سازمان ملل زنگ خطر را به صدا درآورد/ لزوم تامین نیازهای اساسی ۱.۵ میلیون لبنانی

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، نجاة رشدی، معاون هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل و هماهنگ‌کننده امور انسانی سازمان ملل در لبنان در یک کنفرانس مطبوعاتی در مقر این سازمان در شهر ژنو اظهار کرد: روشن است که تشکیل نشدن کابینه در لبنان تاثیر بسیار زیادی بر اعتماد مردم گذاشته و هیچ سرمایه‌گذاری حاضر نیست به لبنان برود، مگر اینکه دستکم به سیستم بانکی و نهادهای این کشور اعتماد پیدا کند.

رشدی در ادامه گفت: رهبران لبنان مسؤولیت فوری در قبال مردم خود دارند اما مردم نیز انتظار حمایت دارند، این کشور به مبلغ ۳۰۰ میلیون دلار برای رفع نیازهای اساسی هشت ماه آینده مردم خود نیاز دارد.

مردم لبنان بیش از یک سال و نیم است که با بحران اقتصادی بی‌سابقه‌ای مواجه هستند، این بحران به کاهش بی‌سابقه ارزش پول این کشور در برابر دلار و کمبود سوخت و دارو و افزایش بی‌سابقه قیمت مواد غذایی منجر شده است.

نرخ تورم در لبنان در سال ۲۰۲۰ میلادی به حدود ۸۴.۳ درصد رسید و پیش‌بینی می‌شود که این نرخ در سال جاری میلادی به ۱۰۰ درصد برسد، نرخ بیکاری نیز در این کشور ۳۶.۹ درصد است که آن هم پیش‌بینی می‌شود در سال ۲۰۲۱ به ۴۱.۴ درصد افزایش یابد.

طبق گزارش کمیته اجتماعی و اقتصادی غرب آسیای سازمان ملل، نرخ فقر در سال ۲۰۲۰ در لبنان به ۵۵ درصد افزایش یافته و میانگین کسانی که از فقر شدید در این کشور رنج می‌برند، سه برابر شده و از هشت درصد به ۲۳ درصد رسید.

بانک جهانی اول ژوئن جاری بحران در لبنان را سخت‌ترین بحران جهان توصیف کرده و آن را در زمره سه بحران سخت تاریخ از اولسط قرن ۱۹ قرار داد.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.