مرور برچسب

قوم مایا

مایاها چه کسانی بودند؟ رمزگشایی از اسرار تمدن باستانی

جامعه اهرام ساز تا قبل از فروپاشی اش بر بیشتر آمریکای مرکزی حکومت می کرد. امروزه، فرزندانش  بسیاری از سنت ها را زنده نگه می دارند و این یعنی نشانه ای از بازگشت دوباره . توسط ارین بلکمور این مجسمه از سر یک جنگجوی مایاها در معبد کتیبه ها در…

رازهای شگفت انگیز در مورد تمدن مایا که شما را حیرت زده خواهد کرد!

مایا یکی از قدیمی‌ترین تمدن‌های تاریخ با قدمت ۲۰۰۰ سال پیش از میلاد محسوب می‌شود. مایایی ها در بیشتر زمینه‌ها ازجمله سنت‌ها، تقویم، اخترشناسی، پزشکی، سازه‌های عظیم، اهرام‌های باشکوه، ریاضیات و معماری شهرت داشتند. بررسی‌های باستان‌شناسی…

معبد پلنگ بزرگ

شهر باستانی مایا در سال ۱۸۴۸ کشف شد در حالی که ورودی مقبره حاکم در سال ۱۹۶۲ کشف شد. باستان شناسان از طریق سقف معبد وارد مقبره شدند. در آنجا پوست پلنگ، مروارید، جواهرات و حتی‌ گردنبند سه کیلویی روی سینه حاکم پیدا کردند.

شهر مایایی یاسچیلان

ویرانه‌های شهر باستانی یاسچیلان ۴ ساعت با پالنک در مرز گواتمالا فاصله دارد. تا همین اواخر هیچ جاده‌ای تا شعاع ۱۴۵ کیلومتری شهر وجود نداشت. تنها راه دسترسی به آن اجاره یک هواپیمای کوچک بود،

شهر باستانی تولوم مایاها

تولوم تنها شهر مایایی است که در ساحل دریای کارائیب روی صخره‌های ۱۲ متری شبه جزیره یوکاتان قرار دارد. تولوم قبلا زاما نام داشت و برخلاف سایر شهر‌های مایایی، با دیوار‌های غیرقابل نفوذ احاطه شده بود که شهر‌ها را از حمله قبایل شمالی حفظ می‌کرد.

غار‌های بالاکانچه مایاها

معمولا گردشگران را به این مکان نمی‌برند، اما جو اسرارآمیز آن واقعا دیدنی است. این غار‌ها در فاصله ۲.۹ کیلومتری مجموعه معابد مایا قرار دارند و حدود ۳۰۰۰ سال پیش در آن مراسم مذهبی برگزار می‌شده است.

معبد کوکولکان مایاها

یکی دیگر از راز‌های مایا درون هرم پنهان است. اگر لایه سنگ بالایی را بردارید، یک هرم کوچکتر درون آن و یک هرم کوچکتر دیگر درون هرم دوم می‌بینید که یک اتاق مخفی داخلش دارد.