معاون توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش: اعتبار مناسب ورزش همگانی در بودجه ۱۴۰۰ دیده شود

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، عبدالحمید احمدی در مراسم ارائه همزمان سه پروژه ملی شامل، لیگ تندرستی ایران، طرح نشاط (مسابقات الکترونیک فعال) و طرح بازی‌ و نشاط کودکانه، اظهار کرد: این سه طرح می تواند زمینه ساز مشارکت فعالیت بدنی اقشار مختلف جامعه باشد و دغدغه ما ایجاد نگاه متوازن است و تا زمانی که نتوانیم به آن دست یابیم ورزش، همگانی نمی شود.

وی ادامه داد: ورزش قهرمانی جاذبه های بسیاری دارد اما ورزش همگانی در این حوزه مغفول مانده در حالی که سلامت مردم به طور مستقیم با ورزش همگانی ارتباط دارد.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه پیشگیری بر درمان مقدم است و تمامی کشورهای دنیا در حوزه ورزش همگانی سرمایه گذاری می کنند، خاطرنشان کرد: طبق آمار وزارت بهداشت سالانه ۴۵ هزار میلیارد تومان هزینه درمان بیماری های غیر واگیر می شود و این عدد قابل توجه است.

احمدی افزود: مجلس شورای اسلامی، دولت و تمامی مسئولان باید نگاه متوازنی در حوزه ورزش همگانی داشته باشند و توجهات صرفا به ورزش قهرمانی معطوف نشود.

وی با اشاره به اینکه ورزش همگانی با جامعه ۸۵ میلیون نفری ایرانیان در ارتباط است، گفت: با توجه به آمار موجود در حوزه بیماری های غیر واگیر، این مساله نشان می دهد آن گونه که باید و شاید در حوزه ورزش همگانی در کشور عمل نشده است و با وضع مطلوب فاصله زیادی داریم.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه امیدوار هستیم که توجه فراکسیون ورزش و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این دوره به بهبود وضعیت حوزه ورزش همگانی منجر شود، گفت: قطعا تحقق این مساله آثار مثبتی در جهت ایجاد توازن بین ورزش قهرمانی و ورزش همگانی به دنبال دارد و باعث می شود که شاهد اولویت بخشی به ورزش همگانی باشیم.

احمدی با اشاره به کانون های جمعیتی بزرگ از جمله شهرداری، نیروهای مسلح، بسیج، کارگری، دانش آموزی، دانشجویی و … یادآور شد: با هماهنگی وزارت کشور، در بودجه ۱۴۰۰ شهرداری های کل کشور موضوع  ورزش همگانی گنجانده شد و با توجه به اینکه ۷۵ درصد جمعیت کشور درشهرها زندگی می کنند، باید به ورزش همگانی در شهرهای ایران اولویت داده شود.

وی افزود: آموزش و پرورش دارای جمعیت ۱۴ میلیون نفری، کارگران دارای جمعیت ۱۴ میلیون نفری، کارمندان دارای جمعیت پنج میلیون نفری و دانشجویان نیز دارای جمعیت ۵ میلیون نفری هستند که باید همه این کانون های جمعیتی با جریان ورزش همگانی همراه شوند.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه خوشبین هستیم تا در کوتاه مدت با حمایت های بالادستی، نتایج قابل قبولی در حوزه ورزش همگانی به دست آید، گفت: ورزش همگانی نیازمند بودجه مناسب است و همانند موضوع سلامت که بودجه کلان به اختصاص می یابد، نیازمند توجه، اهمیت و بودجه متناسب است و امیداریم اعتبار لازم در بودجه ۱۴۰۰ لحاظ شود و به این دغدغه ملی توجه کنیم و شاهد مشارکت مردم در فعالیت های بدنی و  ورزشی باشیم.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.