فعالیت ۹۸۳ پایگاه اوقات فراغت دانش آموزی در خوزستان
به گزارش خبرنگار «تاریخ ما»، مهدی رفیعی دهکردی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش خوزستان اظهار کرد: نیاز به آگاهی در خصوص اوقات فراغت نوجوانان موضوعی پژوهشی، کلیدی و مسئله اول استان در فرهنگ عمومی است.
وی با اشاره به اینکه تعهد، مشارکت پذیر بودن، آگاه، صرفه جو، با اخلاق و خلاق از جمله شاخص های یک انسان سالم برای زندگی اجتماعی است، افزود: بر اساس سند تحول بنیادین، آموزش و پرورش مهمترین دستگاه تعلیم و تربیت عمومی است؛ در بیانیه رسالت این وزارت، تربیت عمومی مورد اشاره شده و باید به آن پرداخت.
معاون پرورشی آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به اینکه غنی سازی اوقات فراغت جزو یکی از فعالیت های مداوم آموزش و پرورش است و تنها به دوره تابستان اختصاص ندارد، تصریح کرد: میانگین تعطیلات هر دانش آموز در دوره تحصیلی تا پایان فارغ التحصیلی چهار سال و چهار ماه است.
رفیعی با اشاره به اینکه غنی سازی اوقات فراغت در خانواده برای ما در مرحله دوم است، گفت: میزان ارتباط بین اعضای خانواده ها به دلیل تماشای تلوزیون، فضای مجازی و مشغله کاری خانواده ها خیلی کاهش پیدا کرده است.
معاون پرورشی آموزش و پرورش خوزستان گفت: محور سوم نیز تنوع فعالیت ها است؛ در سند تحول بنیادین ۶ ساحت برای یک انسان مورد قبول جامعه تعریف شده که اجتماعی، علمی، زیستی ـ بدنی و همچنین هنری ـ زیبایی شناسی از آن جمله است.
رفیعی با اشاره به اینکه «هر دانش آموز یک مهارت» شعار امسال غنی سازی اوقات فراغت برای دانش آموزان است، افزود: سال گذشته ۹۰۵ پایگاه پرورشی ۴۹ هزار و ۱۷۷ دانش آموز را در بخش معاونت پرورشی و ۷۷ هزار نفر هم در بخش تربیت بدنی تحت پوشش داشت.
وی خبر داد: تعداد ۹۸۳ پایگاه اوقات فراغت برای سال جاری پیش بینی شده و تعداد دانش آموزان شرکت کننده در حوزه پرورشی ۱۴۰ هزار نفر خواهند بود.
معاون پرورشی آموزش و پرورش خوزستان اضافه کرد: پیش بینی شده که امسال از ۱۴۰ هزار دانش آموز ۲۵ درصد معادل یعنی ۳۵ هزار نفر را با پشتیبانی خودمان به صورت رایگان ثبت نام کنیم.
رفیعی خبر داد: برای آموزش این دانش آموزان مناطق محروم در ایام تابستان اعتبار دو میلیارد و ۳۵۲ میلیون تومانی درنظر گرفته شده و هر دانش آموز ۵۶ ساعت در طول هفت هفته آموزش می بیند.
وی در پایان عنوان کرد: برای انجام این آموزش ها در پایگاه های اوقات فراغت تهیه ۱۱۵ دستگاه آبسردکن، انجام نظارت متمرکز از پایگاه ها و همچنین برگزاری جلسات انجمن اولیاء و مربیان در مدارس با محوریت اوقات فراغت از جمله الزامات است.
به گزارش خبرنگار «تاریخ ما»، فروش و یا تبدیل به احسن کردن املاک مازاد آموزش و پرورش و همچنین بررسی برنامه های اوقات فراغت دانش آموزان دو دستور کار این جلسه از شورای آموزش و پرورش خوزستان بودند.
تازه ترین اخبار میراث فرهنگی ایران و جهان را در تاریخ ما دنبال کنید.
برچیده از سایت مهر