قاجاری ها چگونه عزاداری می کردند؟+ عکس

بازدید از باغ موزه هنر‌های ایرانی: تاریخ تعزیه و شبیه‌خوانی در قلب تاریخ

این هفته می‌خواهیم با کاروان همراه شویم و سری به باغ موزه هنرهای ایرانی بزنیم . ما در این سفر می‌توانیم علاوه بر بازدید از باغ موزه هنرهای ایرانی که با نام باغ سپهبد نیز شناخته می‌شود، عزاداری دوره قاجار را نیز مرور کنیم؛ زیرا آیین‌های سوگواری و عزاداری دوره قاجار به روایت آلبوم‌خانه کاخ گلستان در باغ موزه هنرهای ایرانی به نمایش گذاشته شده است.


باغ موزه هنرهای ایرانی

این نمایشگاه از تاریخ ۲۳ مهر تا پنجم آبان‌ماه برگزار می‌شود و حرف‌های زیادی برای گوش‌های کنجکاو و شنوای مخاطبان خود دارد.ما در این نمایشگاه می‌توانیم بُعد دیگری از تاریخ کشورمان را مرور کنیم و متوجه شویم که رسم و رسوم اصیل عزاداری برای امام حسین (ع) چگونه بوده است. ما در نمایشگاه با کاروان می‌توانیم دامنه اطلاعات تاریخی‌مان را گسترش بدهیم و با تماشای تصاویری که از دل تاریخ آمده‌اند، سفری هر چند کوتاه به تاریخ داشته باشیم.


عزاداری های قاجار در باغ موزه هنرهای ایرانی

ما در تصاویری که در نمایشگاه با کاروان دیده می‌شوند، بیش از پیش با تکیه دولت، صاحبقرانیه، تکیه سیف‌الدوله و تکیه‌های مجدالدوله و مویدالدوله آشنا می‌شویم. این تصاویر روایتگر بخشی از تاریخ تعزیه یا شبیه‌خوانی هستند.


عکس های عزاداری قاجار در باغ موزه هنرهای ایرانی

شما می‌توانید پس از بازدید از نمایشگاه با کاروان از گوشه کنار باغ موزه هنر ایرانی نیز بازدیدی داشته باشید. باغ موزه هنر ایرانی ماکت‌های زیبایی از جاذبه‌های گردشگری معروف ایران را در معرض دید عموم قرار می‌دهد.


نمایشگاه عکس عزاداری های قاجار در باغ موزه هنرهای ایرانی

این باغ موزه در سال ۱۳۱۰ ساخته شده؛ البته طرحی که در آن سال برای باغ کشیده بودند، هیچ شباهتی به طرح کنونی باغ نداشته است زیرا در سال ۱۳۸۴ حوضچه‌ها و آب راه‌هایی به باغ موزه هنر ایرانی اضافه شده‌اند.


عزاداری های قاجار در باغ موزه هنرهای ایرانی

مکانی که امروز به عنوان باغ موزه هنرهای ایرانی شناخته می‌شود، در ابتدا متعلق به همسر سپهبد امیراحمدی نخستین سپهبد ایران در دوره رضاشاه بود. این باغ سال‌ها در اختیار خانه سینما بود و سپس کاربری امروزی خودش را پیدا کرد.

بهترین از سراسر وب

[toppbn]
ارسال یک پاسخ