انصارالله: سازمان ملل جانبدارانه عمل میکند/آمریکا برای توقف جنگ جدی نیست
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، محمد عبد السلام، رئیس هیات مذاکره کننده و سخنگوی رسمی جنبش انصارالله یمن در سخنانی نسبت به اقدام سازمان ملل در درج نام این جنبش در “فهرست سیاه” کشورها و گروههای ناقض حقوق کودکان واکنش نشان داد.
وی در این باره گفت: سازمان ملل به عنوان بستری به نفع کشورهای بزرگ کار میکند و درج نام انصارالله در “فهرست سیاه کشورها و گروههای ناقض حقوق کودکان” نیز جانبدارانه بوده است.
عبد السلام افزود: آمریکا در توقف تجاوز به یمن و رفع محاصره آن جدی نیست و به دنبال اجرای طرحهایش در یمن است و درد و رنج ملت آن برایش اهمیتی ندارد.
وی تصریح کرد: کشورهای عضو ائتلاف متجاوز عربی به سرکردگی عربستان بدترین جنایتها را علیه کودکان انجام دادهاند اما عربستان سعودی در فهرست مذکور قرار نگرفته است.
این مقام یمنی ادامه داد: از بان کیمون، دبیرکل سابق سازمان ملل در جریان مذاکرات گذشته درباره دلایل قرار ندادن نام عربستان در فهرست کودککشان پرسیدم و او جواب داد که ما را تحت فشار قرار دادند.
وی در توییتی نیز نوشت: موضع یمنیها در قبال تجاوز ائتلاف سعودی به یمن دفاعی است. توقف جنگ و پایان محاصره به دست کسی است که به یمن تجاوز کرده و این کشور را در محاصره اقتصادی قرار داده است.
رئیس هیأت مذاکره کننده انصارالله یمن همچنین تاکید کرد: درخواست از کسی که از خود دفاع میکند برای توقف دفاع و سکوت در برابر محاصره به معنای تسلیم شدن است و و هیچ عقل سلیمی آن را نمیپذیرد.
در همین حال، محمد علی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی یمن و از رهبران برجسته انصارالله تاکید کرد که تصمیم دبیرکل سازمان ملل مطابق با حقایق میدانی و گزارشهای کمیتههای مستقل نیست.
وی در توییتی نوشت: این تصمیم سازمان ملل معامله باج خواهی برای تعیین دوباره گوترش به عنوان دبیرکل سازمان ملل را تأیید میکند و پیش از این نیز بان کیمون برای لغو قرار دادن عربستان در “لیست شرم” مورد باج خواهی قرار گرفته بود.
وی خواستار انتشار تصاویر جنایات جنگی علیه یمن در رسانهها و شبکههای اجتماعی مختلف به منظور مشخص شدن و افشای حقیقت شد.
سازمان ملل جمعه در گزارشی اعلام کرد که آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل تصمیم گرفته است که نام جنبش انصارالله را در فهرست سیاه ناقضان حقوق کودکان قرار دهد.
پایان خبر / تاریخ ما