فراعنه در مصر باستان از دو جهت سیاسی و دینی دارای منزلت بودند. با وجود اینکه رویکرد هر کدام از این فرمانروایان متفاوت بود، اما تقریباً همه آنها نقشی الهی در نظر مردم داشتند.
نام فرعون های مصر
واژه ی قبطی فرعون، لقبی است که برای فرمانروایان شامل پادشاهان مصر باستان و ملکه های حکم فرمایی که سلطنت را به عهده داشته اند، به کار می رود. فرعون در حقیقت فردی بوده است که از سوی خدایان برگزیده شده تا مردم، ارتش،…
رامسس دوم معروف به رامسس کبیر، فرعون بزرگ مصر در طول قرن 13 ق.م حکومت می کرد. رامسس یکی از معروف ترین فراعنه پادشاهی جدید، از 1279 تا 1213 ق.م سلطنت کرد و در سن 90 سالگی مرد. او به خاطر جنگهای وحشیانه علیه دشمنان معروف شد. با تاریخ ما همراه…
توتانخامون یکی از فراعنه مصر باستان بود که به مدت 10 سال در قرن چهاردهم ق.م سلطنت کرد. پدرش ، آخناتن، آتن را پادشاه خدایان معرفی کرد و او هم در طول سلطنتش ، آمون را پادشاه خدایان اعلام کرد. کشف مقبره دست نخورده توتانخامون در 1922، او را به…
توتعنخآمون ، یازدهمین فرعون مصر باستان بوده است . در سال 4 نوامبر 1922 آرامگاه او توسط هاوارد کارتر در دره پادشاهان و به صورت تقریبا دست نخورده یافت شد. این کشف یکی از مهم ترین اکتشافات در قرن 20 بوده است. توتعنخآمون رهبر بازگشت آتونیسم…
توتانخآمون یا توتعنخآمون (یه معنی پنداشت زنده آمون) بین سالهای ۱۳۳۳ تا ۱۳۲۷ پیش از میلاد پادشاهی میکرد و یازدهمین فرعون مصر باستان از دودمان هجدهم یا همان پادشاهی نو شناخته میشود.
آرامگاه او در روز ۴ نوامبرسال ۱۹۲۲ در دره پادشاهان…
آمازیس فرعون (پادشاه) مصر از سال 568 تا 525 پیش از میلاد مسیح زمام امور را در سلسلۀ بیست و ششم مصر در دست داشته است.وی در منابع مصری به آموزیس نیز معروف است. یونانیان نام آمازیس را از واژۀ مصری آن تحت عناوین «آهموزۀ» و «یاهموزه» گرفته…
توتموزیس دوم (توتمس دوم) که از سال 1494 تا 1490 پیش از میلاد مسیح فرعون مصر بود، طی یک سلسله تلاش های مستمر و قاطعانۀ سیاسی برآن شد تا با بدویان شاسو از در سازش درآید و آنها را وادار به یک زندگی مسالمت آمیز در کنار همسایگانشان بکند.…
تصاویر دیجیتالی بازسازی شده از شاه توتان خامون، فرعون معروف مصر، نشان می دهد که او دندانهای خرگوشی و لنگ بوده است.
به گزارش العربیه،محققان متوجه شده اند که فرعون معروف مصر هیچ شباهتی به مجسمه طلائی باشکوهش و گزارشهای تاریخی بازمانده از آن…
فلسطین- اقلیم- دورة ماقبل تاریخ- ملت ابراهیم – یهودیان در مصر- سفر خروج- فتح كنعان
نویسندهای چون باكل یا مونتسكیو، كه دوست داشته باشد تاریخ را با جغرافیا توضیح و تفسیر كند، دربارة فلسطین صفحات فراوانی میتواند بنویسد. سرزمین فلسطین، از…
توت عنخامون- كوششهای رامسس دوم- ثروت كاهنان- فقر ملت- تسخیر مصر- سهم مصر در پیشرفت تمدن
دو سال پس از مرگ اخناتون، داماد وی، توتعنخآمون، كه طرفدار و محبوب كاهنان بود، بر تخت سلطنت جلوس كرد. وی نام توت عنخآمون را، كه پدر زنش به وی داده…
بر وزن قابل ، شهری بوده بر کنار فرات و آن را قینان بن انوش بن شیث بن آدم بنا نهاده بودو تهمورس دیوبند آباد و معمور داشته ، چندی نیز دارالملک ضحاک شده او نیز در آنجا عمارت کرده کهن دز بهشت گنگ نام نهادند و سالها پس از او دارالملک نمارده…
نوشته شده توسط رضا صدیقی پیدایی پادشاه بزرگی در سرزمین بابل یعنی نبوکد نصر یکم(1146-1123 ق م)با کناره گیری عیلام در زمان هوته لودش اینشوشیناک (1140-1150 ق م ) از شرکت فعال در فعالیت های بین المللی به مدت 300 سال همراه بود.این حقیقت که بابل…
« و بنی اسرائیل را از دریا عبور دادیم. فرعون و سپاهیان وی بیدرنگ مسلحانه و فراتر از حد خود آنها را دنبال کردند، تا وقتی که داشت غرق میشد گفت: ایمان آوردم به اینکه خدائی غیر از خدائیکه بنی اسرائیل (فرزندان یعقوب) به او ایمان اوردند وجود…