۶۰۰ ویژه برنامه هفته پدافند غیرعامل در مازندران برگزار می شود
به گزارش خبرنگار «تاریخ ما»، حسین منفردی ظهر شنبه در نشست با نماینده ولی فقیه در استان، با بیان اینکه پدافند غیرعامل در سال ۱۳۸۲ به دستور رهبری، از سوی ستاد کل نیروهای مسلح پیگیری و گردش کار شد، گفت: در سال ۱۳۸۷، تحت معاونت امنیتی وزارت کشور کار خود را آغاز کرده و سپس در تمامی استانها اداره کلی با ریاست استاندار تعریف شده است.
مدیرکل پدافند غیر عامل استان مازندران، با اشاره به ۱۲ کارگروه پدافند غیرعامل در استان، ایجاد کارگروه را در راستای استفاده از تفکرات همه افراد صاحب نظر دانست و افزود: موضوعات در این کارگروهها کارشناسی و تصویب شده و به اداره کل پدافند غیرعامل فرستاده میشود و پس از ابلاغ، همه دستگاهها موظف به انجام آن هستند.
وی با اشاره به هفته پدافند غیرعامل از ۸ تا ۱۴ آبان ماه و شعار پدافند غیرعامل امسال مبنی بر “افزایش بازدارندگی در سایه حماسه حسینی”، از تدارک بیش از ۶۰۰ برنامه در کل کارگروههای استان خبر داد و افزود: این برنامهها توسط فرمانداریهای شهرستانها انجام خواهد شد.
منفردی در رابطه با تاریخچه پدافند غیرعامل گفت: اهداف پدافند غیرعامل بهطور سنتی از بدو خلقت بوده اما بهصورت مدرن از سال ۱۹۴۵، بعد از جنگ جهانی دوم شکل گرفت که بیشتر در حوزه نظامی بوده است و سپس در تمام ابعاد زندگی وارد شد و نام آن در بسیاری از کشورها تغییر کرد و در کشور ما نیز از ۱۲ کارگروه، یکی از آنها اطلاعات بوده و مابقی مربوط به کار روزمره مردم است.
وی با تأکید بر انجام کار علمی و با برنامه در رابطه با پدافند غیرعامل از جمله اقدامات در این راستا را پیگیری طرح جامع پدافند غیرعامل در استان عنوان کرد و افزود: اکنون دومین استان کشور هستیم که این کار در حال انجام است و تلاش ما بر این است تا پیش از پایان سال این مهم به پایان برسد و سپس بر اساس آن برای هر شهرستان طرح مستقلی طرح و تبیین خواهد شد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان مازندران از جمله اقدامات این اداره را انجام طرح جامع پدافند غیرعامل شهری برشمرد و افزود: تا ۳۱ تیر، ۳۸ پروژه از ۳۶ دستگاه به میزان دو میلیارد ۲۹۶ میلیون ۴۰۰ هزار تومان قرار داد بسته شد تا بتوانند مسائل امنیتی را انجام دهند.
وی با اشاره به افتتاح ۸۶ پروژه با الزام پیوست پدافند غیرعامل در هفته دولت امسال، گفت: در حوزه برق ۲۱ پروزه در ۱۰ شهرستان، در حوزه آب ۱۷ پروژه در ۱۱ شهرستان، در حوزه راهداری ۱۵ پروژه در ۶ شهرستان، در حوزه کشاورزی ۱۴ پروژه در ۷ شهرستان، در شهرداری ۳ پروژه در دو شهرستان، در حوزه گاز دو پروژه در دو شهرستان و در مخابرات یک پروژه در یک شهرستان به مبلغ ۲۰۷ میلیارد و ۵۸۶ میلیون ۸۰۰ هزار تومان افتتاح شد.
منفردی با بیان اینکه یکی از کارگروههای ۱۲ گانه، مسائل فرهنگی، اجتماعی و آموزشی را پیگیری میکند، بر ضرورت تقویت این کارگروه تأکید کرد و افزود: مسئول فرهنگ اجتماعی جامعه ائمه جمعه هستند اما در این کارگروه عضو نبودند که با پیگیریها و دستور استاندار وقت مقرر شد تا ائمه جماعات در این کارگروه حضور یابند.
وی با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در امور، از جمله اقدامات در این رابطه را انجام برنامههای آموزشی در صداوسیما در کل سال، استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد در کمیته پدافند غیرعامل، تشکیل کمیته مشورتی، برگزاری مسابقه عکاسی با موضوع پدافند غیرعامل و میزگرد آسیبشناسی سیل اخیر غرب استان اعلام کرد و افزود: با توجه به آنکه، بیش از ۵۰درصد جمعیت ما را بانوان تشکیل میدهند و در ۱۲ کارگروه یک عضو خانم نداشتهایم مقرر شد تا مدیرکل امور کتابخانهها و مدیرکل امور بانوان عضو کارگروه فرهنگی اجتماعی شوند.
مدیرکا پدافند غیرعامل استان مازندران فعال کردن فضای مجازی را در راستای مسائل آموزشی و شفافیت عملکرد پدافند غیرعامل دانست و افزود: در سایتها کلیه فعالیتها به غیر از مسائل امنیتی ارائه میشود تا مردم از آن آگاهی یابند.
تازه ترین اخبار میراث فرهنگی ایران و جهان را در تاریخ ما دنبال کنید.
برچیده از سایت مهر