پسکوف: زمان و مکان دقیق دیدار پوتین و بایدن مشخص نیست/ موضع آمریکا درباره ارامنه امر داخلی است
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در گفتگو با خبرنگاران گفت: ما شدیدا نگران هستیم و از نزدیک آنچه که در میانمار اتفاق میفتد را پیگیری میکنیم. ما قاطعانه اقداماتی را که منجر به تلفات در میان غیرنظامیان صلح طلب شود، محکوم میکنیم.
سخنگوی کرملین در ادامه صحبتهایش بیان داشت، روسیه اهمیت زیادی برای روابطش با میانمار قائل است.
او گفت: البته ما معتقدیم میانمار باید با اتکا به خودش به مسائل داخلی خودش رسیدگی کند.
همچنین پسکوف بیان داشت، این حقیقت که آمریکا کشتار سال ۱۹۱۵ ارامنه توسط امپراطوری عثمانی را به عنوان “نسل کشی” به رسمیت شناخته مساله ای مربوط به امور داخلی آمریکاست.
پسکوف به خبرنگاران گفت: این در حوزه امور داخلی آمریکا است.
همچنین به گفته پسکوف، سرویسهای ویژه همگی مدارک و اعترافات لازم از سوی کسانی که علیه آلکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس دسیسه چینی کردهاند را در اختیار دارند.
او در ادامه اظهاراتش به خبرنگاران گفت: سرویسهای ویژه مدارک را دارند. شما می دانید که سرویسهای ویژه ما همگی این عملیات را به منظور سرکوب برنامههای مجرمانه با هدف سرنگون کردن دولت مشروع در بلاروس اجرا کردهاند. این سرویسها همه مدارک لازم را دارند. علاوه بر آن آنها همچنین اعترافات برخی از شرکت کنندگان در این دسیسه را هم دارند.
در تاریخ ۱۷ آوریل لوکاشنکو اعلام کرد، نیروهای امنیتی کشور گروهی از افراد مورد حمایت سرویسهای اطلاعاتی آمریکا را که برای ترور او و بچه هایش و سازماندهی یک “کودتای مسلحانه” در این کشور برنامه ریزی کرده بودند، دستگیر کردند.
به گفته لوکاشنکو، این گروه شامل شهروندان خارجی و اتباع بلاروسی می شده است.
سخنگوی کرملین همچنین گفت که این نهاد معتقد است بیانیه ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در خصوص ضرورت اعمال تغییر در توافقات آتش بس مینسک “سیگنالی نگران کننده” است.
زلنسکی در مصاحبه با فایننشال تایمز اخیرا پیشنهاد داد که توافقات آتش بس مینسک بازنویسی شوند و تعداد شرکت کنندگان در مذاکرات فرمت نرماندی با شامل شدن آمریکا افزایش یابد.
پسکوف به خبرنگاران اظهار کرد: اگر به مصاحبه زلنسکی با فایننشال تایمز توجه کنیم مساله معنادار میشود. این رئیس جمهور به صحبت درباره لزوم تغییر دادن فرمت مینسک، اضافه کردن کشورهای دیگر و موارد دیگر پرداخته است. این یک سیگنال نگران کننده دیگر است.
سخنگوی کرملین همچنین گفت تغییر دادن توافق مینسک بدون “پایان دادن به آن غیرممکن است”.
همچنین پسکوف تاکید کرد، گزارشها درباره اینکه نشستی بین ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا برای تاریخ ۱۵-۱۶ ژوئن برنامه ریزی شده را تایید نمیکند و آنها میتوانند در تابستان دیدار داشته باشند اما هنوز تاریخ دقیق و همینطور محل آن تعیین نشده است.
وی در ادامه اظهاراتش به خبرنگاران گفت: بله یک سری پیشنهادها وجود داشته اما من نمیتوانم تاریخها را تایید کنم به ویژه با توجه به اینکه تا کنون هیچ توافقی بر سر تاریخ ها حاصل نشده است. ماههای تابستان واقعا مورد بحث بودهاند اما تاریخ دقیق هنوز تعیین نشده است. البته ما باید فاکتورهای متفاوت زیادی را قبل از توافقات نهایی آنالیز کنیم.
سخنگوی کرملین اضافه کرد، نام هیچ کشوری نیز به طور دقیق به عنوان محل این مذاکرات سطح بالا تعیین نشده است.
پسکوف همچنین تاکید کرد، ادعاهای بی اساس پراگ در خصوص دست داشتن روسیه در انفجار مرگبار سال ۲۰۱۴ در یک انبار مهمات این کشور موجب وارد شدن آسیب شدید به روابط دوجانبه شده است.
وی افزود: بیانیههای آنها غیردوستانه بوده و نه فقط مغایر با منافع مردم دو کشور هستند بلکه همچنین آسیبی شدید به روابط دوجانبه وارد میکنند و اگر دقیقتر بخواهیم بگوییم تا کنون چنین آسیبی را وارد کردهاند.
سخنگوی کرملین اتهامات جمهوری چک علیه مسکو را بیاساس خوانده و رد کرد.
روز یکشنبه میلوش زمان، رئیس جمهوری چک نسبت به “قضاوتهای شتابزده” درباره انفجارهای سال ۲۰۱۴ این کشور هشدار داده و گفت که سرویسهای ضد اطلاعات جمهوری چک در گزارشهایشان درباره این حادثه صحبتی درباره دست داشتن احتمالی روسیه نکردهاند.
پسکوف درباره این صحبتهای زمان گفت: ما مطمئنا این بیانیه را مورد توجه قرار دادهایم. ما تنها می توانیم بار دیگر بگوییم که هر گونه اتهامی علیه روسیه با پیش زمینه وقایع مختلف جمهوری چک مطلقا بیاساس هستند. اتهامات مطرح شده علیه روسیه بسیار جدی هستند و طرح چنین اتهاماتی بدون سند و مدرک مطمئنا یک مساله عادی نیست.
پایان خبر / تاریخ ما