سازمان ملل سرکوب زندانیان سیاسی توسط آل خلیفه را به باد انتقاد گرفت

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، به نقل از سایت شبکه خبری المیادین، مارتا هورتادو، سخنگوی کمیسیون عالی حقوق بشر سازمان ملل در کنفرانس مطبوعاتی اظهار کرد: نیروهای امنیتی بحرین برای سرکوب تحصنی که پنجم آوریل جاری در زندان “جو” در اعتراض به مرگ “عباس مال‌الله”، زندانی سیاسی در اثر عدم رسیدگی پزشکی آغاز شد، از بمب‌های صوتی علیه زندانی‌ها استفاده کرده و آنها را کتک زدند.

هورتادو اعلام کرد: کمیسیون از اینکه نیروهای ویژه پلیس بحرین ۱۷ آوریل جاری برای برهم زدن تحصن مسالمت‌آمیز زندانیان زندان “جو” به شکلی غیر ضروری و نامناسب از زور علیه آنان استفاده کردند، ناخرسند است.

سخنگوی کمیسیون عالی حقوق بشر سازمان ملل در ادامه گفت: به گفته شاهدان عینی نیروهای ویژه بحرین بمب‌های صوتی شلیک کرده و به سر زندانی‌ها ضربه وارد کردند که در نتیجه تعدادی از آنها آسیب‌های شدیدی دیدند، همچنین آنها ۳۳ تن از معترضان را به ساختمان دیگری در زندان منتقل کرده و آنها را در سلول انفرادی زندانی و از ملاقات با خانواده  و وکلایشان محروم کردند، اقدامی که نقض قوانین ملی و بین‌المللی محسوب می‌شود.

او افزود: شیوع ویروس کرونا در زندان‌های بحرین موجی از اعتراضات را در سراسر این کشور ایجاد کرده است.

در مقابل مسؤولان رژیم آل خلیفه ده‌ها تن از تظاهرکنندگان در این کشور را به جرم نقض محدودیت‌های کرونا بازداشت کردند.

از سوی دیگر، جیمز مک‌گاورن، یکی از اعضای کنگره آمریکا مسؤولان آل خلیفه را به آزادی فوری و بدون هیچ قید و شرط زندانیان سیاسی و عقیدتی به ویژه “حسن مشیمع” (۷۲ ساله) رهبر مخالفان سیاسی که به حبس ابد محکوم شده و وضعیت جسمانی وخیمی دارد، تشویق کرد.

مک‌گاورن که ریاست کمیته حقوق بشر کنگره آمریکا را نیز بر عهده دارد، در نشست مجازی پنج‌شنبه کمیته ضمن بررسی کلی وضعیت حقوق بشر در خاورمیانه و شمال آفریقا پس از گذشت ۱۰ سال از بهار عربی و تاثیرات آن بر سیاست خارجه آمریکا و به شکل خاص وضعیت حقوق بشر در بحرین، اعلام کرد: کمیته اخیرا درخواست‌های کمک متعددی را در خصوص پرونده‌های حقوق بشر در بحرین دریافت کرده است.

در این نشست مجازی علاوه بر اعضای کمیته، نمایندگان تعدادی از سازمان‌های حقوقی از جمله دیده‌بان حقوق بشر و عفو بین‌الملل نیز شرکت داشتند.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.