تهیه بانک اطلاعاتی از اماکن تاریخی و فراغتی

به گزارش «تاریخ‌ما»،سمیه حاجوی با اعلام این مطلب افزود: بانک اطلاعات از اماکن اجتماعی ، فرهنگی ، خدماتی ، تجاری ، ورزشی ، تاریخی ، فراغتی و گروه‌های مردم‌نهاد به همراه مختصات آن از جمله مساحت، سرانه و میزان مراجعه‌کنندگان آن ثبت و به روز رسانی شد.

وی با اشاره به اینکه طرح نیم رخ محله به منظورشناسایی و ثبت اماکن اجتماعی و فرهنگی موجود در محلات توسط پژوهشگران انجام شد، خاطرنشان کرد: از آنجا که گردآوری اطلاعات زیرساختی و به‌روزرسانی آن از نیازهای مبرم سازمان‌ها برای سیاستگذاری توسعه‌ای و برنامه‌ریزی است، پژوهشگران محلات در سال جاری طی پروژه پژوهشی محله محور «نیم رخ محله» که از زمره فعالیت‌های جهادی حوزه اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران است- ظرفیت‌های فرهنگی، اجتماعی، مذهبی، فراغتی ، آموزشی ، تاریخی و… موجود در محلات را شناسایی و ثبت کردند.

شهردار منطقه 7 گفت: بی‌تردید طرح نیم‌رخ محله گامی موثر در جهت برنامه‌ریزی فرهنگی شهری است که با تحقق اصولی آن منابع مهمی برای نهادینه‌سازی مشارکت فعالان اجتماعی محلات جمع‌آوری می‌شود.

وی با بیان اینکه پژوهشگران محلات، مجری این طرح بوده و از روش پژوهش میدانی و از طریق مشاهده و مصاحبه اطلاعات محلات را جمع آوری کردند، اظهار کرد: این طرح دید گسترده‌ای به مدیران اجتماعی و فرهنگی می‌دهد و سبب می شود با آگاهی کامل تصمیمات مدیریتی خود را اتخاذ کنند.

براساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 7،حاجوی در پایان تصریح کرد: تفاوت شاخص این طرح با طرح‌های مشابه سال گذشته ثبت و ضبط منابع اجتماعی و فرهنگی، خدماتی و تجاری به همراه مختصات جغرافیایی آن و جمع‌آوری اطلاعات توصیفی بیشتر از جمله مساحت، سرانه ، میزان مراجعه کنندگان و …. است.

انتهای پیام

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.