پربازدیدترین اخبار سیاسی ۶ بهمن ایسنا
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، نشست خبری امروز سخنگوی وزارت امور خارجه در صدر اخبار پرمخاطب قرار گرفت.
سعید خطیب زاده در پاسخ به سوالی در ارتباط با موضوع توقیف نفتکش ایرانی از سوی اندونزیگفت: ما منتظر دریافت گزارش های بیشتری در این ارتباط از سوی دولت اندونزی هستیم. این یک موضوع فنی است و پیش از این نیز چنین اتفاقاتی در عرصه کشتیرانی رخ داده است.
این دیپلمات ارشد کشورمان در ادامه در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با حملات تروریستی اخیر در عراق اظهار کرد: دولت و ملت عراق ا بدانند که ایران در کنار آنها است تا آنها این بحران ها را از سر بگذارنند. ایران در کنار متحدان خود و کشورهای دوست اجازه نخواهد داد که بار دیگر داعش خود را در عراق و یا در منطقه سازماندهی کند.
وی همچنین در رابطه با چگونگی روابط ایران با چین و روسیه با توجه به انتخاب بایدن و احتمال بهبود روابط ایران با غرب، گفت: ان شاءالله در روزهای پیش رو ما شاهد گسترش هرچه بیشتر روابط مان با شرق خواهیم بود.
دومین خبر پربازدید، ارزیابی یک حقوقدان درباره ماجرای درگیری یک نماینده مجلس با سرباز راهور بود
عبدالصمد خرمشاهی معتقد است که این رفتار توهین به جایگاه نمایندگی و حتی توهین به کسانی است که او را انتخاب کردهاند زیرا در وهله اول میپرسند این شخص نماینده کدام شهر بوده است.
واکنش علی اصغر عنابستانی هم به ماجرای برخوردش با مأمور راهور پلیس مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.
علی اصغر عنابستانی در صفحه رسمی توییتر خود در این باره نوشت:«بهش میگفتند؛ دیکتاتور، مرفه، پولدار! دوستانش گفته بودن چرا جواب نمیدی؟ تاکی سکوت؟ میگفت: مگه نشنیدید که قرآن میگه «ان الله یدافع عن الذین آمنوا» یعنی یه وظیفه برای منه که ایمان آوردنه، یکی هم برای خدا که دفاع کردنه! دعا کن وظیفه خودمو خوب انجام بدم، اون کارش رو خوب بلده! شهید بهشتی.»
دیگر اخبار مرتبط را در لینک های زیر بخوانید.
***
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از دنبال کردن طرح اعطای سهمیه بنزین به خانوارهای بدون خودرو و تلاش برای ایجاد بازار خرید و فروش برای انتفاع خانواده های بدون خودرو خبر داد.
این خبر هم از پربازدیدها بود.
توصیه رئیس قوه قضائیه درباره نحوه استفاده از تریبون های عمومی از دیگر اخبار مورد توجه مخاطبان بود.
سیدابراهیم رئیسی در جلسه شورای عالی قوه قضاییه با بیان اینکه تریبونها باید محل امیدآفرینی و رفع نگرانی مردم و نشان دادن انسجام و آهنگ واحد در کشور باشد،گفت: تریبونها نه محل طرح و نه محل رفع مسائل اختلافی است بلکه این «جلسات خصوصی مسئولان» است که محل طرح و رفع مسائل اختلافی است.
خبر بعدی، اظهارات رئیس مجلس شورای اسلامی به مناسبت گرامیداشت یاد شهدای واقعه ۶ بهمن ۱۳۶۰ آمل بود.
محمدباقر قالیباف با بیان اینکه یکی از سیاست های قطعی مجلس یازدهم ایجاد فرصت برای مردم در موقعیت ها و عرصه های مختلف است تا به مشکلاتشان پایان دهند، گفت: ما در مجلس برای همه استان های کشور از جمله استان مازندران رویکرد محرومیت زدایی، توجه به معیشت، سلامت، اشتغال و تولید را اتخاذ کردیم و به خصوص در بودجه سال ۱۴۰۰ و برای برنامه هفتم توسعه مصم هستیم تا گام های جدی برداشته شود زیرا اگر فرصتی به مردم ندهیم و رویکردها را اصلاح نکنیم فرصت ها به تهدید تبدیل می شود.
تحلیل مهدی ذاکریان درباره اینکه “چرا بایدن فرمان اجرایی بازگشت به برجام را صادر نکرد؟” پربازدیدترین خبر بامداد امروز بود.
این کارشناس مسایل بینالملل گفت: این اقدام به لحاظ حقوقی و اخلاقی در راستای اهداف و نگاه بایدن به چند جانبه گرایی نبود. اگر آمریکا به چندجانبه گرایی معتقد است باید همان طور که به سازمان بهداشت جهانی بازگشت به قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام هم بازمی گشت؛ توافق هسته ای یک تلاش چند جانبه بود و از این رو میباید در ردیف دستوراتی قرار می گرفت که بایدن فرمان اجرایی آن را در روز نخست صادر کرد.
گفت و گوی امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه و جو بایدن درباره مسائل مختلفی از جمله برنامه هستهای ایران از دیگر اخبار پرمخاطب بود.
کاخ الیزه اعلام کرد، رهبران دو کشور در این گفتوگو که نخستین رایزنی آنها پس از مراسم تحلیف بایدن محسوب میشود، «تمایل خود را برای همکاری مشترک به منظور برقراری صلح در خاورنزدیک و خاورمیانه و بهویژه مسئله هستهای ایران ابراز کردند».
خبرهای دیگر با محوریت ایران و آمریکا را می توانید در لنیک های زیر بخوانید.
***
پیش بینی سخنگوی فراکسیون انقلاب اسلامی در رابطه با رای مردم در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ هم از اخبار پربازدید بود.
مجتبی یوسفی با بیان اینکه براساس برچسب اصولگرا و اصلاحطلبها رای نمیدهند و نگاه آنها به سوابق و برنامههای داوطلبان است، گفت که ظریف، لاریجانی و فتاح از گزینههای مطرح برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری هستند.
مصطفی هاشمی طبا، نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ هم درباره دلیل ناکارآمدی دولت ها و چگونگی رسیدن به دولتی کارآمد اظهار کرد: دولتها نمیتوانند در شرایط دشوار مدینه فاضله بسازند، البته حکمرانی معمولا این مدینه فاضله را در کلام و سخنان برای اقناع کوتاه مدت مردم به تصویر میکشند. در حالی که به صورت بسیار بدیهی، قابلیت انجام آن وعدهها و کلمات ادا شده ممکن نیست.
اخبار دیگر در موضوع انتخابات ۱۴۰۰ را در لینک های زیر دنبال کنید.
پایان خبر / تاریخ ما