بودجه ارائه می‌شود.

معاون وزیر ورزش و جوانان با اشاره اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی، بیان کرد: دولت اساسنامه را به شورای نگهبان ارجاع کرده است و امیدواریم که این اساسنامه به روز شود. در مورد اساسنامه فدراسیون فوتبال نیز، شاهد یک اساسنامه مترقی و دموکراتیک هستیم که فضا را برای اهالی فوتبال باز کرده تا آن‌ها بتوانند حضور پیدا کنند و امیدواریم دهم اسفندماه بدون هیچ مشکلی این انتخابات برگزار شود.

علی‌نژاد افزود: وزارت ورزش در انتخابات فدراسیون فوتبال بی‌طرف است و دخالتی نخواهد داشت.

او در مورد جابه‌جایی خزانه‌دار فدراسیون جودو و اطلاع وزارت ورزش در این رابطه، گفت: اساسنامه فدراسیون‌ها شفاف است و برکناری برخی اعضا مجمع صورت گیرد و تاییدیه رییس مجمع برای جابه‌جایی‌ها طبق اساسنامه است و حرکتی غیر از این خلاف اساسنامه است و در رابطه با مجوز برکناری یا قبول استعفا در این خصوص، بنده به عنوان رییس مجمع در جریان نبودم و تذکرات لازم در این رابطه ارائه شد.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزیر ورزش و جوانان در مورد پرداخت بدهی بودیمیر و کالدرون از سوی باشگاه پرسپولیس و چگونگی تامین منابع در این خصوص، اظهار کرد: فدراسیون فوتبال حدود شش میلیون دلار در فیفا دارد، پرسپولیس ٢.٨ میلیین دلار و استقلال ٣٠٠ هزار دلار در AFC پول دارند که به دلیل تحریم‌ها امکان دریافت آن‌ها وجود نداشته است، اما در مورد مطالبه کالدرون هزینه از محل اعتبارات باشگاه تامین شده و در مورد بودیمیر نیز، نیمی از مطالبه قرض شده است و نیمی دیگر طی یک یا دو هفته آینده پرداخت می‌شود.

علی‌نژاد در مورد نامزدهای انتخابات فدراسیون فوتبال و موضوع بازنشسته بودن برخی از نامزدها از جمله حیدر بهاروند، اعلام کرد: پنج کاندیدای ریاست فدراسیون فوتبال بازنشسته نیستند، بهاروند نیز بازنشسته نیست و هیچ تناقضی در این رابطه وجود ندارد، علاوه بر این دبیرکل و خزانه‌دار انتصابی خواهند بود و در انتخابات حضور نخواهند داشت.

وی در مورد تایید صلاحیت‌ها نیز، اعلام کرد: مرجع تایید صلاحیت فدراسیون فوتبال مشخص است و وزارت ورزش و جوانان نقشی در تایید صلاحیت‌ها ندارد.

معاون وزیر ورزش و جوانان در مورد عملکرد مددی، مدیرعامل باشگاه استقلال نیز، اظهار کرد: مدیریت باشگاه استقلال اقداماتی در جهت اصلاح ساختار بودجه داشته است و زمانی که قبول مسوولیت کرد ٨٥٠ هزار دلار بدهی قبلی در باشگاه وجود داشت و با کمک کارگزار این مبالغ پرداخت شد.

علی‌نژاد ادامه داد: در یک مزایده نیز برای استقلال، کارگزار تعیین شد و اقدام مطلوبی بود و تا کنون ٢٠ میلیارد تومان از قراردادهای ورزشکاران پرداخت شده است.

او با اشاره به این که مدیران عامل دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خصوصی سازی دو باشگاه را در دستور کار دارند، عنوان کرد: هدف این است که استانداردهای بازار سرمایه فراهم شود و با توجه به گذشته این دو باشگاه امیدواریم هرچه سریع‌تر این مساله مدنظر قرار گیرد.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزیر ورزش و جوانان در رابطه با انتخاب افراد گمنام در هیات مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، اظهار کرد: افرادی در هیات مدیره انتخاب می‌شوند باید به باشگاه کمک کنند و قرار نیست که این افراد اقدام فنی انجام دهند، بلکه هدف کمک کردن به مقوله مدیریتی باشگاه است و بخشی از موفقیت‌های به دست آمده نیز حاصل عملکرد هیات مدیره است.

علی نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری تاریخ ما مبنی بر این که درخواست وزیر ورزش و جوانان از وزیر اطلاعات در رابطه با مبارزه با فساد در ورزش به کجا رسید و آیا صرفا به همان چند مورد بازداشت و آزاد شدن، خلاصه شد؟ بیان کرد: این موضوع مربوط به همه رشته‌ها و به ویژه فوتبال بود و بخشی از این اقدامات رسانه‌ای شد و بخشی از این اقدامات نیز پنهان بود و بهتر است از دوستان وزارت اطلاعات در این رابطه سوال بپرسید که فعالیت‌ها چگونه بوده است.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرگزاری تاریخ ما مبنی بر علت تغییر و تحولات بیش از حد در سطح مدیریت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و این‌که حدود ۱۳ تا ۱۴ مدیرعامل در چهار سال گذشته در این دو باشگاه تغییر کرده‌اند، تصریح کرد: شرایط سخت اقتصادی و بالا رفتن قیمت ارز هزینه‌ها را افزایش داده و درآمدها به همان نسبت تغییر نکرده‌اند و مدیران پس از مدتی فعالیت شاید به این احساس دست پیدا کرده باشند که فضا برای ادامه فعالیت‌شان وجود ندارد. 

معاون وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: علاوه بر این مطالبات سنگین هواداری فعالیت در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را سخت کرده است و شاید گفتن این مسائل برای بنده تبعاتی نیز داشته باشد اما در همه کشورهای دنیا ورزشکاران به دلیل شیوع ویروس کرونا ۳۰، ۴۰ و ۵۰ درصد از مبالغ قرارداد خود را کاهش دادند اما در ایران قراردادها دو تا سه برابر افزایش پیدا کرد و متاسفانه رویه حرفه‌ای دنیا در کشور ما طی نشد. 

علی‌نژاد با بیان این‌که مدیران عامل اقدامات خاصی را انجام می‌دهند اما به دلیل مطالبات هواداران شرایط را برای ادامه‌ی فعالیت مناسب نمی‌بینند، اظهار کرد: به طور مثال اقدامات متفاوتی در دوران مدیریت رسول پناه در باشگاه پرسپولیس انجام شد اما فیلم گرفته شده به صورت سریالی تقطیع شد و حیثیت فرد را بردند و کاری کردند که هیچ جای باشگاه نباشد. صحبت‌های مطرح شده در این فیلم‌ها مورد تایید هیچ‌ کس نیست اما ببینید چه شرایطی را برای یک مدیر رقم می‌زنند تا او را به در کنند، بنابراین شرایط هواداری و فضای اقتصادی کار کردن در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را دشوار می‌کند و خیلی‌ها حاضر به قبول مسوولیت در این دو باشگاه نیستند. 

او در ارتباط با بدهی مالیاتی فدراسیون‌ها نیز، خاطرنشان کرد: اساسا فعالیت‌های ورزشی طبق قانون معاف هستند و این مساله منوط به اظهارنامه مالیاتی است، اما اگر چنین اظهارنامه‌ای ارائه نشود به صورت علی‌الراس مالیات تعیین می‌شود که این مساله در مورد فدراسیون‌ها مربوط به گذشته است و مالیات بر ارزش افزوده نیز طی یک تا دو سال اخیر پرداخت شد. 

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: در مورد بدهی مالیاتی فدراسیون‌ها، شرایط هر فدراسیون متفاوت است و در مراحل مختلف تجدیدنظر قرار دارند، فدراسیون کشتی مفاصاحساب خود را قطعی کرده و مبلغ ۲۹ میلیاردی را به هفت میلیارد کاهش داده و این رقم نیز پرداخت شده است و سایر فدراسیون‌ها نیز در حال حرکت در همین مسیر هستند. 

علی‌نژاد در رابطه با آسیب‌های مالی کرونا به افراد و باشگاه‌های ورزشی نیز عنوان کرد: تفاهم‌نامه‌ای با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد افراد بیمه شده و غیر بیمه شده در باشگاه‌های ورزشی مدنظر قرار گرفته است و تاکنون ۳۴۲ میلیارد تومان درخواست وام از سوی متقاضیان ارائه شد و ۹۱ میلیارد تومان نیز تاکنون پرداخت وام صورت گرفته است. 

او ادامه داد: خوشبختانه این وام‌ها با استمهال شش تا ۹ ماهه همراه است و معافیت‌های خوبی در این راستا مدنظر قرار گرفته است به طور مثال استخرهای ورزشی دارای ۱۰۰ درصد بخشودگی مالی هستند و مجموعه‌های دیگر که کم‌تر تعطیل بوده‌اند تا ۵۰ درصد مشمول بخشودگی شده‌اند تا کمتر متضرر شوند. 

معاون وزیر ورزش و جوانان در مورد تعیین تکلیف چند فدراسیون ورزشی و مقوله برگزاری انتخابات آن‌ها اعلام کرد: در حال حاضر چهار فدراسیون تحت سرپرستی مدیریت می‌شوند که سه مورد آن‌ها با المپیک ارتباطی ندارد. دوچرخه‌ سواری نیز یک سهمیه گرفته و خیلی در معرض رقابت نیست، هرچند در آسیا حرف‌های زیادی برای گفتن داریم اما در المپیک این چنین نیست و شرایط متفاوت است، در مورد فدراسیون شطرنج نیز چون بیش از شش ماه از ثبت نام‌ها گذشته ثبت نام مجدد را انجام خواهیم داد و در مورد فدراسیون اتومبیل‌رانی اگر تا اواسط اسفندماه سال جاری تایید صلاحیت‌ها نیاید باید مجددا ثبت نام انجام شود و درباره فدراسیون زورخانه‌ای و دوچرخه‌ سواری در اولین فرصت ثبت ‌نام‌ها را انجام می‌دهیم. 

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.