اسکله های بندرگاه هرمز به هشت فروند افزایش یافت
به گزارش سایت «تاریخ ما»، محمدرضا پوررجبی اظهار داشت: شرایط ایده ال استان هرمزگان به ویژه در ماه های پایانی سال فرصتی است تا هموطنان ضمن تجربه سفرهای دریایی، بازدید از جزایر استان به ویژه جزیره هرمز به عنوان بهشت زمین شناسی ایران را در برنامه سفر خود قرار دهند.
وی افزود: استقبال بازدید کنندگان از این جزیره زیبا باعث شد تا ساخت و الحاق یک فروند اسکله جدید فلزی با هدف افزایش ظرفیت جهت پهلوگیری شناورها و کاهش زمان انتظار مسافران جهت سوار و پیاده شدن در دستور کار این اداره کل قرار گیرد.
معاون فنی و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان با بیان اینکه این اسکله فلزی از نوع پاندون فولادی بوده و قابلیت پهلوگیری همزمان دو فروند شناور مسافری را میسر می سازد، افزود: مراحل عملیات نصب این اسکله شناور شامل تهیه و کوبش هشت عدد شمع فولادی، ساخت پل دسترسی و احداث فونداسیون بتنی است.
وی اضافه کرد: این اسکله شناور با اعتبار هفت میلیارد ریال با تکیه بر دانش و توان فنی متخصصان ایرانی از محل منابع داخلی سازمان بنادر و دریانوردی طی دو ماه ساخته شده و عملیات نصب آن اواخر روز بهمن ماه امسال به پایان رسید.
پوررجبی گفت: با نصب این اسکله، تعداد اسکله های بندرگاه چند منظوره هرمز به هشت فروند رسیده و شاهد افزایش قابل ملاحظه ظرفیت مسافر و گردشکر دریایی وتسریع در عملیات سوارشدن وپیاده شدن وکاهش زمان انتظار خواهیم بود.
معاون فنی و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان یادآور شد: هرمز که به “جزیره رنگین کمانی خلیج فارس” و “بهشت زمین شناسی ایران” در میان گردشگران و دوست داران طبیعت گردی شهره است، همه ساله میزبان جمعیت انبوهی از مسافران دریایی و علاقمندان به بوم گردی است.
وی اضافه کرد: سازمان بنادر و دریانوردی با انجام اقداماتی قابل توجه نظیر توسعه زیرساخت ها، نصب اسکله های متعدد و لایروبی کانال های دسترسی این بندرگاه، بستر مناسب را جهت سفر ایمن دریایی بازدید کنندگان از دیدنی های این جزیره منحصر به فرد را فراهم کرده است.
تازه ترین اخبار میراث فرهنگی ایران و جهان را در تاریخ ما دنبال کنید.
برچیده از سایت مهر