پربازدیدترین اخبار سیاسی ۲۳و۲۴ بهمن ایسنا

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، پیام های جداگانه رئیس مجلس شورای اسلامی به لی جان شو، رئیس کمیته دائمی کنگره ملی و وانگ یانگ، رئیس مجلس مشورتی جمهوری خلق چین به مناسبت فرارسیدن عید بهاره و سال نو چینی در صدر اخبار پرمخاطب قرار گرفت.

محمد باقر قالیباف در این پیام های بر حمایت مجلس از تقویت روابط راهبردی بین ایران و چین تاکید کرد.

تاکید رئیس قوه قضائیه بر پیگیری پرونده شهادت حاج قاسم سلیمانی هم از دیگر اخبار پربازدید بود.

آیت الله رئیسی ضمن تشریح دستاوردهای سفر خود به عراق گفت: در مورد پرونده شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهندس تصمیم گرفته شد کارگروهی که توسط دستگاه قضایی عراق در این میدان فعالند و کارگروهی که ما در ایران تشکیل دادیم همکاری نزدیک تری داشته باشند و این موضوع پیگیری جدی شود.

رئیس قوه قضاییه افزود:‌ به هیچ عنوان نباید پرونده شهادت حاج قاسم سلیمانی مشمول مرور زمان شود بلکه باید همواره در دستور کار باشد.

تحلیل سفیر ایران در اسپانیا از اقدامات بایدن در رابطه با برجام هم از اخبار مورد توجه مخاطبان بود.

حسن قشقاوی در مصاحبه با روزنامه اسپانیایی«لاراسون» گفت:درست است که از زمان ورود جو بایدن به ریاست جمهوری ایالات متحده زمان زیادی نگذشته است، اما در عین حال این نیز واقعیت دارد که بایدن تا به امروز برای رفع تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه علیه ایران مطلقا کاری نکرده است. 

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا هم مواضع دولت این کشور را درباره روند بازگشت به برجام بیان کرد.

ند پرایس در این باره گفت: ما قطعا اظهارات ایران را شنیده ایم. فکر می کنم چیزی که در این باره خواهم گفت این است که موضع ما اجتناب از وسوسه شدن برای مذاکره علنی است. ما حداقل در موقعیت فعلی اقداماتی که ممکن است روی میز باشند را علنی نخواهیم کرد. یکی از دلایلی که با متحدانمان و اعضای کنگره  رایزنی می کنیم این است که دوباره اطمینان بیابیم برنامه کارهایمان منظم است و آن زمانی که احساس کنیم رویکردی متناظر با چیزی داریم که چالش مهمی غیر قابل انکار است، وارد تعامل با ایران خواهیم شد. 

اخبار دیگر در ارتباط با برجام را می توانید در لینک های زیر دنبال کنید.

***

تحلیل یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از فضای سیاسی کشور در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ هم از پرمخاطب ها بود.

اسماعیل حسین زهی تاکید کرد: برای مشارکت بالای مردم در انتخابات و افزایش نشاط سیاسی باید چهره های شناخته شده که کارنامه قابل قبولی دارند وارد عرصه رقابت ها شده و از همه طیف ها و جریانات در انتخابات حضور داشته باشند.

خبر بعدی،‌ توضیحات حمیدرضا ترقی درباره دو نگرش نیروهای انقلاب در زمینه انتخابات بود.

این فعال سیاسی اصولگرا افزود: نگرش اول این است که از وحدت جریان ها و تشکل ها و ائتلاف ها به مصداق واحد برسیم و دیدگاه دوم این است از طریق فردی که مورد اتفاق نظر همه است ، به وحدت برسیم.

واکنش معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رییس‌جمهور به شعار توهین آمیز برخی علیه رییس جمهور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، پربازدیدترین خبر روز پنج شنبه بود.

علیرضا معزی در رشته توییتی با بیان اینکه هتاکی‌ به رییس‌جمهور به تهی شدن نظام از جمهوریت و جوهره‌ دینی می‌انجامد، نوشت: این تصویر زشت و شرم‌آور، سزاوار ۲۲ بهمن نبود، تحمل این جفا به جمهوری اسلامی، به ارزش‌های مردم سالارش و به درونمایه‌های اخلاقی‌اش در هر روزی جز ۲۲ بهمن، سهل‌تر از این بود. رخداد امروز هشدار بزرگی است که انتقام از صندوق، نه فقط انتقام از یک فرد یا جریان، که انتقام از آینده است.

خبرهای دیگر در این زمینه را در لینک های زیر بخوانید.

***

خبر بعدی،‌ نامه رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس به رئیس سازمان برنامه و بودجه بود.

حمیدرضا حاجی‌بابایی خطاب به محمدباقر نوبخت با تاکید بر ضرورت توجه به برخی کاستی‌ها در بودجه ١۴٠٠ خواستار تبیین همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و کارگران تامین اجتماعی با بازنشستگان کشوری و لشکری شد.

“انگار زمستان، فصل عذرخواهی رئیس‌جمهور از مردم است. زمستانی که نهایتا خواهد رفت و روسیاهی آن بر چهره آن‌ها که در سخت‌ترین روزهای کشور، با دشمنان ایران هم‌داستان شدند و بیشترین فشار را به ملت ایران وارد کردند، باقی خواهد ماند. زمستانی سه ساله که به گفته حسن روحانی، یخ‌های آن کم‌کم در حال آب شدن است.”

آنچه خواندید بخشی از گزارش خبرگزاری تاریخ ما در پی عذرخواهی رییس جمهور از مردم بود که مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

جزییاتی از نامه رهبری به پوتین از زبان دستیار ویژه‌ رییس مجلس در امور بین‌الملل هم از پرمخاطب ها بود.

 امیرعبداللهیان گفت: طرف‌های منطقه‌ای جمهوری اسلامی باید این را بدانند که تحولات کاخ سفید رابطه‌ راهبردی ما را نمی‌تواند تحت تأثیر قرار بدهد. این مقطع زمانی به‌گونه‌ای بود که از سوی رهبر انقلاب ضرورتی احساس شد مبنی‌بر اینکه پیامی به کشور روسیه منتقل کنند؛ پیامی راهبردی که با درک از شرایط جدید بین‌المللی تنظیم شده بود.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.