مهرعلیزاده :مردم به سختی زندگی می کنند

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، محسن مهرعلیزاده کاندیدای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری شامگاه دوشنبه در برنامه‌ای تبلیغاتی که در بخش خبری ۱۰:۳۰ شبکه دو سیما پخش شد، با تاکید بر اینکه معیشت و گذران زندگی مردم نخستین اولویت امروز مردم است، گفت: مردم خیلی به سختی زندگی می کنند، اما نجابت می کنند و حرفی به زبان نمی‌آورند.

وی بابیان اینکه کشور ما کشوری غنی از همه لحاظ است، اظهار کرد: مردم باغیرت و جوانان باهوش و تحصیلکرده ای داریم که به عنوان سرمایه کشور محسوب می‌شوند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: امروز ۵۶۰۰ شهرک صنعتی در کشور داریم که تقریبا ۱۱۰۰ شهرک امروز تعطیل است؛ علت این شرایط عدم اجرای درست قوانین است.

مهرعلیزاده در پاسخ به پرسشی درباره شیوه‌های مواجهه او با موضوع فساد در دولت به تعریف مفهوم فساد پرداخت و گفت:  انواع فساد شامل فساد اداری، مجوزها و امضاهای طلایی و … است. منشأ فساد رانت، دخالت دولت، عدم کنترل ها و عدم شفافیت ها و نبود دستگاه های ناظر است‌.

وی ارز ۴۲۰۰ تومانی را یک مبداء فساد عنوان کرد و افزود: باید در ابتدا پرداخت این نوع ارز برچیده شود.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر لزوم حذف امضاهای طلایی در صدور مجوز ها اظهار کرد: دولت باید راه حلی را مشخص کند تا واحدها در صنوف خود براحتی امکان دریافت مجوزهای لازم خود را اخذ کنند. در این زمینه من طرحی را در استانداری اصفهان اجرا کردم که بر اساس آن، ما پس از آمایش و مطالعات به دستگاه‌های تابعه دستور داده بودیم که صد محور بنام استانداری صادر کنند؛ با این کار، زمانیکه فردی درخواست این مجوزها را می‌کرد، فردای آن روز نام صاحب مجوز در استانداری به نام آن فرد تغییر میکرد؛ قصد دارم این طرح را در سراسر کشور اجرایی کنم.

مهرعلیزاده با بیان اینکه به دنبال ایجاد شبکه ای جهت مقابله با فساد با هدف شفافیت است، خاطر نشان کرد: موضوعاتی نظیر مالیات، ترخیص از گمرک، حسابهای بانکی و مسائلی از این دست باید در این شبکه اطلاعات با سه سطح دسترسی عمومی، خصوصی و دولتی بارگذاری شود.

وی درباره علت عدم کارایی سامانه‌های موجود گفت: علت این عدم کارایی تعارض منافع است؛ تعارض منافع نیز یا به شکل فردی است یا به شکل دستگاهی؛ باید تلاش کنیم سامانه‌ای را طراحی کنیم تا بتواند جلوی است تعارض منافع را بگیرد.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری همچنین با اشاره به  نامه‌های خود برای کاهش نرخ تورم اظهار کرد: طی ۲ الی ۳ ماه تورم می‌تواند از حالت صعودی خارج شود؛ با رفع موانع تولید و راه اندازی تولید تورم کاهش و تا نیمه دوم ریاست آتی به نصف و در انتهای این دوره تک رقمی خواهد شد.

مهرعلیزاده تورم را پیشی گرفتن نقدینگی بر تولید عنوان و بر لزوم کنترل نقدینگی تاکید کرد و گفت: یکی از راه های کنترل نقدینگی ارایه راهکارهای مناسب جهت تامین کسری بودجه است؛ ما باید جلوی پرداخت یارانه اضافه و خیلی زیادی که به واحدهای بزرگ تولیدی اعم از فولاد سازی، پتروشیمی و سیمان که محصول خود را با قیمت جهانی به ما می‌فروشند، بگیریم.

وی افزود: امروزه واحدهای بزرگ تولیدی باوجود دریافت یارانه‌هایی نظیر یارانه انرژی، محصولات خود را با قیمت جهانی می‌فروشند؛ درواقع دولت ۷۸۰ هزار میلیارد تومان یارانه بیخودی پرداخت میکند که جلوگیری از آن موجب کنترل تورم می‌شود. از فردای شروع دولت عادلانه کردن قیمتهای انرژی در کارخانه‌های بزرگ اعمال خواهد شد و هیچ شوکی به جامعه وارد نمی‌شود.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به برنامه‌های خود در زمینه مالیات با بیان اینکه در بهترین شرایط سهم مالیات در بودجه ۳۸ درصد است، اظهار کرد: امروز دلالان و قاچاقچیان مالیاتی پرداخت نمی‌کنند. اگر سامانه‌ای که عنوان کردم، اجرایی شود، هیچ گونه فرصتی برای از بین بردن ردپای معاملات و فرار مالیاتی باقی نمی‌ماند. با اجرای این طرح شاید واقعاً ۷۰ درصد جمعیت از دادن مالیات تا سالها معاف شوند.

مهرعلیزاده درباره علت عدم تحقق اهداف نظام جامع مالیاتی گفت: سامانه تعریف شده است اما اراده وجود ندارد.

وی در ادامه در پاسخ به پرسش دیگری درباره برنامه‌هایش درباره پایه‌های مالیاتی گفت: وقتی نظام مالیاتی را تصویب کنیم و در آن تفکیکاتی اعمال کنیم و بجای پایه‌های موجود، پایه‌های مغفول مانده را جدا کنیم، می‌توانیم درآمدهای مالیاتی را تامین کنیم. من اطمینان داریم در اواخر دولت من با این روش سهم درآمدهای مالیاتی از ۳۸ درصد امروز به بالای ۶۰ درصد خواهد رسید.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پایان با بیان اینکه«تا جایی که امکان داشتم از طریق رسانه‌ها با مردم صحبت کردم و با ارائه برنامه‌ها، عزم خودم را برای برون رفت کشور از این شرایط بیان کردم» از مردم خواست که در روز انتخابات پای صندوقهای رای حاضر شوند.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.