حقایقی درباره مصر باستان

۱ – فرعون هیچ گاه اجازه نمی داد تا موهایش دیده شود ، فرعون اکثر اوقات تاج بر سر داشت و یا اینکه ازنوعی پوشش برای موهای خود استفاده می کرد که ” نِمسِس ” نام داشت ، همانطور که می توانید در عکس بالا که مربوط به مجسمه توتان خامن هست مشاهده کنید .

۲ – پپی دوم فرعون مصر ، برای دور کردن حشرات موذی از خود همواره تعدادی برده عریان که بدنشان با عسل آغشته شده بود در اطراف خود داشت .

۳ – مردان و زنان مصری همواره وسائل تزئینی به تن داشتن ، وسائلی سبز رنگ که از مس ساخته میشد و یا به رنگ مشکی که از سرب ساخته شده بود ، مصریان معتقد بودن این وسائل تزئینی به آن ها قدرت التیام بخشی میدهد آنها غالبآ برای حفاظت از نور آفتاب از این وسائل بهره می برند و همچنین به عنوان تزئین و زیبای .

۴ – تا قبل از رواج آنتی بیوتیک ها در قرن بیستم ، پزشکان بومی از مواد غذایی کپک زده و یا خاک برای درمان بیماران استفاده می کردند به عنوان مثال در مصر باستان از نان کپک زده استفاده میشد .

۵ – کودکان در سنین کودکی هیچ گونه لباسی بر تن نداشتن ، که البته درجه حرارت در مصر چنین چیزی را بی نیاز می کرد ، مردان جوان تنها یک دامن به تن داشتن در حالی که زنان لباس های کامل تر می پوشیدند.

۶ – ثروتمندان مصری معمولآ کلاه گیس بر سر می گذاشتند در حالی که مردم عادی تنها می توانستند موهای خود را بلند کنند که غالبآ کثیف بود ، البته پسران مصری در سن ۱۲ سالگی به بعد موهای خود را می تراشیدند و تنها یک رشته بافته شده را باقی می گذاشته که این کار خصوصآ برای جلوگیری از شپش و کک بوده است .

۷ – مصریان معتقد بودند که زمین تخت هست و رود نیل در وسط آن جریان دارد .

۸ – سربازان مصری به عنوان نیروی پلیس در داخل مورد استفاده قرار می گرفتند که غالبآ برای فرعون مالیات جمع آوری می کردند .

۹ – رامسس بزرگ هشت زن رسمی داشت و نزدیک به ۱۰۰ زن متعه ای ، او نزدیک به ۹۰ سال عمر کرد و در ۱۲۱۲ قبل از میلاد مسیح از دنیا رفت .

۱۰ – در هنگام مومیایی کردن ، مغز را از طریق یکی از سوراخ های بینی خارج می کردند و همچنین روده و این اعضا را در کوزه های با نام کانوپیک قرار می دادند هر عضو درون کوزه مخصوص به خودش تنها عضوی را که خارج نمی کردند قلب بود . زیرا مصریان معتقد بودند که قلب خانه روح هست .

پیوست : اگر به تمدن مصر علاقه مند هستید ، بخوانید : ” تمدن باستانی مصر

بهترین از سراسر وب

[toppbn]
ارسال یک پاسخ