معرفی ۴ رمان خودآموز با موضوعی گیرا و دلنشین درباره هستی

سوال بسیاری از مردم دنیا این است که برای چه به دنیا آمده‌اند؛ چطور باید زندگی کنند و چه قوانینی زندگی را مفید خواهند کرد. در جواب به این سوال داستان‌ها و رمان‌های زیادی نوشته شده است؛ که بعضی از آن‌ها بیشتر از بقیه دیده شده و نشان داده حرف‌های تازه‌ای برای گفتن دارد. در این مقاله با پنج رمان آشنا خواهید شد که درباره زندگی نظراتی متفاوت و خواندنی ارائه می‌دهند.

  1. کیمیاگر

یاد گرفتن از طریق داستان‌ها پروسه یادگیری را بسیار شیرین می‌کند و خواندن کتاب کیمیاگر برای فهمیدن بعضی از مهم‌ترین رازهای هستی یکی از شیرین‌ترین تجربه‌های میلیون‌ها خواننده در سراسر دنیاست.

کیمیاگر روایت جوانی است به نام سانتیاگو که در اندلس چوپانی می‌کند. چوپانی که کتاب می‌خواند و از کتاب‌هایش به جای بالش زیر سرش استفاده می‌کند. داستان سانتیاگو با تعریف از دو اتفاق شروع می‌شود؛ اول شبی که خودش و گوسفندانش در خانه خرابه‌ای در صحرا می‌خوابند و سانتیاگو یک بار دیگر خوابی را می‌بیند که مدتی قبل هم دیده است و قبل از اتمام خواب، بیدار می‌شود.

اتفاق دوم هیجان سانتیاگو برای چهار روز آینده است؛ روزی که قرار است پس از یک سال برای فروختن پشم گوسفندهایش به شهری دیگر برود؛ شهری که دختری در آن هوش او را ربوده است.

این  دو اتفاق آغاز داستان چوپان جوان هستند. نقطه عطف داستان زمانی اتفاق می‌افتد که سانتیاگو برای تعبیر خوابش نزد پیرزنی می‌رود که تعبیر رویا بلد بوده و از اینجا روایت کیمیاگر آغاز می‌شود. کیمیاگر رمانی است درباره هر آنچه که می‌تواند بعد تازه‌ای از جهان هستی را به خواننده یاد دهد؛ پائولو کوئلیو نویسنده این کتاب، با کیمیاگر از اهمیت اعتماد به غریزه می‌گوید، از رویاهای تکرار شونده‌ای که اهمیت دارند و از عشق به زبانی دیگر. این کتاب زیبا که یکی از بهترین ترجمه‌های آن را آرش حجازی انجام داده است، دارای کتاب صوتی هم هست که محسن نامجو آن را با صدای خاصش خوانده است. پیشنهاد می‌کنیم دانلود کتاب زیبای کیمیاگر به صورت صوتی را از دست ندهید و با صدای نامجو پا به دنیایی جادویی بگذارید.

  1. دنیای سوفی
نگاهی به کتاب پرطفدار دنیای سوفی

فلسفه علاقمندان زیادی دارد؛ اما بخشی از مهم‌ترین علاقمندان آن که هنوز ذهن‌شان تازه است و می‌توانند مفاهیم جدید را بهتر بپذیرند، نوجوانان هستند. یوستین گردر، نویسنده نروژی با علم به این مسئله و تسلطی که به عنوان یک معلم فلسفه بر این حیطه داشت، سراغ بزرگترین رویای خود، یعنی نویسندگی رفت و کتاب «دنیای سوفی» را به دنیای کتابخوان‌ها وارد کرد.

دنیای سوفی رمانی بلند و داستان دختری به همین نام، یعنی سوفی است که با مادرش زندگی می‌کند و ذهن کنجکاوی دارد. سوفی که در سنین نوجوانی به سر می‌برد سوال‌های زیادی دارد که همواره به دنبال پیدا کردن جواب‌هایشان است تا اینکه بالاخره یک روز سوفی نامه‌ای با این مضمون دریافت می‌کند: تو کیستی؟ سوالی که ذهنش را بسیار درگیر می‌کند؛ اما دریافت این نامه‌های مرموز ادامه پیدا می‌کند و به تعداد کلمات آن‌ها نیز اضافه می‌شود. نویسنده نامه که بعدها هویت او مشخص می‌شود در طول نامه‌هایش تلاش می‌کند جواب سوال‌های مهم ذهن این دختر ۱۵ ساله را بدهد؛ سوال‌هایی مثل اینکه جهان چگونه به وجود آمد. کمی بعدتر نویسنده نامه‌ها شروع به آموزش فلسفه هستی به صورت ساده می‌کند و سوفی هم به عنوان یک دانش آموز علاقمند با او همراه می‌شود.

کتاب دنیای سوفی با اینکه برای نوجوانان نوشته شده بود، به دلیل روایت داستانی جالب و زبان آموزشی ساده خیلی زود از بین بزرگترها هم مخاطبانی برای خودش پیدا کرد. این کتاب تاکنون به ۶۰ زبان زنده دنیا از جمله فارسی ترجمه شده است. ترجمه فارسی دنیای سوفی را حسن کامشاد انجام داده و کتاب صوتی دنیای سوفی با خوانش سارا فیض قابل دانلود برای کسانی است که از شنیدن کتاب‎‌های صوتی لذت می‌برند.

  1. ملت عشق

فروش بسیار بالای کتاب «ملت عشق» نشان داد که هنوز که هنوز است انسان‌های زیادی سوال‌های زیادی درباره عشق، زندگی و شناخت آن دارند و به دنبال منابعی هستند که بتواند جواب این سوال‌ها را به آن‌ها بدهد، در یکی از این منابع می‌توان با تعریف و معنای عشق واقعی آشنا شد.

ملت عشق دو روایت داستانی تو در تو است که یکی به زمان حال و زنی خسته از زندگی عاطفی‌اش  به نام اللا می‌پردازد و دیگری به قونیه برمی‌گردد و ماجرای رابطه مولانا و شمس تبریزی را بیان می‌کند.

داستان اللا از این قرار است که در حال ویراستاری مردی نویسنده به نام عزیز است که کتابی به نام کفر شیرین را نوشته است؛ این کتاب در حقیقت همان داستان شمس و مولاناست. اللا رفته رفته و بعد از شناخت افکار عزیز با او از طریق ایمیل ارتباط برقرار می‌کند و به او علاقمند می‌شود. در عین حال رمان ملت عشق دست‌های خواننده را می‌گیرد و او را درگیر عشقی عظیم‌تر و سرشار از رموز زندگی می‌کند که تحت عنوان چهل قانون برای خواننده لا به لای داستان ودیعه گذاشته شده است؛ قوانینی که درس‌هایی بسیار بزرگ به افرادی می‌دهد که از عرفان لذت می‌برند.

کتاب ملت عشق را الیف شافاک نوشته و از بین ترجمه‌های فراوانی که در سراسر دنیا شده است، ترجمه فارسی ارسلان فصیحی را نباید از دست داد. این کتاب حجم نسبتا زیادی دارد؛ اما آنقدر خوش‌خوان است که احتمالا خیلی زود آن را تمام خواهید کرد. اگر هم به داستان‌های صوتی علاقه دارید خوب است بدانید همین ترجمه را پروین محمدیان خوانده و نتیجه آن به صورت یک کتاب صوتی زیبا برای علاقمندان منتشر شده است.

  1. مردی به نام اوه
موضوع کتاب مردی به نم اوه

پیرمردی که عاشق همسرش بوده و همسرش تنها موجودی در جهان بوده که او را می‌فهمیده و انگیزه زندگی پیرمرد به شمار می‌رفته؛ به سوگ همسرش نشسته است و قصد دارد خودکشی کند تا بتواند زودتر همسرش را ببیند. پیرمرد اوه نام دارد؛ پیرمردی که از خودش چهره‌ای بسیار بداخلاق و کم حرف نشان می‌دهد و پر از انتقاد به ساختار دنیای جدیدی است که با دنیای آرمانی او فرق می‌کند. داستان زندگی اوه با ورود یک خانواده به همسایگی او برای همیشه عوض می‌شود. خانواده‌ای شلوغ و پر سر و صدا که خیلی زود بدون اینکه از رفتار اوه آزرده شوند با او ارتباط برقرار می‌کنند.

مردی به نام اوه را نویسنده سوئدی، فردریک بکمن نوشته است و تاکنون نسخه‌های متعددی از آن در سراسر دنیا به چاپ رسیده است. کتاب پر است از درس‌هایی ساده اما بسیار مهم درباره زندگی که لازم است آن‌ها را دوباره به خاطر آورد. پیشنهاد می‌کنیم خواندن این کتاب را به هیچ وجه از دست ندهید.

 

/پایان رپورتاژ آگهی/

بهترین از سراسر وب

[toppbn]
ارسال یک پاسخ