پربازدیدترین اخبار سیاسی یکم بهمن ایسنا

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، واکنش وزیر امور خارجه به ادعای خبرنگار روزنامه فیگارو درباره دیدار روانچی با تیم بایدن در صدر اخبار پرمخاطب قرار گرفت.

محمدجواد ظریف در این باره گفت: خیلی جالب است که خبرنگار فیگارو چک نکرده است که آقای تخت‌روانچی در سه هفته اخیر ایران بوده است و تازه دوشنبه به نیویورک برگشته است و در عین حال بعد از بازگشت هم یک هفته را معمولا در قرنطینه خواهند بود. پس بسیار بی‌حساب صحبت کرده است.

روزنامه فیگارو در خبری ادعا کرده بود که از حدود سه هفته پیش دولت جدید آمریکا و ایران پشت پرده مذاکراتی را آغاز کرده‌اند که این مذاکرات در نیویورک بین نماینده ایران در سازمان ملل، مجید تخت روانچی و نماینده آمریکا در دولت بایدن در جریان است.

دومین خبر پربازدید،‌ اعلام مواضع دولت بایدن درباره توافق هسته ای، از سوی وزیر امور خارجه دولت جو بایدن در جلسه استماع تایید صلاحیتش بود.

آنتونی بلینکن با اشاره به این که بایدن به دنبال توافقی  «مدت دار تر و قوی تر» خواهد بود، مدعی شد: طبق گزارش های علنی، زمان گریز،  یعنی مدتی که طول می کشد ایران مواد شکافت پذیر کافی برای یک سلاح تولید کند، از بیش از یک سال،  چنان که تحت شرایط توافق هسته ای بود،  به سه یا چهار ماه کاهش یافته است. 

همچنین وزارت امور خارجه آمریکا موضعش درباره تحریم‌های اعلام شده ایران علیه دونالد ترامپ و مقامات دولت او را اعلام کرد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پی اعمال تحریم های ایران بر او و مقامات ارشد آمریکا گفته است: تحریم های ایران علیه ترامپ و مقامات آمریکایی درخور واکنش جدی از طرف ما نیستند. 

اظهارات رییس جمهور در جلسه امروز هیات دولت هم مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی  با بیان اینکه امروز توپ در زمین آمریکا و واشنگتن است که برگردند و به تعهدات عمل کنند،‌ گفت: ترامپ مرد و زندگی سیاسی اش تمام شد، اما برجام زنده ماند. حالا نوبت ۵+۱ است که به تعهدات خود عمل کنند و اگر این کار را انجام دهند بدانند ما هم عمل می کنیم.

وی در بخش دیگری از صحبت هایش تصریح کرد: ما امروز یک مصالح و منافع ملی داریم حالا انتخابات ۱۴۰۰ جزوی از انتخابات است که مثل بقیه انتخابات انجام می شود و این همه نباید دولت را به خاطر انتخابات آینده اذیت کنید در انتخابات هم آن چه برای ما مهم است همانی است که امام گفته یعنی حضور اکثریت قاطع مردم. من چند بار از مقام معظم رهبری هم شنیده ام که ایشان همیشه در انتخابات چه به صورت عمومی و چه به صورت خصوصی فرمودند که این که در انتخابات چه کسی برنده شود مهم نیست و برای من مهم این است که اکثریت قاطع مردم حضور پیدا کنند. اگر اکثریت مردم پای صندوق آرا آمدند ما پیروزیم و اگر اکثریت پای صندوق نیاید ما شکست خوردیم حالا  هر کسی می خواهد در آن انتخابات رای آورده باشد.

گزارش خبرگزاری تاریخ ما با عنوان “ترامپ و کوله‌باری پر از شکست و تنهایی در سیاست خارجی” هم از پربازدید ها بود.

در بخشی از این گزارش آمده است: هر چند دونالد ترامپ در تعامل با دنیا و سیاست خارجی‌اش بسیار تند و تیز و با برخوردهای یک جانبه کارش را آغاز کرد، اما بعد از چهار سال با بررسی سیاست‌ها و رویکردش در بخش‌ها و موضوعات مختلف، شاهد عدول وی از سیاست‌هایش هستیم.

دیگر اخبار مرتبط را می توانید در لینک های زیر بخوانید.

***

خبر بعدی، دیدگاه جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره ریاست جمهوری جو بایدن بود.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خاطر نشان کرد: رئیس‌جمهور منتخب آمریکا با پیوستن دوباره به برجام به جای مذاکره بر سر یک توافق هسته ای جدید می تواند در زمان صرفه‌جویی کند.

توصیه یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی درباره نوسانات بازار بورس از دیگر اخبار پربازدید بود.

صدیف بدری تاکید کرد که متاسفانه عدم وجود برنامه راهبردی در بازار سرمایه منجر شده تا مردم با سرمایه گذاری در این بازار متضرر شوند.

وی افزود: ضروری است تا اقدام عاجلی در این حوزه صورت گیرد تا مردم بیش از این ضرر نکنند. بازار بورس در دنیا تجربه شده است و فرصت اقتصادی مناسبی است اما متاسفانه ما بلد نیستیم از فرصت ها استفاده کنیم و همواره یکسری دلال آمده و با فضاسازی پول مردم را جمع کرده و سپس به سراغ کار خود می روند.

در همین رابطه محمود واعظی، مسئول دفتر ریاست جمهوری خطاب به نمایندگان مجلس گفت: شما اصلاً در بازار بورس دخالت نکنید! مجلس ماموریت خود را دارد و کارش قانونگذاری و نظارت است، اگر بخواهد در مسائل ریز اجرایی وارد شود یا سفر استانی بروند و به جای دولت تصمیم بگیرند و در داخل مجلس هم اگر کسانی می‌خواهند به دنبال مسائل اجرایی بروند، پس اشتباه کردند که در مجلس رفته‌اند باید وارد کار اجرایی می‌شدند.

خبر های دیگر در این زمینه را در لینک های زیر بخوانید.

***

تحلیل یک عضو حزب اسلامی کار درباره رویکرد مردم در انتخابات 1400 هم ازخبرهای پرمخاطب بود.

پیام مجرد با بیان اینکه مردم منتظر یک دولت با رئیس جمهور جوان اما کابینه با تجربه یا کابینه ای متشکل از جوانان با رئیس جمهور با تجربه هستند، اظهار کرد: رابطه مردم با دولت از گذشته کم تر شده است. دولت و وزرایی که بیش از هر قوه و نهادی باید در میان مردم باشند، به دلیل کرونا و سایر مشکلات از آنان دور افتاده اند.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.