در عمق سرزمینهای اشغالی چه خبر است؟
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، روزنامه فرامنطقهای رأی الیوم در سرمقاله خود نوشت: ظرف دو هفته یا کمتر آتشسوزی در فرودگاه تلآویو و پالایشگاه اصلی حیفا، نشتی گاز آمونیاک در انبارهای ذخیره حیفا، انفجار مهیب در کارخانه موتورهای موشکهای شهر الرمله و فرو ریختن پلی در مراسم دینی یهودیان در جبل الجرمق که به کشته شدن ۴۵ یهودی افراطی و زخمی شدن ۱۵۰ تن دیگر منجر شد و همچنین بستن تمام سواحل از الناقوره در شمال تا نوار غزه در جنوب به دلیل نشت ماده سمی قطران رخ داد.
گسترش دایره این حوادث آن هم در دوره زمانی کوتاه چه بسا در یک کشور جهان سومی و در منطقه عربی به دلیل فساد، محاصره، فقر و در سایه دولتهای دیکتاتور قابل درک باشد اما در دولتی که مدعی است پیشرفتهترین و ثروتمندترین در خاورمیانه است سوالات زیادی را درباره این مساله و آینده و بقای آن مطرح میکند.
ما درباره شکست سامانههای گنبد آهنین که افتخار صنعت مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی است در رهگیری موشک سوری که در چند کیلومتری نیروگاه هستهای دیمونا منفجر شد یا رهگیری تنها شش موشک از ۳۶ موشکی که از نوار غزه شلیک شد، صحبت نمیکنیم بلکه درباره حوادث مبهمی حرف میزنیم که مقامات رژیم صهیونیستی به آن اذعان کردهاند.
احتمال اینکه جنبشهای مقاومت چه داخلی(فلسطین) و چه خارجی(حزبالله لبنان و محور مقاومت) پشت این حوادث به ویژه نشت نفت و آتشسوزیهای حیفا و تلآویو و انفجار کارخانه الرمله باشند، بعید نیست. مقامات رژیم صهیونیستی مدعی حمله سایبری ایران به کامپیوترهای سازمانهای آب و برق بعد از چند هفته از وقوع آن هستند. درحال حاضر نیز محدودیتهای شدیدی درباره انتشار هرگونه اطلاعاتی درباره بیشتر این حوادث به دلایل امنیتی و نظامی اعمال میشود.
همچنین باید نگرانی روزافزون محافل اسرائیلی نسبت به نزدیک شدن آمریکا به توافق با ایران درباره برجام، اعلام بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی درباره شکستش در تشکیل دولت و افزایش احتمال برگزاری انتخابات پنجم ظرف کمتر از دو ماه را اضافه کرد. در نتیجه نصیحت نویسندگان اسرائیلی به شهرکنشینان درباره مهاجرت به اروپا، آمریکا و کانادا به دلیل فروپاشی قریب الوقوع دولتشان قابل درک و قانع کننده به نظر میرسد.
تصور کنید که این فروپاشی همزمان با قیام عربی و مقاومت روزافزون فلسطینیها در برابر اشغالگری آمریکا باشد؟
تعویق انتخابات فلسطین و همدستی تشکیلات خودگردان فلسطین با اشغالگران و هماهنگی امنیتی را فراموش کنید و بر جوانان مقاوم و پایدار در قدس اشغالی و اطراف آن حساب باز کنید. صبر استراتژیک و پایبندی به آرمانها و مخالفت با تسلیم و عادیسازی روابط کوتاهترین راهها برای بازپسگیری کرامت و حقوق غصب شده است. روزهای آتی با حوادث غافلگیره کننده مسرت بخشی همراه خواهد بود و خداوند داناتر است.
پایان خبر / تاریخ ما