رئیس دوومیدانی: بودجه ما کم است و باید دولت کمک کند

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، نزدیک به دو ماه از انتخاب هاشم صیامی به عنوان رئیس فدراسیون دوومیدانی می‌گذرد و در این مدت تمرکز فدراسیون بر برگزاری جلسات و دیدارهای رئیس فدراسیون و برگزاری جلسات کمیته‌های فنی بوده است اما سوال اینجاست که نتیجه آشکار و اجرایی این دو ماه فعالیت چه بوده است؟

از طرفی تشکیل شورای راهبردی فدراسیون با حضور روسای هیات‌های استانی در حالی که کمیته‌های تخصصی فعال هستند این شائبه را ایجاد کرده که صیامی اینگونه، به دنبال جبران رای روسای هیات‌ها به خودش است.  

صیامی در گفت‌وگو با خبرگزاری تاریخ ما به لزوم فعالیت کمیته‌های تخصصی اشاره و بیان کرد: در سازمان تیم‌های ملی که قبلا فعال بود هر ماده یک نماینده داشت اما الان در کمیته‌های مختلف دوهای سرعت و موانع، پرش‌ها، پرتاب‌ها و دوهای استقامت و نیمه استقامت چند کارشناس و متخصص برای ورزشکاران تصمیم‌گیری می‌کنند. علاوه بر اینکه تصمیمات در کمیته‌ها تخصصی‌تر است، پیگیری و نظارت فعالیت ورزشکاران هم حرفه‌ای تر انجام می‌شود. به نظرم کمیته‌ها نقش پررنگی دارند و در آینده هم موفق می‌شوند.

او در مورد شورای راهبردی فدراسیون که با حضور روسای هیات‌های استانی و نمایندگان آموزش و پرورش و نیروهای مسلح تشکیل شده است، گفت: شعار من از روز اول استفاده از خرد جمعی بوده و شورای راهبردی مصداق تحقق این شعار است. این شورا اتاق فکر رئیس فدراسیون محسوب می‌شود چون من باید خیلی مواقع و در مورد مسائل مختلفی تصمیم بگیرم که بهترین حالت استفاده از دانش و تخصص دیگران است، بنابراین شورای راهبردی در تصمیم‌سازی و سیاست‌گذاری فدراسیون نقش دارند.

صیامی در پاسخ به این سوال که فعالیت همزمان شورای راهبردی و کمیته‌ها باعث موازی کاری در فدراسیون نمی‌شود؟ گفت: خیر شورای فنی به عنوان اتاق فکر فدراسیون در تصمیم‌سازی‌ها نقش دارد در حالی که کمیته‌ها مسائل فنی و تخصصی را دنبال می‌کنند. به نظرم دوومیدانی زمانی موفق می‌شود که روسای هیات‌های استانی و کارشناسان مختلف در تصمیم‌سازی‌ها نقش داشته باشند. استان‌ها و هیات‌ها به عنوان خط مقدم دوومیدانی مسائل زیادی را می‌بینند که شاید فدراسیون به آنها واقف نباشد بنابراین باید از حضورشان استفاده کرد. از طرفی توجه فدراسیون به آنها باعث می‌شود تا وظایف خود در استان‌ها را با مسئولیت‌پدیری بیشتری انجام بدهند.

او در این مورد افزود: اکنون در کنفدراسیون دوومیدانی آسیا به همه روسای فدراسیون‌ها، دبیران یا نماینده‌های آنها جایگاه داده می‌شود که برای این کشورها ارزشمند است. ما هم باید این در داخل کشور فضایی را ایجاد کنیم که هیات‌ها در تصمیم‌سازی نقش داشته باشند.

صیامی با بیان اینکه افراد حاضر در کمیته‌ها و شورای راهبردی از باتجربه‌های دوومیدانی هستند، افزود: سعی کرده‌ایم از کارشناسان توانمند استان‌ها و شهرهای مختلف استفاده کنیم تا همه ایران در موفقیت دوومیدانی نقش داشته باشند. البته افراد شایسته دیگری هم هستند که به دلیل محدودیت در تعداد اعضای کمیته‌ها و شورای راهبردی امکان حضور آنها را نداریم.

او در مورد تعداد کمیته‌ها گفت: در دوومیدانی ۲۴ ماده و تعداد زیادی ورزشکار داریم، با اینکه برای خیلی از آنها برنامه‌ریزی کرده‌ایم اما هنوز عده‌ای مانده‌اند. ضمن اینکه در رشته ما ۱۴۷ مدال توزیع می‌شود و مثل رشته‌های فوتبال، والیبال و بسکتبال نیست که برای تیم ملی یک مربی و بدنساز انتخاب کنیم بلکه هر کدام از ماده‌های تخصصی جداگانه هستند و نمی‌توانیم با ۳-۴ نفر تعداد زیاد ماده و ورزشکار را ساماندهی کنیم.

رئیس فدراسیون دوومیدانی در پاسخ به این سوال که نتیجه جلساتی که در این مدت داشته‌اید چه بوده است؟ بیان کرد: دوومیدانی باید بین مسئولان و مردم شناخته شود و این موضوع با نشستن در اتاقمان محقق نمی‌شود، بنابراین وقتی تصمیم‌گیرندگان با این رشته آشنا بشوند بیشتر به آن توجه می‌کنند. از طرفی علاوه بر حمایت‌های فکر و معنوی قول‌های خوبی هم داده‌اند تا قدم خوبی برای دوومیدانی برداریم.

صیامی خواستار توجه بیشتر مسئولان ورزش کشور به دوومیدانی و افزایش بودجه این رشته شد و گفت: دوومیدانی ۱۴۷ مدال دارد، هر ورزشکاری امکان شرکت در سه ماده را دارد و هر کشوری می‌تواند در هر ماده دو ورزشکار داشته باشد که این موضوع شمار مدال‌های یک کشور را افزایش می‌دهد. رشته ما به تنهایی می‌تواند جایگاه یک کشور در المپیک یا بازی‌های اسیایی را از بیستم به اول یا دوم برساند اما با اعتبارات فعلی کاری از پیش نمی‌ توان برد. اگر دنبال پیشرفت هستیم دولت، وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک باید دوومیدانی را ویژه ببینند و از نظر مالی، سخت‌افزاری، امکانات و پشتیبانی به ما کمک کنند.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.