اعتراضات در بحرین و پایتختهای اروپایی برای آزادی زندانیان سیاسی
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، به نقل از سایت شبکه خبری المیادین، با مبتلا شدن دهها تن از زندانیان و بازداشتیهای سیاسی به ویروس کرونا، تظاهرات بحرینیها برای چهارمین روز متوالی در مناطق مختلف این کشور و درخواست برای آزادی آنها ادامه داشت.
تظاهرات بحرینیها در محکومیت اقدام رژیم آل خلیفه در مخفی کاری درباره ابتلای برخی از زندانیان به کرونا، از جزیره ستره و السنابس آغاز شده و در مناطق بلاد القدیم و الدیه ادامه یافته و به النویدرات و دیگر مناطق نیز رسید.
تظاهرکنندگان در شعارهای خود منامه را مسؤول به خطر افتادن جان زندانیها در زندانهای این کشور دانستند.
طبق تصاویری که برخی فعالان در شبکههای اجتماعی از تظاهرات در منطقه الدیر به اشتراک گذاشتند، خانوادههای افراد بازداشت شده در برابر نیروهای رژیم آل خلیفه که قصد متفرق کردنشان را داشتند، مقاومت و تاکید کردند تا زمانی که فرزندانشان از زندان آزاد نشوند، به تظاهرات خود ادامه میدهند.
همزمان اقلیتهای عرب و مسلمان در برخی کشورهای اروپایی نیز تحصنهای اعتراضی را برای اعلام همبستگی خود با خانوادههای این زندانیان بحرینی به پا کردند.
در مقابل سفارت بحرین در پایتخت انگلیس نیز برای دومین روز پیاپی تجمعهای اعتراضی برای آزادی بدون قید و شرط تمامی زندانیان سیاسی بر پا شد.
سفارت بحرین در برلین، پایتخت آلمان نیز شاهد تجمع مشابهی برای اعلام همبستگی با زندانیان عقیدتی بحرین بود که این روزها با توجه به شیوع ویروس کرونا در زندانهای پرجمعیت بحرین با خطر ابتلا به این ویروس مواجه هستند.
در پاریس، پایتخت فرانسه نیز فعالان با برپایی تجمعی در حمایت از زندانیان بحرینی و اعلام همبستگی با خانوادههای آنها، افشای واقعیات موجود در زندان “جو” که آن را “بد آوازه” خواندند، خواستار شدند.
مسؤولان منامه در ۱۷ مارس ۲۰۲۰ میلادی ۱۴۸۶ زندانی را آزاد کردند که از این تعداد ۹۰۱ زندانی به دلیل مسایل انسانی شامل عفو پادشاهی شده و برای ۵۸۵ تن دیگر از آنها مجازاتهای جایگزین در نظر گرفته شدند.
به تازگی ۲۰ سازمان حقوقی از مسؤولان بحرینی آزادی مدافعان حقوق بشر و فعالان مخالفی را که تنها به دلیل فعالیتهای مسالمتآمیزشان و استفاده از حقوق خود برای آزادی بیان، برپایی تجمعها، تشکیل جمعیتها و پیوستن به آنها زندانی شدهاند، خواستار شدند.
این سازمانها تاکید کردند: این افراد شدیدا در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا هستند و برای آزادی باید در اولویت قرار بگیرند.
پایان خبر / تاریخ ما