پرداختن به مقوله جذب گردشگر، نگاه علمی و کارشناسانه میطلبد
به گزارش «تاریخما»، دکتر «نوید نصیری زاده» اظهار کرد: امروزه گردشگری یک صنعت است و پذیرش و حضور گردشگر در هر شهری بازاریابی خاص خود را میطلبد، همانگونه که باید برای اجناس تولیدی خود مشتریمداری کنیم، قطعاً مشتریمداری گردشگری نیز در بحث توسعه رونق گردشگری نیاز و یکی از مولفههای موفقیت در این صنعت است.
وی نگاه علمی و کارشناسانه به جذب گردشگر را لازمه توسعه این صنعت دانست و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یزد پس از اعلام پذیرش یزد در یونسکو به عنوان ششمین شهر جهانی و نخستین شهر جهانی ایرانی، اقدام به تعریف همایشی با این محور کرد.
نصیریزاده افزود: خوشبختانه همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد نیز همچون گذشته توفیق راه شد و محورهای همایش در زمینه گوناگون چون فرهنگ، کارآفرینی، نساجی ،هنر و معماری ، مهندسی گردشگری، مدیریت و حسابداری و اقتصاد با تأکید بر اقتصاد مقاومتی، سلامت و طبیعت گردی و اکوتوریسم ترسیم و کارهای اجرایی آن انجام شد.
به گفته وی، با عنایت به ابعاد و گستردگی و جذابیت موضوع، ادارات مختلف و مرتبط با موضوع چون استانداری، شهرداری، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، صدا و سیما، محیط زیست، صنعت و معدن، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دانشگاهها و ارگانهای مختلف حامی همایش شدند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد توجه به آموزش را بسیار مهم دانست و گفت: بدون داشتن اندیشه علمی، جذب گردشگر با شکست مواجه خواهد شد لذا باید تمام ابعاد حضور گردشگران با نگاه علمی در آمیخته شود و مجموعههای اقامتی، راهنمای گردشگران و احترام و تکریم آنها، حمل و نقل، خدمات عمومی و ضروری همه باید به روز رسانی و قابل ارائه باشد چرا که در غیر این صورت ما مسیر بن بستی را طی خواهیم کرد و باید به گونهای عمل کنیم که گردشگر پس از خروج از کشور به عنوان سفیر دعوتکننده آشنایان خود برای سفر به ایران شود.
یادآور میشود؛ نخستین همایش ملی«یزد، میراث جهانی» نهم اسفند ماه کار خود را در دانشگاه آزاد اسلامی یزد با ارائه مقالات برتر، کارگاه آموزشی، مسابقه عکاسی، نمایشگاه و کارگاه ایدهها آغاز خواهد کرد و تا روز دهم اسفند ماه نیز ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام