کسانی که به اشکهای زارعی خندیدند، در دام پوزخند دشمن گرفتار شدند
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، سعید جلیلی در آیین گرامیداشت علی اصغر زارعی جانشین سابق سازمان پدافند غیرعامل که از سوی این سازمان برگزار شد، گفت: هر کسی به رفتار فردی و اجتماعی مرحوم زارعی نگاه میکرد، نمیتوانست منکر صدق و صفای این عزیز باشد و نکته مهم این است که چرا این صدق حاصل میشود و کسانی این توفیق را پیدا میکنند که صدق، ملکه رفتاری آنها میشود. تأمل بر این میتواند برای ما عبرت آموز باشد. ما باید از این افراد عبرت بگیریم که اگر توانستهاند چنین ویژگی را ملکه خود کنند چگونه آن را بهدست آوردهاند تا ما هم از آن درس بگیریم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: شاید ریشه اصلی آن صدقی که در چنین شخصیتهای بزرگواری پیدا میشود همان ایمان عمیق است و اگر مراحل حیات این مرحوم را بررسی کنید، گواهی میدهید که چه در دفاع مقدس که همه دنیا به کمک دشمن میآید نمی ترسد، چه زمانی که دشمن در شکل نرم حرکتهایی را شروع و تطمیع و تزویری را بهکار میگیرد، باز هم او، نهتنها مرعوب نمیشود بلکه باعث میشود در ایمان خودش راسختر بشود.
وی تصریح کرد: اشکی که مرحوم زارعی از سر غیرت در مجلس بر گونههای مبارکش ریخت، حقیقاً هم در این دنیا و هم در آخرت برای او آبرو خواهد بود. این اشک، اشکی بود که تلاش داشت بزکی که دشمن در رفتار خودش دارد را پاک کند. او اجازه نمیداد دشمن رفتار خودش را بزک کند و با اشک میخواست آن بزکها را پاک کند. این ناشی از یک فهم عمیق و بصیرت بالاست. این بصیرت بالا چیست؟ برخی میگفتند اخم دشمن را به یاد بیاورید، حال که لبخند میزند، این یک فرصت است و از آن استفاده کنیم.
عضو شورای عالی امنیت ملی گفت: در زمانی که برخی لبخند دشمن را با اخم سابق او مقایسه و آن را فرصت تلقی میکردند، مرحوم زارعی این لبخند را با پوزخندِ بعد دشمن مقایسه میکرد و آن را تهدید تلقی میکرد. این آن عمق بصیرت است؛ آن درک صحیح از شرایط است. کسانی که به اشکهای علی اصغر زارعی خندیدند، بعداً در دام همان پوزخند دشمن دچار شدند و صدق گفتار زارعی و آنچه او بیان کرد معلوم شد. کسانی که این دغدغه را داشتند که اجازه ندهند بزک دشمن، مصالح کشور را به بازی بگیرد.
جلیلی ادامه داد: امروز آن اشک غیرتی که بر صورت زارعی ریخت، باید عرق عبرت بر پیشانی کسانی بنشاند که بیمحابا میخواستند از این بزک دفاع کنند. این یک حرکت تاریخی بود. برخی کارها شاید یک اشک است، امّا در تاریخ میماند و تأثیر عمیق خودش را میگذارد. چرا این اشک متفاوت میشود؟ به دلیل ریشه در صدق و اخلاصی که دارد؛ اشکی معمولی نیست، اشکی است که میداند باید بایستند و نه اسیر کسانی میشود که جوگیر شدند و اسیر کسانی که جوسازی میکردند.
وی افزود: وقتی برخی از روی فهم غلط، جوسازی میکنند و برخی نیز جوگیر میشوند، کسانی را نیاز داریم که مثل مرحوم زارعی بایستند فریاد بزنند و اشک بریزند تا مردم را متنبه به موضوعاتی بکنند. این بسیار مهم است که اگر ما در مسیری که داریم میخواهیم موفق بشویم اگر در این مسیر قرار است انشاءالله پیروزی بر دشمن پیدا کنیم و گامهایی که برداشته ایم تثبیت بشود، مقدمه آن این است که آسیبهایی که در مسیر هست و در گذشته بوده را تشخیص دهیم؛ اگر میخواهیم بر دشمن پیروز شویم و قدمهایمان تثبیت شود، باید آسیبشناسی جدّی داشته باشیم.
جلیلی ادامه داد: او بهخوبی میدانست که شما اگر برای زیرساختهای دفاعی کشور هرآنچه هم توان دارید بهکار گیرید امّا نرمافزار دفاعی شما دچار ویروس شود، هیچ سخت افزای نمیتواند آن را اصلاح کند. اگر منافع بلند مدت ما، گرفتار کف و سوت شد، این سوت از سوت خمپاره خطرش بیشتر است. این آسیب از آسیب بمباران دشمن بیشتر است. ایجاست که شجاعانه میایستاد و دفاع میکرد و تلاشش را به کار میبرد که در کنار سخت افزارها، نرم افزار دفاعی و نرم افزار انقلاب با برخی بزکهای نابجا آسیب نبیند.
بر اساس این گزارش، علی اصغر زارعی نماینده وقت مردم تهران که نسبت به روند تصویب جزئیات طرح برجام انتقاد داشت در مهر ماه 1394 ، پس از تصویب برجام در مجلس شورای اسلامی، شروع به اشک ریختن کرد.
پایان خبر / تاریخ ما