لزوم توجه به ساخت و سازهای ایمن در مقابل زلزله

طهمورث یوسفی در این رابطه به خبرنگار «تاریخ ما» توضیح داد: ۸۰ درصد از شهرهای کشور بر روی گسل واقع شده اند از این رو باید به موضوع ساخت و ساز ساختمانها توجه ویژه ای شود.

وی با اشاره به اینکه استان فارس نیز یکی از استانهای زلزله خیز کشور به شمار می رود ، بیان کرد: بخشهایی از شمال غرب، غرب، جنوب و جنوب شرق استان فارس بر روی گسل وجود دارد که به عنوان نمونه می توان به شهرستانهای کازرون، فیروزآباد، فراشبند، زرین دشت، لارستان و… که بر روی کمربند زلزله قرار گرفته اند، اشاره کرد.

وی افزود: گسل کازرون که به گسل قطر کازرون معروف است و گسل منطقه کوهمره سرخی از جمله گسل های استان به شمار می روند که نسبت  به دیگر گسل ها فعال ترند.

 یوسفی در خصوص وضعیت شهر شیراز نیز گفت: شهر شیراز از شهرک گلستان تا مهارلو بر روی گسل واقع شده است و کاملا هم طبیعی است.

رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه جنوب (مرکز شیراز) ادامه داد: با توجه به اینکه اغلب شهرهای کشور و شهر شیراز نیز برروی گسل واقع شده اند باید در ساخت وسازهای خود از مصالحی استفاده کنیم که مشکل به وجود نیاورد.

وی افزود: ساختمانها نباید بر روی خاکهای سست ساخته شوند از این رو باید شرایطی را فراهم کنیم تا با ساخت ساختمانهای ایمن در مقابل زلزله های شش ریشتری مقاوم باشند.

تازه ترین اخبار میراث فرهنگی ایران و جهان را در تاریخ ما دنبال کنید.
برچیده از سایت مهر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.