مرور رده
قوم مایا
مایاها مشهورترین قومهای سرخپوست بودند که در شمال آمریکای مرکزی و جنوب مکزیک میزیستند آنها شهرهایشان را در جنگلهای بارانی بنا میکردند . مایاها به وجود آورنده یکی از تمدنهای بسیار پیشرفته در آمریکای مرکزی بودند آنها در زمینه هنر ، معماری ، ستاره شناسی و ریاضیات دست آوردهای زیادی داشتند .
رازهای شگفت انگیز در مورد تمدن مایا که شما را حیرت زده خواهد کرد!
مایا یکی از قدیمیترین تمدنهای تاریخ با قدمت ۲۰۰۰ سال پیش از میلاد محسوب میشود. مایایی ها در بیشتر زمینهها ازجمله سنتها، تقویم، اخترشناسی، پزشکی، سازههای عظیم، اهرامهای باشکوه، ریاضیات و معماری شهرت داشتند. بررسیهای باستانشناسی…
مراسم وحشتناک بیرون کشیدن قلب در تمدن مایا
تمدن مایا یکی از تمدن های شگفت انگیز دوران باستان است که در آمریکای مرکزی زندگی می کردند. این تمدن بسیار پیشرفته بودند و دارای هنر، معماری، ریاضیات، تقویم و سیستم های نجومی خاص خود بودند. اما امروز می خواهیم در مورد یکی از…
ابهاماتی درباره پیدایش تمدن مایا!
مایا گروهی از اقوا سرخپوست بودند که در زمینه های هنر، معماری، نجوم و ریاضیات تبحر داشتند. منشا تمدن مایا مرموز و پیچیده است. با تاریخ ما همراه باشید تا درباره ابهاماتی درباره پیدایش تمدن مایا! اطلاعات بیشتری کسب کنید..
حقایق عجیب درباره ساختار سیاسی قوم متمدن مایا!
ساختار سیاسی قوم مایا به همان اندازه که جذاب بود، پیچیده هم بود. البته دشوار است که تمام حقایق شگفت انگیز درباره این قوم متمدن! را در اینجا بازگو کرد، ولی امیدوارم که این فهرست 5 تایی ما برای شما جالب باشد. با تاریخ ما همراه باشید . تمدن…
۵ حقیقت عجیب درباره رسومات قوم مایا !
دین نقش مهمی در جامعه مایا ها ایفا می کرد. از مهمترین شخصیت های اجتماعی ، اول حاکمان و بعد روحانیون بودند. پس تعجبی ندارد که قوم مایا جشن ها و تشریفات مذهبی زیادی دارند. در اینجا به معرفی 5 حقیقت عجیب درباره رسومات قوم مایا! می پردازیم:
معبد پلنگ بزرگ
شهر باستانی مایا در سال ۱۸۴۸ کشف شد در حالی که ورودی مقبره حاکم در سال ۱۹۶۲ کشف شد. باستان شناسان از طریق سقف معبد وارد مقبره شدند. در آنجا پوست پلنگ، مروارید، جواهرات و حتی گردنبند سه کیلویی روی سینه حاکم پیدا کردند.
نقاشی دیواریهای بونامپاک
یک شهرهای باستانی دیگر نزدیک یاسچیلان به طور اتفاقی در سال ۱۹۴۶ و توسط عکاس آمریکایی گیلز هیلی کشف شد. بونامپاک به معنی دیوارهای نقاشی شده است.
شهر مایایی یاسچیلان
ویرانههای شهر باستانی یاسچیلان ۴ ساعت با پالنک در مرز گواتمالا فاصله دارد. تا همین اواخر هیچ جادهای تا شعاع ۱۴۵ کیلومتری شهر وجود نداشت. تنها راه دسترسی به آن اجاره یک هواپیمای کوچک بود،
هرم مجیشن و معبد کتیبه پالنک مایاها
اوکسمال هرم ۳۹ متری مجیشن یا کوتوله است. در واقع این فقط یک هرم نیست بلکه ۵ هرم است که قرنها روی هم ساخته شده اند. طبق افسانههای باستانی مایا، این هرم توسط خدای مجیشن به نام «ایتزامنا» در یک شب ساخته شده است.
شهر باستانی تولوم مایاها
تولوم تنها شهر مایایی است که در ساحل دریای کارائیب روی صخرههای ۱۲ متری شبه جزیره یوکاتان قرار دارد. تولوم قبلا زاما نام داشت و برخلاف سایر شهرهای مایایی، با دیوارهای غیرقابل نفوذ احاطه شده بود که شهرها را از حمله قبایل شمالی حفظ میکرد.
اهرام کوبا مایاها
هرم ۴۱ متری «ال کستیلو» در شهر باستانی کوبا قرار دارد و میتوانید از ۱۲۰ پله شیبدار آن بالا بروید.
سینوته ایک کیل مایاها
در راه برگشت از چیچن ایتزا، گردشگران معمولا در مقابل سینوته مقدس ایک کیل توقف میکنند. مایاها از این سینوته به عنوان قربانگاه استفاده میکردند.
غارهای بالاکانچه مایاها
معمولا گردشگران را به این مکان نمیبرند، اما جو اسرارآمیز آن واقعا دیدنی است. این غارها در فاصله ۲.۹ کیلومتری مجموعه معابد مایا قرار دارند و حدود ۳۰۰۰ سال پیش در آن مراسم مذهبی برگزار میشده است.
معبد کوکولکان مایاها
یکی دیگر از رازهای مایا درون هرم پنهان است. اگر لایه سنگ بالایی را بردارید، یک هرم کوچکتر درون آن و یک هرم کوچکتر دیگر درون هرم دوم میبینید که یک اتاق مخفی داخلش دارد.
کشف تمدن گمشده مایا (Maya)
تمدن گمشده مایا (Maya)
راز سقوط تمدن مایا یکی از بزرگترین رازهای باستانی در عصر ماست. دانشمندان زیادی تاکنون سعی داشتند بفهمند چگونه کل یک تمدن سقوط کرد بدون اینکه اثری از دلایل این سقوط و نابودی از خود بر جای بگذارد. مایاها به واسطه کشف…