چین: آمریکا و پیروانش بیشترین تعداد مسلمانان جهان را کشته‌اند

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از ساوث چاینا مورنینگ‌پست،  سفارت چین در سازمان ملل در بیانیه‌ای گفت: ویدئوکنفرانسی که قرار است روز چهارشنبه برگزار شود، “مبتنی بر دروغ محض و سوگیری سیاسی است”.

پکن “از حامیان مالی این رویداد می‌خواهد برگزاری آن را که به مداخله در امور داخلی چین می‌پردازد، فوراً لغو کنند و از دیگر کشورهای عضو هم می‌خواهد این رویداد را رد کنند”.

در این بیانیه آمده است: وضعیت فعلی در سینکیانگ با وجود ثبات، رشد سریع اقتصادی و همزیستی هماهنگ مردم همه گروه‌های قومی، در بهترین حالت تاریخی خود قرار دارد. علی رغم این واقعیت عیان در جهان که آمریکا مسلمانان را در افغانستان ، عراق و سوریه می‌کشد ، واشنگتن مدعی است به حقوق بشر مردم مسلمان اهمیت می‌دهد. این آمریکا و پیروان آن هستند که بیشترین تعداد مسلمانان جهان را به قتل رسانده‌اند.

سخنگوی امور خارجه چین ، هوآ چونیینگ نیز گفت: به اصطلاح “کنفرانس دموکراسی” که در کپنهاگ به میزبانی سازمانی معروف به انتشار شایعات و دروغها در مورد چین برگزار شد ، یک مضحکه کاملاً سیاسی مملو از تعصبات ایدئولوژیک است.

“اجلاس دموکراسی کپنهاگ ۲۰۲۱” که از دوشنبه تا سه شنبه در قالب ترکیبی برگزار شد ، همچنین از رهبر منطقه تایوان، جدایی طلب هنگ کنگ ، دعوت کرده بود. 

 در این کنفرانس ، وزیر خارجه دانمارک تحریم‌های اخیر چین علیه اتحادیه اروپا را “اسفناک” اعلام کرد. هوآ در پاسخ به چنین اتهاماتی در جلسه توجیهی مطبوعاتی روز سه شنبه گفت که چین فقط کار درستی انجام داده و آن را پاسخی ضروری و قابل توجیه در برابر تحریم های یک جانبه اتحادیه اروپا می‌داند  که بر اساس دروغ هایی است که حاکمیت و منافع چین را به شدت تضعیف می کند.

هوآ تأکید کرد که امور تایوان و هنگ کنگ امور داخلی چین است که هیچ کشور یا فرد دیگری حق دخالت در آنها را ندارد و از چنین اشخاص یا ارگان های دولتی خواست به جای ارسال سیگنال های اشتباه به جدایی طلبان ، به چین احترام بگذارند.

وی خاطرنشان کرد: “از آنجا که اجلاس به نام دموکراسی برگزار می شود ، من می خواهم چند مورد را اضافه کنم.” “دموکراسی یک ارزش مشترک است که توسط همه بشر دنبال می شود ، اما روشهای مختلفی برای تحقق آن وجود دارد. و سیستم دموکراتیک یک کشور را فقط مردم خود می توانند تعیین کنند.” چین یک سیستم سوسیالیست دموکراتیک را اجرا می کند ، که مطابق با شرایط ملی چین است و از حمایت گسترده مردم خود برخوردار است.

سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: “به عنوان مثال مقابله با کرونا را در نظر بگیرید.” دولت چین “سخت” ترین اقدامات پیشگیری و کنترل اپیدمی را انجام داد ، که معلوم شد با موفقیت جلوی گسترش ویروس را گرفته و چین را به اولین کشوری تبدیل کرده است که زندگی طبیعی خود را از سر می گیرد. طبق گزارش رسانه ها ، اعتماد مردم چین به دولت پس از این همه گیری به ۹۸ درصد رسید.

هوآ گفت: “با این کار می توانید دموکراسی در چین را ببینید – این باعث شادی و رضایت مردم می شود.”

وی افزود: پس از ۷۰ سال تلاش مستمر ، ۱.۴ میلیارد نفر از مردم چین از فقر مطلق رها شده‌اند  و من معتقدم که مردم کشور غذا برای خوردن ، خانه برای زندگی و مدارس برای تحصیل دارند ، دموکراسی نباید به ابزاری سیاسی برای سرکوب سایر کشورها تبدیل شود .

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.