اجرای پروژه های مرتبط با تبریز ۲۰۱۸ تنها به امسال منحصر نمی شود
به گزارش خبرنگار «تاریخ ما»، مرتضی آبدار بعد از ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان اظهار داشت: پس از مطرح شدن رویداد تبریز ۲۰۱۸ شاهد پیشرفت هایی در تمامی حوزه های مرتبط با گردشگری در این شهر بودیم که از آن جمله می توان به افزایش بسیار بالای تخت های هتل تبریز اشاره داشت به گونه ای که تعداد این تخت ها تا قبل از رویداد تبریز ۲۰۱۸، هفت هزار و ۴۰۰ تخت بود که بعد از این رویداد و با در نظر گرفتن ۵۲ مجوز زیرساخت های گردشگری و هتل، این تعداد تخت به ۱۳ هزار و ۱۰۰ مورد رسیده است.
وی ادامه داد: اما هم اکنون نیز در مقایسه با برخی شهرهای بزرگ و مطرح در حوزه گردشگری باز هم با کمبود هتل روبرو هستیم.
ابدار در خصوص پیگیر شدن پروژه های تبریز ۲۰۱۸ حتی در سال های بعد نیز گفت: پیگیری و انجام این پروژه ها تنها به سال ۲۰۱۸ منحصر نمی شود بلکه در سال های بعدی نیز پیگیر این طرح ها خواهیم بود.
مدیر کل میراث فرهنگی استان ادامه داد: در تابستان امسال مشکلات حوزه گردشگری شهر تبریز از سوی مسافران احصا شد که از جمله آن ها می توان به نارضایتی از وضع اسفالت و همچنین کمبود تابلوهای راهنمایی و رانندگی اشاره داشت که در این زمینه اقدام به انجام پروژه های اصلاحی شده است.
وی افزود: هم اکنون عملیات کف سازی و مرمت بازار تبریز آغاز شده و از سویی کاوش و باستان شناسی دانشگاه ربع رشیدی با مشارکت تیم آلمانی در حال انجام است.
آبدار همچنین از برگزاری رویداد استارت آپی گردشگری در استان با نام سلام گردشگری و با شعار گردشگری و تحول دیجیتال خبر داده و زمان برگزاری آن را ۴ الی ۶ مهرماه در موسسه بین المللی الف تبریز اعلام کرد.
افزایش ۱۷ درصدی ورود گردشگران خارجی به استان
معاون گردشگری استان نیز در این نشست خبری از افزایش ۱۷ درصدی ورود گردشگران خارجی به استان طی تابستان امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: همچنین میزان ورود گردشگران داخلی نیز ۴۲ درصد افزایش داشته است.
فرشاد رستمی ادامه داد: تعداد گردشگران داخلی ورودی به استان در تابستان سال قبل سه میلیون و ۱۰۰ هزار بوده که این تعداد تابستان امسال به چهار میلیون و ۴۰۰ هزار نفر رسیده است.
وی همچنین با ارائه آماری از ضریب اشتغال هتل ها نیز گفت: تابستان امسال ضریب اشتغال هتل های استان ۶۸ درصد و هتل آپارتمان ها نیز ۸۵ درصد بود که می توان در مجموع ضریب اشتغال میانگین در استان را ۷۶.۵ درصد دانست.
رستمی همچنین از رونمایی کتابچه های گردشگری برای هر یک از شهرستان های استان خبر داده و افزود: طی رویداد تبریز ۲۰۱۸ تیم های مستندساز داخلی و خارجی به تهیه مستندهایی در خصوص این رویداد پرداختند، از سوی دیگر حضور تبریز و تبلیغ رویداد تبریز ۲۰۱۸ در نمایشگاه های مختلف همچون صنایع دستی همدان و تهران از جمله این اقدامات بوده است.
تازه ترین اخبار میراث فرهنگی ایران و جهان را در تاریخ ما دنبال کنید.
برچیده از سایت مهر