پربازدیدترین اخبار سیاسی ششم دی ایسنا

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، اعلام خبراز اعدام “عبدالحمید میربلوچزهی” از سوی دادگستری کل استان سیستان و بلوچستان در صدر اخبار پرمخاطب قرار گرفت.

روابط عمومی دادگستری کل استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد: این تروریست در انجام عملیات‌های تروریستی و مسلحانه نقش به سزایی‌داشته و در جنایت سال ۹۴ کوه بیرک به سمت ماموران تیراندازی کرده است. در نهایت، پس از قطعیت حکم در دیوان عالی کشور و طی تشریفات قانونی، عبدالحمید میربلوچزهی بامداد امروز در محوطه زندان به دار مجازات آویخته شد.

صحبتهای رییس جمهور درباره تهیه واکسن کرونا در جلسه امروز ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا، دومین خبر پربازدید بود.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی با تاکید بر اینکه ما در نقل و انتقال یا نگهداری واکسن هیچ مشکلی نداریم، تصریح کرد: در خرید البته مشکل داریم اما روزانه و مورد به مورد از این تحریم‌ها عبور می‌کنیم و این کار را تاکنون هم انجام داده‌ایم و بعد از این هم انجام می‌دهیم. 

وی تاکید کرد: اما مردم عزیز ما بدانند که از روزهای اولیه شیوع کرونا یکی از مهمترین مسائل ما واکسن بود. از همان زمان هم شرکت‌های دانش‌بنیان کار را شروع کردند و البته باید در کنار کار آنان به دنبال خرید واکسن هم باشیم چرا که ممکن است واکسن داخلی دیرتر آماده شود.

در همین جلسه سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی،‌ نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در مورد خرید واکسن خارجی تصریح کرد: پیرامون واکسن خارجی باید به سوالات مطرح در افکار عمومی پاسخ‌های مستدل و علمی داده شود و نباید جامعه مردد بماند.

همچنین معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه اگر بتوانیم یک روز زودتر از هر جای دنیا واکسن معتبر و موثر تامین و وارد کنیم، یک لحظه هم درنگ نخواهیم کرد، گفت: حتماً مردم مطمئن باشند که وزارت بهداشت دستورالعمل های شفافی تدوین و اعلام خواهد کرد و و احدی خارج از آن دستورالعمل‌ها نمی‌تواند به واکسن دسترسی پیدا کند. هیچ مقام دولتی و خانواده مقام دولتی حق ندارد خارج از آن دستورالعمل‌ها به واکسن دسترسی پیدا کند و همه مردم مشابه هم به واکسن دسترسی پیدا خواهند کرد.

خبر بعدی،‌ تاکید رهبر جریان صدر عراق بر لزوم دور کردن عراق از تقابل ایرانی-آمریکایی بود.

مقتدی صدر در بیانیه‌ای که در صفحه توییتر خود منتشر کرد، گفت: عراق عزیز قربانی درگیری‌های آمریکایی-ایرانی شده و به گونه‌ای آسیب دیده که نمی توان درمورد آن سکوت کرد. از جمهوری اسلامی ایران -همسایه عزیز- تقاضا دارم که عراق را از درگیری های خود دور نگه دارد. اگر جایگاه و استقلال عراق و دولت آن را حفظ کند ما نیاز به هنگام سختی پشت ایران را خالی نخواهیم کرد.

شبکه لبنانی المیادین در گزارشی به جزئیات هک شدن تلفن همراه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از سوی ایران پرداخت.

بر اساس این گزارش مارس سال گذشته بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که تلفن همراهش از سوی ایران هک شده است.

در سایه رقابت سخت میان بنی گانتس و بنیامین نتانیاهو بر سر پست نخست وزیری، رسانه های صهیونیستی امروز نیز بار دیگر به این مساله پرداختند و پرسش هایی در رابطه با محتویات تلفن همراه هک شده بنی گانتس مطرح کردند.

این خبر هم مورد توجه مخاطبان سرویس سیاسی خبرگزاری تاریخ ما قرار گرفت.

خبر بعدی،‌  انتشار سند تحول قضایی بود.

متن کامل این سند که از سوی سید ابراهیم رییسی رییس قوه قضاییه ابلاغ شده است، مشتمل بر یک دیباچه، یک مقدمه و چهار فصل است.

دلایل عقب‌نشینی اروپا از اصرار بر مذاکرات فرابرجامی از بیان یک کارشناس مسائل بین‌الملل از پربازدیدهای بامداد امروز بود.

سید رضا میرطاهر در این باره گفت: جمع بندی اروپا این است که فعلا از تحریک ایران و تشدید فضا در رابطه با برجام خودداری کنند، اما این عقب نشینی به معنی تغییر مواضع قبلی آنها یعنی اعمال تغییراتی در برجام و نیز بحث درباره مسایل موشکی و منطقه ای مرتبط با ایران نیست.

نظر عبدالصمد خرمشاهی درباره طرح «اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری» از خبرهای پر مخاطب بود.

این حقوقدان با بیان این‌که می‌توان برآورد کرد که طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در مغایرت با اصول ۱۹، ۲۰، ۶، ۵۶ و ۵۷ قانون اساسی قرار می‌گیرد گفت: در فرایندی کلی این طرح ممکن است موجب دلسردی تعداد کثیری از انتخاب کنندگان و داوطلبین ریاست جمهوری شود.

خبر بعدی، اظهارات سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه درباره مهمترین اتفاقات در سال ۲۰۲۰ میلادی در عرصه بین‌الملل بود.

رامین مهمان پرست با بیان اینکه شیوع گسترده ویروس کرونا در نقاط مختلف جهان، شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و همچنین تلاش های آمریکا برای عادی سازی روابط برخی از کشورهای عربی و اسلامی با رژیم صهیونیستی از مهمترین اتفاقات در سال ۲۰۲۰ میلادی در عرصه بین‌الملل بوده است، گفت: حتی اگر کرونا نبود همچنان شاهد رقابت چین و آمریکا در عرصه  اقتصاد جهانی بودیم، البته کرونا باعث شد که اقتصاد آمریکا ضعیف تر شود و چین در این عرصه قوی تر حضور پیدا کند.

وی افزود: اگر کرونا هم نبود به نظرم اتفاق خاصی  متفاوت از سال های گذشته در عرصه جهانی رخ نمی داد و دولت ترامپ  همچنان سیاست های معمول خود را نسبت به اروپا و خاورمیانه ادامه می داد گرچه ممکن است کرونا در شدت و ضعف اجرای این سیاست ها تأثیرگذار بوده باشد .

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.