نگاه مجلسی‌ها به ورزش همگانی/ تاکید بر لحاظ بودجه مناسب برای ورزش

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، در مراسم ارائه همزمان سه پروژه ملی شامل، لیگ تندرستی ایران، طرح نشاط (مسابقات الکترونیک فعال) و طرح بازی‌ و نشاط کودکانه، رییس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی، رییس کمیته ورزش همگانی مجلس شورای اسلامی و یکی دیگر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ارتباط با ورزش همگانی مسائل مختلفی را با حضور معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان و نیز رییس فدراسیون ورزش های همگانی مطرح کردند.

ورزش همگانی می‌تواند دغدغه کم تحرکی را کاهش دهد

محمد مهدی فروردین، رییس فراکسیون ورزش مجلس با تاکید بر اهمیت ورزش همگانی، عنوان کرد: ورزش همگانی می‌تواند دغدغه کم تحرکی را کاهش دهد و باید ارتباط مجلس، وزارت ورزش و فدراسیون همگانی روز به روز بیشتر شود تا کشوری سالم داشته باشیم و باید بدانیم هرچقدر برای مردم هزینه کنیم، سلامتی آن ها را تضمین کرده‌ایم.

وی ادامه داد: روزی که وارد مجلس شدیم، دغدغه مجلس فقدان نیرویی برای پیگیری ورزش بود، اما نمایندگان با ورزش به ویژه ورزش همگانی بیگانه نیستند و فراکسیون باید اعتبارات خوبی برای ورزش در نظر گیرد.

رییس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه هشدار کرونا در جهان داد نشان داد تا چه حد سلامت مردم مهم است، اظهار کرد: طبق آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در هر یک دقیقه به دلیل کم تحرکی، فشار خون و بیماری‌های غیرواگیر یک فوتی در کشور داریم و به دلیل کرونا هر چهار دقیقه، یک نفر فوت می شود.

فروردین اسلامی با اشاره به اینکه اقدامات جدیدی در فدراسیون ورزش های همگانی آغاز شده است: اقدامات تازه ای در ورزش همگانی آغاز شده است و باید همه، به کمک این فدراسیون بیایند تا سلامتی مردم تامین شود.

ورزش برای مجلس مهم است

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، علیرضا پاک فطرت، رییس کمیته ورزش همگانی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بزرگترین هنر متولیان ورزش همگانی، وادار کردم کردم به ورزش است، اظهار کرد: مقوله ورزش برای مجلس مهم است و ورزش همگانی برای همه مردم ایران به عنوان یک نیاز تلقی می شود.

وی ادامه داد: آمار تبعات بیماری کرونا نشان می ‌دهد، افسردگی در افراد مبتلا به این بیماری زیاد است، ضمن اینکه شرایطی که کرونا به وجود آورده نیز باعث افزایش میزان افسردگی مردم شده است، به همین جهت نیاز به ورزش همگانی بیشتر از قبل احساس می‌ شود.

رییس کمیته ورزش همگانی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فدراسیون ورزش‌ های همگانی کار مهمی پیش رو دارد و کشور سالم شهروندانی سالم می‌خواهد، خاطرنشان کرد: وقتی مردم یک کشور سالم باشند هیچ تعرضی به آن کشور صورت نخواهد گرفت.

وی ادامه داد: مسائل روحی مهم‌ تر از مسائل جسمی است، بنابراین اگر می‌خواهیم ورزش همگانی رونق یابد، باید روی مسائل روحی کار کنیم.

پاک فطرت با اشاره به اینکه امیدوارم با زندگی آپارتمان نشینی که ۷۰ درصد مردم درگیر آن هستند، اقشار مختلف و به ویژه کودکان را به تحرک واداریم، اظهار کرد: باید کودکان را از فضای مجازی و کامپیوتر جدا کنیم، چراکه کودکان در هر شرایطی علاقه مند به ورزش هستند.

وی افزود: وظیفه نمایندگان مجلس شورای اسلامی و شهرداری است تا شهر را طوری بسازند که فضا برای فعالیت بدنی کودکان فراهم شود چراکه متاسفانه آپارتمان ‌ها فضای بازی و فعالیت ورزشی استاندارد را ندارند؛ آپارتمان ۱۰ واحدی، دو برابر فضای اشغال شده باید فضای باز داشته باشد تا شرایط کرونا و در فضای باز آپارتمان، مردم تحرک داشته باشند.

رییس کمیته ورزش همگانی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: با ورزش می ‌توان مطب پزشک را خلوت و صرفه جویی خوبی در امر درمان کرد و بهترین پیشگیری همان ورزش کردن و به ویژه ورزش همگانی است.

توجه جدی به ورزش همگانی در مناطق محروم

همچنین محمدجواد عسگری، دیگر نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کشور به واسطه مسائل اقتصادی و کرونا در فضای روحی روانی بدی قرار دارد، گفت: تما دنیا درگیر است ولی در کشور ما بیشتر است و باید در این رابطه چاره اندیشی کرد.

وی ادامه داد: روی چند موضوع مهم حساسیت داریم؛ اشتغال، مسکن، ازدواج و ورزش باید کنار هم دیده شوند چراکه جوان ترین کشور منطقه هستیم و این یک پتانسیل ارزشمند است که باید برای بالقوه کردن آن برنامه ریزی میان مدت و بلندمدت داشته باشیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باید از پتانسیل جوانان در زمینه اقتصادی کمک بگیریم، اظهار کرد: علاقمند هستیم ورزش همگانی همه گیر شود چراکه بحث روانی، جامعه را تهدید می کند.

عسگری افزود: برخی شهرستان ها در حال درگیری با مواد افیونی هستند و فدراسیون همگانی می تواند با ارائه جوایز کمک و جوانان را به ورزش تشویق کند، بنابراین باید قانونی تصویب شود که ورزش وارد زندگی مردم شود و نگاه ویژه ای باید به مناطق محروم داشته باشیم.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.