ارائه موفق مقاله استاد دانشگاه چمران در کنفرانس بین‌المللی وحدت

به گزارش خبرنگار «تاریخ ما»، محمد خطیب مقاله علمی خود را با عنوان «راهبرد رسانه نگاری اسلامی زمینه سازِ وحدت اُمت برای پیروزی قدس شریف» در قالب سخنرانی در این کنفرانس بین المللی ارائه کرد و به «عضویت کمیسیون تخصصی راهبرد دیپلماسی وحدت» سی و دومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی انتخاب شد. محوریت این کمیسیون تخصصی، بررسی راهبردی «نقش جمعیت های تقریب نهاد در اجرای راهبرد دیپلماسی وحدت با حمایت از آرمان فلسطین» است.

دکتر محمد خطیب از حاضران و ارائه کنندگان مقالات برگزیده در این اجلاس بین المللی، دانش آموخته علوم ارتباطات، حقوق، فلسفه و کلام اسلامی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است و در کنار انتشار مقالات نمایه شده ملی و بین المللی، تألیف دو کتاب با عناوین «اخلاق در رسانه های اجتماعی» و «جایگاه اخلاق در مالکیت حقوقی و معنوی آثار» را در دست انتشار و تحریر دارد.

همچنین در کارنامه فعالیت های علمی، پژوهشی و عمومی وی، سوابقی نظیر عضو هیأت علمی جامعه بین المللی توسعه ارتباطات بین دانشگاهی (iscdbu)؛ عضو پایگاه پژوهشی سیویلیکا (بانک مرجع دانش و مقالات civilica)، عضو سازمان بین المللی دانشگاهیانISIC، عضو «هیأت علمی ناظِر» سومین کنگره دانشجویان جهان اسلام(کربلای معلی)، نفر برگزیده پژوهش های بین المللی قرآنی دانشگاهیان به‌عنوان‌ نماینده جمهوری اسلامی ایران و مفتخر شدن به دیدار با مقام معظم رهبری، رتبه اول مسابقات قرآن کریم دانش آموزی در رشته حفظ؛ عضو کارگروه ارتباطات و رسانه مرکز آموزش مجازی علوم اسلامی، قائم مقام رئیس مرکز آموزش و پژوهش مجمع متخصصین ایران شعبه خورستان، عضو انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ، عضو هیأت مؤسس و مدیرعامل بنیاد وقف کاربردی علم و فناوری؛ حضور در طرح ضیافت اندیشه استادان با موضوع اصول تعلیم و تربیت، همکاری با مرکز پژوهش‌ها، عضو دائمی نشست سالانه هم‌اندیشی مدیریت فرآیندهای کسب و کار اسلامی؛ عضو کمیته تبیین شعار سال مقام معظم رهبری در شورای فرهنگ عمومی، عضو هیأت تدریس دانشگاه شهید چمران اهواز (دانشکده باستان شناسی)؛ دستیار پژوهشی پژوهشگاه مطالعات راهبردی فرهنگ و عضو کمیسیون تخصصی فرهنگ و تمدن سی و یکمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی مشاهده می شود. 

خطیب همچنین صاحب نظر و پژوهشگر در عرصه های جنگ نرم و سایبر، حراست از افکار عمومی، پدافند غیرعامل، تمدن نوین اسلامی و رسانه نگاری قرآنی است.

به گزارش خبرنگار «تاریخ ما»، سی و دومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی به میزبانی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با عنوان «قدس؛ محور وحدت اُمت» ٣ تا ۶ آذر با حضور ٣۵۰ شخصیت خارجی از یکصد کشور جهان و ٣۰۰ میهمان اندیشمند داخلی در سالن اجلاس سرانِ کشورهای اسلامی تهران برگزار شد.

این اجلاس جهانی با سخنرانی رئیس جمهور در آیین افتتاحیه آغاز به کار و با دیدار سفیران، اندیشمندان و پژوهشگران جهان اسلام و سران سه قوه با مقام معظم رهبری همزمان با هفدهم ربیع الاول استمرار یافت. همچنین شرکت کنندگان در این کنفرانس بین المللی، در روز دوم و سوم برگزاری، در کمیسیون های تخصصی به منظور ارائه مقالات پژوهشی حضور یافتند و به بیان نظرات علمی خود پرداختند. سی و دومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی امشب با سخنرانی علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در آیین اختتامیه، در سالن همایش های بین المللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به کار خود پایان خواهد داد.

تازه ترین اخبار میراث فرهنگی ایران و جهان را در تاریخ ما دنبال کنید.
برچیده از سایت مهر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.