روسیه: مناقشه اخراج دیپلماتها از جمهوری چک علامت روان پریشی ضد روسی غرب است
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، به نقل از خبرگزاری تاس، ولادیمیر چیژوف، نماینده دائم روسیه در اتحادیه اروپا در اظهاراتی تاکید کرد، مساله اخراج اخیر دیپلماتهای روسیه از جمهوری چک و تلاشها برای دخیل کردن ناتو و اتحادیه اروپا را میتوان یک مورد کلینیکی از روان پریشی ضد روسی غرب دانست.
او به خبرگزاری تاس اظهار کرد: ماجرای جمهوری چک یک اتفاق مجزا نیست. این بخشی از روان پریشی ضد روسی فعلی غرب است. این حتی دیگر یک هیستری نیست و در حقیقت یک روان پریشی و مطلقا یک مورد کلینیکی است.
این فرستاده تصریح کرد، دلایل “رسوایی” اخیر مربوط به جمهوری چک نهفته در نگرانیهای داخلی غرب است. وی افزود، آنها تا حد زیادی مرتبط با انگیزههای مربوط به ماجرای سال ۲۰۱۸ سالزبری انگلیس که در ضمن فرآیند خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (بریگزیت) اشاعه یافت، هستند. او خاطر نشان کرد: این مطمئنا تلاشی دیگر برای منحرف ساختن توجه شهروندان ما از نگرانیهای داخلی چه در کشورهای اتحادیه اروپا و چه در دیگر کشورهای غربی است. به عنوان مثال وضعیت مربوط به واکسیناسیون و روند تامین واکسن برای اتحادیه اروپا را در نظر بگیرید. این روند تا کنون به حوزه حقوقی کشیده شده و کمیسیون اروپا دست به اقدام حقوقی علیه شرکت بزرگ سوئدی-انگلیسی تولید کننده واکسن (آسترازنکا) زده است.
چیژوف در ادامه به بحثهای متفاوت در اتحادیه اروپا “درخصوص قانون آب و هوایی که با جنجال فراوان اعلام شد اما شرکت کنندگانش هنوز قادر به توافق بر سر تعریفها نیستند” پرداخت.
او بیان کرد: در مجموع دلایل به طور عمده مرتبط با انگیزههای ماجرای سال ۲۰۱۸ که در ضمن مسائل داخلی جدی در انگلیس به ویژه پیرامون بریگزیت اشاعه یافتند، هستند.
وی افزود: این بار اتحادیه اروپا و سرویس امور خارجه این اتحادیه گفتند که مساله اخراج دیپلماتها صرفا تحت حوزه اختیار کشورهای عضو است. این امید وجود دارد که آنها از اشتباه سیاسی فاحشی که در سال ۲۰۱۸ به ویژه در ارتباط با درک چگونگی پاسخ روسیه در چنین پروندههایی مرتکب شدند، درس بگیرند.
مقامهای جمهوری چک در ۱۷ آوریل مساله اخراج ۱۸ کارمند سفارت روسیه در شهر پراگ را که طبق گفته مقامهای جمهوری چک، “افسران آژانسهای اطلاعاتی روسیه” بودند اعلام کردند و این ماقشه باعث وخامت روابط این کشور با روسیه شد.
پایان خبر / تاریخ ما