برجسته‌ترین شکست‌های رژیم صهیونیستی در پی تجاوز به قدس و غزه

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، عربی۲۱ در یادداشتی نوشت، رژیم صهیونیستی در جریان حمله نظامی اخیر به نوار غزه شکست‌های مختلفی را متحمل شد و این درحالی است که مقاومت فلسطین در این باریکه از زمان آغاز درگیری‌ها و جنگ در قدس و منطقه الشیخ جراح دستاوردهای زیادی را کسب کرد.

این رسانه در ادامه برجسته‌ترین شکست‌های رژیم صهیونیستی از جنگ ۲۰۲۱ را اینگونه برشمرد؛

۱ ـ شکست سامانه‌های گنبد آهنین

رژیم صهیونیستی برای نخستین بار به شکست سامانه‌های پدافندی گنبد آهنین برای حفاظت از شهرهای صهیونیست نشین اذعان کرد.

این رژیم همچنین اذعان کرد که با بزرگ‌ترین حمله موشکی در طول تاریخ تشکیل این رژیم مواجه شده است.

ارتش رژیم اشغالگر در این باره اعلام کرد که سامانه‌های مذکور قادر به رهگیری تمامی موشک‌های مقاومت فلسطین نیستند.

۲ ـ ناتوانی در انجام عملیات زمینی

علی‌رغم تهدیدهای مداوم مطرح شده از سوی مقامات تل‌آویو مبنی بر انجام حمله زمینی به غزه و استقرار تجهیزات و نیروهای این رژیم در مرز این باریکه اما رژیم صهیونیستی تا زمان اعلام آتش‌بس قادر به عملی کردن این تهدید خود نشد.

رژیم صهیونیستی بیم آن را داشت که در کنار شکست در مقابله با موشک‌های مقاومت با شکست دیگری نیز مواجه شود.

پیش از این نیز مقامات آمریکا به رژیم صهیونیستی درباره پیامدهای حمله زمینی به غزه هشدار داده بودند.

۳ ـ ۱۲ صهیونیست کشته

طبق گزارش شبکه کان رژیم اشغالگر، در جریان حملات اخیر مقاومت فلسطین به اراضی اشغالی ۱۲ صهیونیست کشته و ۳۳۰ تن دیگر نیز مجروح شدند.

شهرهای اشغالی و تل‌آویو با ترس و وحشت بی‌سابقه‌ای مواجه شد و صهیونیست‌ها از بیم موشک‌های غزه به شهرک‌های کرانه باختری فرار کردند.

منابع مطلع در این باره اعلام کردند که شمار زیادی از صهیونیست‌ها خانه‌هایی را برای خود در شهرک‌های صهیونیست نشین در کرانه باختری اجاره کرده‌اند.

۴ ـ انتفاضه‌ای در سراسر فلسطین

این نخستین بار بود که یک انتفاضه در داخل اراضی اشغالی فلسطین از کرانه باختری گرفته تا نوار غزه، قدس و شهرهای اشغال شده در سال ۱۹۴۸ همزمان با انتفاضه مشابه در مرزهای فلسطین با اردن و لبنان رخ داد.

در کنار پایداری گروه‌های مقاومت در غزه، نشانه‌هایی از انتفاضه همه جانبه در بیش از ۴۰۰ مرکز درگیری با رژیم صهیونیستی در کرانه باختری رخ داد و این درحالی بود که شهرهای اشغالی ۱۹۴۸ نیز شاهد درگیری میان فلسطینی‌ها و رژیم صهیونیستی بودند.

۵ ـ از سرگیری مبارزه مسلحانه

شهرهای قدس، کرانه باختری و شهرهای اشغالی فلسطین شاهد ازسرگیری مبارزات مسلحانه فردی بود که درگیری علیه رژیم صهیونیستی را شعله ور کرد.

طی روزهای اخیر موانع نظامی رژیم صهیونیستی به هدف اصلی فلسطینی‌ها با انجام عملیات‌های تیراندازی، زیرگیری و یا چاقوزنی تبدیل شدند.

۶ ـ ارتباط غزه با قدس و وحدت فلسطین

مهمترین دستاورد نیروهای مقاومت فلسطین ایجاد ارتباط میان غزه و قدس اشغالی بود زمانی که در پاسخ به حمله صهیونیست‌ها به قدس و منطقه الشیخ جراح وارد عمل شدند و همین مسئله منجر به شکل‌گیری یک انتفاضه همه‌جانبه در تمامی شهرهای فلسطین برای نخستین بار پس از سال ۱۹۳۶ میلادی شد.

دولت رژیم اشغالگر پس از این جنگ در صورت تمایل به حمله به قدس صد بار به این مسئله فکر خواهد کرد که ممکن است با پاسخ مقاومت مواجه شود.

۷ ـ جلوگیری از یورش به مسجد الاقصی

جمعه پنجمین روز متوالی بود که فلسطینی‌ها مانع از یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی شدند.

جلوگیری از یورش صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی علی‌رغم فرا رسیدن عید موسوم به “اسابیع” صورت می‌گیرد.

در همین حال، فعالان در این باره تاکید کردند که جلوگیری از یورش شهرک نشینان صهیونیستی به مسجد الاقصی همزمان با عیدشان برای نخستین بار است که از سال ۲۰۰۳ صورت می‌گیرد و معادله بازدارندگی در این مسجد محقق شده است.

۸ ـ پیروزی در الشیخ جراح

در نتیجه پاسخ مقاومت و اتحاد فلسطینی‌ها در حمایت از ساکنان منطقه الشیخ جراح قدس، دادگاه عالی رژیم اشغالگر ناگزیر به تعویق جلسه صدور حکم تخلیه منازل فلسطینی‌های ساکن این منطقه شد.

این تصمیم پس از آن صادر شد که شهروندان فلسطینی در حمایت از ساکنان منطقه مذکور به شدت با صهیونیست‌ها در قدس و کرانه باختری درگیر شدند.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.