دیدار سوسیال دموکراتهای آمریکا با رئیس جمهور ونزوئلا
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، به نوشته مجله نشنال ریویو، رئیس کمیته ملی سیاسی سازمان سوسیال دموکراتهای آمریکا، اعضای کمیته بینالمللی و اعضای تشکیلات سیاسی این سازمان و کمیتههای سیاست خارجی و روابط دوجانبه در این دیدار با نیکولاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا که روز جمعه برگزار شده بود، شرکت داشتند.
در سال ۲۰۱۶ میلادی سازمان سوسیال دموکراتهای آمریکا در بیانیهای از دولت ونزوئلا و مردم این کشور ابراز حمایت کرد و از باراک اوباما، رئیس جمهور وقت آمریکا خواست تا تحریمهای اعمال شده علیه کاراکاس را لغو کند.
سازمان سوسیال دموکراتهای آمریکا گفت: ما از رئیس جمهور و کنگره میخواهیم تا در این اقدامات تجدیدنظر کنند و از تضعیف مردم ونزوئلا و دولت مشروعشان که به صورت کاملا دموکراتیک انتخاب شده است، دست بردارند.
در حال حاضر تعدادی قانونگذار سوسیال دموکرات در کنگره آمریکا حضور دارند از جمله “رشیده طلیب”، “الکساندریا اوکازیو-کورتز”، “کوری بوش” و “جمال بومن”. طلیب و اوکازیو-کورتز اعضای گروه چپ افراطی در مجلس نمایندگان هستند که از اقدامات قانونی تندروانه از “توافق جدید سبز” گرفته تا پس گرفتن بودجه اختصاص یافته به پلیس برای پرداخت غرامتها، حمایت کردهاند.
مادورو که از سوی بسیاری به عنوان “دیکتاتوری که یک دولت فاسد را اداره میکند”، مورد انتقاد و سرزنش قرار گرفته، به سود بردن از قحطی مردم ونزوئلا، امتناع از دریافت کمکهای بشردوستانه از خارج از کشور، فرو بردن جمعیت در فقر و ارتکاب جنایات حقوق بشری علیه مردم کشورش متهم شده است.
جمهوری خواهان از دولت جو بایدن، رئیس جمهور کنونی آمریکا خواستهاند تا کمپین فشار برای مسئول دانستن مادورو را از سر بگیرد. آمریکا اخیرا درخواست مادورو برای رفع تحریمها و عادیسازی روابط دیپلماتیک را رد کرد و مدعی شد که دولت کاراکاس باید پیش از لغو تحریمها، اقدامات سازندهای در راستای احیای دموکراسی انجام دهد.
قانونگذاران سوسیال دموکرات هنوز آشکارا مادورو را محکوم نکردهاند. اوکازیو-کورتز در سال ۲۰۱۹ میلادی بحران ونزوئلا را یک “موضوع پیچیده” دانست و ضمن مخالفت با مداخله آمریکا طبق تهدیدی که دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور وقت مطرح کرده بود، توصیه کرد که واشنگتن با احتیاط به کاراکاس نزدیک شود.
پایان خبر / تاریخ ما