نظارت شهرداریهای اردبیل بر ساختوسازهای غیرمجاز مناسب نیست
به گزارش خبرنگار «تاریخ ما»، بهروز ندایی ظهر جمعه در جلسه آموزشی اعضا کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری ها در اردبیل تصریح کرد: متاسفانه طبق گزارشات اعلامی مشاهده میشود که ساخت و سازهای شهری انجام یافته در اردبیل از مسیر اصلی و واقعی خود خارج شده است.
وی ادامه داد: در شرایطی که هزار و ۴۰۰ پروانه ساختمانی در اردبیل صادر شده بیش از هزار و ۳۰۰ پرونده کمیسیون ماده ۱۰۰ در شهرداریها تشکیل گردیده که در نوع خود جالب است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل تصریح کرد: با چشمپوشی از نحوه ساخت و ساز و کمبود نظارتها بعد از اتمام ساخت بنا، صدور پروانههای بعدی و طی مراحل قانونی به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع شده و در ادامه تصمیمهای لازم برای جریمه یا تخریب اتخاذ میشود.
ندایی با اشاره به اینکه بیش از ۹۵ درصد ساخت و سازهای انجام شده در اردبیل خارج از قوانین و عرف شهرداری انجام میشود، اضافه کرد: تاکنون ۲۷۵ مورد حکم تخریب برای ساختمانهای بنا شده در اردبیل صادر شده است.
وی بر ضرورت انجام آسیبشناسی دقیق در برطرفسازی چنین مشکلاتی تاکید کرد و ادامه داد: مسئولان مرتبط باید پاسخگوی این سوال باشند که چرا قبل از اقدام به ساخت و ساز و یا در حین انجام آن با خاطیان برخورد نشده و موارد قانونی گوشزد نمیشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل یادآور شد: در هنگام صدور پروانه و انجام نظارتهای لازم در حین ساخت و ساز، علاوه بر توجه به رعایت حقوق شهروندان، نباید مانع از تضییع حقوق عمومی نیز شد.
تازه ترین اخبار میراث فرهنگی ایران و جهان را در تاریخ ما دنبال کنید.
برچیده از سایت مهر