نخستین همایش بهبود کیفیت و تأمین مالی خدمات در صنعت گردشگری برگزار شد

به‌گزارش «تاریخ ما» به نقل از میراث‌آریابه‌نقل از روابط‌عمومی صندوق احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی، در این نشست که امروز سه‌شنبه 26 تیر 97 برگزار شد، سعید اسلامی بیدگلی ضمن تشریح  وضعیت کنونی گردشگری در عرصه جهانی و کشورمان و آمارهای موجود در این زمینه، گفت: »سرمایه گذاری در زیرساخت های گردشگری نظیر بناهای تاریخی باید با اتکا به دانش و علم روز و تجارب بهینه، انجام پذیرد.»

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، افزود: «شرایط کلی اقتصاد ایران و مزیت های روابط بین الملل دارای اثرات  مستقیمی در گردشگری کشور است که گاه  خارج از کنترل مدیران این عرصه است.»

او، خاطرنشان کرد: «سرمایه گذاری در گردشگری راهبرد مهمی در بالا بردن نرخ اشتغال و عبور از بحران بیکاری پیشرو است.»

همچنین در ادامه این نشست علی کاظمی با اشاره به فرصت های سرمایه گذاری در صندوق احیاء بناهای تاریخی، به تشریح اهداف و وظایف موسسه مطبوع خود و نقش این حوزه در پویایی گردشگری کشور  پرداخت و شرایط و ویژگی های نمونه های موفق  احیاء بناهای تاریخی در کشور را برای علاقه مندان تشریح کرد.

در بخشی از متن ارائه شده توسط دبیرخانه این همایش، در مورد مباحث مطروحه این نشست تخصصی، آمده است، بناهای تاریخی  از سال های پیش هر کدام در بردارنده روح زندگی و خاطرات گذشتگان است و همچنین نشان دهنده تاریخ و سبک معماری گذشته و به منزله شناسنامه فرهنگی یک کشور هستند. مرمت و احیا وحفظ این بناها برای نسل های بعدی و حفاظت از این بناها در برابر فرسایش از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

مرمت بناهای با ارزش که امکانات وسیع سیاحتی را فراهم می آورند و همچنین خانه های با ارزش تاریخی که با تدابیری می توان آن ها را به امکانات جدید گردشگری بدل ساخت در بافت های تاریخی وجود دارند که برنامه ریزی احیای این بنا ها ضروری است. موضوع مهم در این خصوص، تامین منابع مالی مورد نیاز این مرمت ها و نیز سرمایه گذاری برای حفظ و نگهداری آنها است.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.