واکنش ها به از سرگیری ارائه حمایت مالی آمریکا به آنروا

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، به نقل از خبرگزاری فلسطینی «سما»، ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، ارائه کمک به آنروا در فراهم کردن شرایط آموزش و بهداشت صدها هزار دانشجو و میلیون‌ها شهروندی که در اردوگاه‌های فلسطین و کشورهای همسایه زندگی می‌کنند، سهم به سزایی خواهد داشت.
در این بیانیه همچنین آمده است، سایر کمک‌های اقتصادی و توسعه‌ای نوار غزه و کرانه باختری در حمایت زیرساخت‌ها و خدمات اساسی لازم برای مقابله با شرایط سختی که ملت فلسطین به خاطر اشغالگری و شیوع ویروس کرونا با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، سهیم خواهد بود.
رهبری فلسطین و در رأس آن محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بر آمادگی خود برای همکاری با طرف‌های امنیتی به ویژه کمیته چهار جانبه بین‌المللی جهت دستیابی به راهکاری سیاسی تاکید کرد به طوری که امنیت و ثبات منطقه در تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس شرقی را تضمین می‌کند.
از سوی دیگر، محمد اشتیه، نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین از اعلام ازسرگیری کمک‌های مالی به آنروا و ارائه ۱۵۰ میلیون دلار سالانه و همچنین از سرگیری ارائه کمک مالی به پروژه‌های رشد و توسعه‌ای در کرانه باختری و نوار غزه به ارزش ۷۵ میلیون دلار استقبال کرد.
محمد اشتیه تصریح کرد: ما تنها منتظر ازسرگیری کمک‌های مالی آمریکا نیستیم بلکه خواهان احیای روابط سیاسی با ایالات متحده هستیم به طوری که از حقوق مشروع ملت فلسطین در تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس و بازگشایی کنسولگری آمریکا در قدس اشغالی دفاع کند.
نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین همچنین عنوان کرد: ما از آمریکا می‌خواهیم رژیم صهیونیستی را برای توقف تمایلات توسعه طلبانه و گسترش شهرک‌سازی در اراضی اشغالی تخت فشار قرار دهد.
از سوی دیگر، فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آنروا تصمیم دولت آمریکا برای ازسرگیری کمک به این آژانس را «اخباری خوب و مهم» توصیف کرد.
لازارینی همچنین تصریح کرد، آمریکا از زمان تأسیس آنروا و دهه‌ها شریک قوی و قدرتمند صاحب این آژانس است.
وی ادامه داد، آنروا به مقابله با چالش‌های مالی در ماه‌های قبل حتی با از سرگیری ارائه کمک مالی آمریکا ادامه خواهد داد.

از سوی دیگر، احمد حافظ، سخنگوی وزارت خارجه مصر از تصمیم دولت آمریکا مبنی بر ازسرگیری کمک‌های اقتصادی، انسانی و رشد و توسعه‌ای به ملت فلسطین استقبال کرد.
احمد حافظ خاطرنشان کرد، ازسرگیری حمایت مالی از آنروا، در نابودی درد و رنج‌های فلسطینیان و همچنین فراهم کردن حمایت مالی در مقابله با چالش‌های بی‌سابقه اقتصادی و انسانی سهیم بوده است و به آنروا اجازه می‌دهد خدمات ضروری ملت فلسطین را فراهم کند.
دولت جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا تصمیم گرفته ارائه بخشی از کمک‌ها به فلسطینی‌ها را که دولت دونالد ترامپ مسدود کرده بود، ازسربگیرد.
پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.