برگزیدگان استارت آپ ویکند حوزه کشاورزی معرفی شدند

برگزیدگان رویداد استارت آپ ویکند مجازی کشاورزی و سلامت هوشمند معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، رویداد استارت آپ ویکند مجازی کشاورزی و سلامت هوشمند را از ۳۱خرداد تا ۴ تیر ۱۴۰۰ برگزار کرد.

این رویداد با حضور دکتر عباس زارعی هنزکی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، دکتر محمدمهدی فریدوند مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران و جمعی از صاحبان ایده به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

در روز اول رویداد استارت اپی حوزه کشاورزی، کارگاه‌های تیم سازی و بوم مدل کسب و کاربگ برگزار و در روز دوم رویداد کارگاه اعتبارسنجی ایده ها و کارگاه نحوه ارائه موثر دایر شد.

در روز سوم رویداد نیز به کار تیمی روی بوم، اعتبار سنجی و رسیدن به MVP پرداخته شد و تیم‌ها ارائه آزمایشی خود را اجرا کردند. روز چهارم استارت آپ ویکند تیم‌ها پس از جمع بندی نهایی، برنامه داوری با ارائه تیم‌های شرکت‌کننده برگزار شد.

«سامانه یکپارچه سیستم‌های گلخانه‌ای»، «ساخت فیلم بیونانوکامپوزیت برای بسته بندی میوه ها و سبزی ها» و «طراحی و ساخت کیت‌های تشخیص سریع آنتی‌بیوتیک در شیر» تیم های برگزیده این رویداد بودند.
دکتر عباس زارعی هنزکی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در این رویداد گفت: همانطور که می دانیم در کشور تجربه برگزاری رویدادهایی که بخشی از آن حضوری و بخشی از مجازی است، کم است و هنوز در این زمینه به بلوغ کافی نرسیده‌ایم.

وی افزود: امیدواریم بتوانیم برای این افرادی که ایده های خود را در این رویداد به میدان آزمایش آوردند فرصت رشد ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: درتلاشیم که بتوانیم برای افرادی که در مرز دانش فکر می‌کنند و در فضایی به فعالیت میپردازند که بلافاصله میتوانند در مجموعه ای مانند سیلیکون ولی حاضر شوند، وسایل، تجهیزات و اکوسیستم لازم برای پشتیبانی را فراهم کنیم اما هنوز اکوسیستم آماده نیست.

زارعی با تاکید بر اینکه فضا برای بنگاه‌های اقتصادی خرد و کوچک فراموش شده است، گفت:کشورهای حوزه آسیا و اقیانوسیه به ویژه هند همه دارای وزارتخانه MSME (وزارتخانه کسب وکارهای خرد، کوچک و متوسط) هستند. در یکسال گذشته ما نیز به این حوزه پرداخته‌ایم و پایه و اساس این موضوع نیز طرحریزی شده است.

وی با بیان اینکه صاحبان ایده را از دست نمی‌دهیم، گفت: تیم‌هایی که در این رویداد مورد داوری قرار گرفتند براساس سطح آمادگی فناوری (TRL) مورد ارزیابی قرار می گیرند و می توانند در برنامه‌های پارک مانند رویش و شکوفایی شرکت کنند.

به گفته رییس پارک، همچنین اگر تیم ها و ایده ها با توجه به ارزیابی ها آمادگی تشکیل شرکت را داشته باشند، می توانند از طریق مرکز رشد پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اقدام کنند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.